üye oldum bende ekinsu,burası problemli olursa oraya takılırız artık....
hayırlı olsun talyacım hemen hemen herkesin haberi oldu artık, toboti yok ne zamandır aylar oldu neredeyse en son kırmızı biber tarifini verdi ağustos falandı sonra gitti bir daha gelmedi iyidir inşallah
Arkadaşlar ben geldim.Nst'ye girdim ALLAH'a bin şükür iyi çıktı.Sancım yokmuş.
Hoşgeldin blooms, seni merak ediyorduk bizde.Çok sevindim güzelim.Kendine iyi bak, dikkatli ol. İyi geceler sana da.
Arkadaşlar ben geldim.Nst'ye girdim ALLAH'a bin şükür iyi çıktı.Sancım yokmuş.
hoşgeldin blooms valla geçmedi saatler,neyse senin de bizim de içimiz rahatladı,şimdi mışıl mışıl uyusun bakalım bebiş:))
Ayy Valla ne yapıcam böyle hep diken üstündeyim ALLAHIM ne olur hayırlısıyla tamamlasak şu dokuz ayı.Dr 3 hafta daha dayan sonrasında hiç korkmana gerek yok dedi.
ubb nbr canım 1200 kcal sanırım benim diyet listem sen nereye gidiyosun diyetisyene kaç cıkıyo sekerin ölçümde...
waterfull eşinde mimar dimi bunlar böyle galiba:))neyse oglum dogsun hep onla gezicem ...babamızda bütün gün ,hafta yada aylarca cıkmasın evden...
Canım ciğerlerinin gelişmesi için 3 hafta dio.Bu haftalarda doarsa çok tehlikeli büyük ihtimalle ciğerleri gelişmemiş olabilir. Bebişlerin bi tarafa toplanmasıda normalmiş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?