2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Benim eşimde gitmek istedi ama ben hamiş im diye korktu şimdi orası çok kalabalık itiş kakış biri çarpar eder akşam akşam diye vazgeçti sonra inşallah seneye oğluşumuzla beraber gideriz

Haklı valla ekinsu, tvde gördüm ortalık epey kalabalık.Linay ne yapıyor acaba o kalabalıkta.

merhaba hanımlar şükür kavuşturana buraya alışmışım diğer siteyi sevmedim ama alternatif olarak iyi oldukaydirigubbakcemile5blooms canım geçmiş olsun umarım yatmaktan belin ağrıyodur gelince mutlaka yaz:CüvCüv:

ewt kızlar eşim gitmek istemedi ayagımızın dibi aslında ...benim eşim niye böyle yaaaa hep evdeyiz yada ben arkadaslarımla bişiyler yapıyorum o hep evde annen göbegini eve atmıs diyorum gülüyor ...millet kocam eve baglansın der bende neden senin arkadasın yok dısarı filan bir çık diye basının etini yiyorum ...neyse komiktik ama asagıdan havayi fişek sesleri geliyo biz tv den izliyoruz:))

herkese iyi akşamlar
cumhuriyetimizin 85. ılı kutlu olsun işallah 100 yılını görmek nasip olur .bu sene törenlere bende gidemedim eşimin işi çıktı birde malum ayalkta fazla durmak yasak

blooms geçmiş olsun .benimde bebeğim sol tarafta resmen taşlaşıyor .önceleri çok korkuyordum artık alıştım

montesori kumpir benimde canım çok çekiyor .cokacimcoookresmen gözümde tütüyor . normaldede caradığım bişey değildir ama yasak ya canımın çekeceği tuttu. senin rejimin kaç kalorilikti resmen aç yaşar oldum bende normalde bebekler anne açıkınca oynar benimki yemek yiyince oynuyor zavallı yavrum :ecrin_bebek:heralde açlıktan hareket edemiyor diye düşünüyorumsenağlama

Eh montesori, yaklaşık aynı düşüncelerdeyiz.Benim kide hiç dışarı çıkmaz değil, ama böyle kalabalık yerlere gitmeyi hiç istemez.İşkolik zaten, iş olunca gece yarılarına kadar dışarda, bende bi yerlere gidelim diyorum, nereye gideceğiz boşver evde oturalım diyor bana .

ubb nbr canım 1200 kcal sanırım benim diyet listem sen nereye gidiyosun diyetisyene kaç cıkıyo sekerin ölçümde...
waterfull eşinde mimar dimi bunlar böyle galiba:))neyse oglum dogsun hep onla gezicem ...babamızda bütün gün ,hafta yada aylarca cıkmasın evden...

iyi akşamlar kızlar.......dün akşam kk'da sorun vardı giremedim bir türlü.....

nazo geçmiş olsun canım,nedir bu dişlerden çektiğimiz yav.....
blooms korkulacak bişi yoktur inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz canım....
ubb montesori sormuş gerçi ama bende merak ettim senin şeker kaç çıktı ki insülün dedi doktorun.....
ben 2.şeker ölçümümün sonucunu yarın alıcam kısmetse ilki 192 çıkmıştı,dr.uma diyeti sordum hamurişi ve tatlıyı azalt problem kalmaz dedi ama montesori ve ubb size bakınca da acaba dr.um ciddiye mi almıyo yanlış bişiler mi var diyorum kendi kendi kendime,içim hiç rahat değil,neyse yarınki sonuç ta belli olsun buna göre dr.umla konuşurum artık.....
birde öbür site nedir kızlar ben kk'ya girmeyeli neler olmuş neler valla......

İyi akşamlar talyacım, kk da sürekli sorun olunca birde geçen hafta 4-5 gün kadar hiç giremeyince birbirimizden haber alamadık.O yüzden kk ne giriş yapar yapmaz gebelik.org forumunda, ana pano kısmında yine 2009 ocak anneleri adlı bir topiğimiz var artık.Burada sorun olursa oradan birbirimizden haber alırız hiç olmazsa.Sende üye ol oraya.Aslında pek alışamadım ben oraya ama sorun olduğunda size ulaşabilmek açısından güzel bir alternatif.:1hug:

sağolasın waterfull gebelik.org ara sıra bakarım bende güzel bir site,üyeliğimi de yapıyım,dediğin gibi sorun olursa oradan haberleşiriz canım.

blooms valla kötü dert aldı beni ,çok mu taktın kafaya..gerçi en iisini yaptın gitmekle Allah korusun bişi olsa keşke dememek için ama ben biliorum herşey yolunda di mi??

üzülme inannacım iyidir blooms riskli bir dönemde ya ondandır ağrıları dediğin gibi gitmesi bence de iyi oldu ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…