2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Canım olurmu öyle şey uyardıın için saol dr. aradım cevap vermio ben de mesaj çektim bakalım nedicek.

yaa ne bilim sanki bütün bilgileri paylaşmak için burdayız die düşünüorum,tedbir için söylemiştim zaten,korkutmadım işallah..
doktorun mesaj atarsa yazar mısın merak edeceğim ben de..çünkü çıkmam lazım birazdan..
HEM HEPİMİZ ÇOK SAĞLIKLI VE GÜZEL BEBEKLER DOĞURACAĞIZ:))

Kızlar doktorumuzu arıcaz tabi her saatte, onlar boşunamı özel doktorumuz , bizim normaldir dediğimiz bir sorun belki onlar için önemli bilemeyiz

Blooms haber ver merak ettim bak şimdi seni

blooms inş. gecer agrın yatmaktan da olabilir...acım hemde cok birde mutsuzum canım bugun patates istedi kumpir daha dogrusu her yerde kumpir gördüm yaw...

inanna ben yarın atlıyorum kutuyu hayırlısıyla :))) kutlarız artık

montesori canım kıyamam sana bir kaşık tadına baksaydın

Kızlar dr. aramadı benim içim rahat etmio ben nst bağlanmaa gidiorum dönünce yazarım tabii dönebilirsem dua edin.

iyi akşamlar arkadaşlar.kk yine problemli sandım.

blooms geçmiş olsun.biraz yürü istersen belki sürekli yatıyorsunya o yüzden de olabilir.

kızlar blooms gitti herhalde, bende okuyunca merak ettim bak şimdi.
Bizim oğlana matematik çalıştırıyordum, yazdıklarınızı anca okudum.
İnşallah birşey yoktur, benim de sabahları belim ağrıyarak uyanıyorum.Son aylarda iyice zorlamaya başladı bu haylazlar bizi.kaydirigubbakcemile5

Benim eşimde gitmek istedi ama ben hamiş im diye korktu şimdi orası çok kalabalık itiş kakış biri çarpar eder akşam akşam diye vazgeçti sonra inşallah seneye oğluşumuzla beraber gideriz

waterfull göbeğinin resmini koymuşsunya maşallah hiç 17 yaşında oğlun varmış gibi değil vücudun.çok genç gösteriyor.

Benim eşimde gitmek istedi ama ben hamiş im diye korktu şimdi orası çok kalabalık itiş kakış biri çarpar eder akşam akşam diye vazgeçti sonra inşallah seneye oğluşumuzla beraber gideriz

eşin haklı ekinsu.kalabalıkta birisi çarpsa yanlışlıkla aman allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…