2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

üye oldum bende ekinsu,burası problemli olursa oraya takılırız artık....

hayırlı olsun talyacım hemen hemen herkesin haberi oldu artık, toboti yok ne zamandır aylar oldu neredeyse en son kırmızı biber tarifini verdi ağustos falandı sonra gitti bir daha gelmedi iyidir inşallah

hayırlı olsun talyacım hemen hemen herkesin haberi oldu artık, toboti yok ne zamandır aylar oldu neredeyse en son kırmızı biber tarifini verdi ağustos falandı sonra gitti bir daha gelmedi iyidir inşallah

daha dün bende aklımdan geçiriyordum bursa dan kaç kişiydik bir ben kalmışım diye.....kötü şeyler aklımıza getirmeyelim ama insan ister istemez arkadaşlarından haber alamayınca evham yapıyor.....

iyi akşamlar waterfull,ekinsu rüyanızda oğluşunuzu görün.....

İyi akşamlar kızlar sizlerede.Bende kaçıyorum.
Rüyanızda bebişlerimizi görelim inşallah.Kendinize de bebişlerede iyi bakın.

İnanna canım beni uyardıın için çok teşekkür ederim.Bak ben bel ağrısının erken doğum belirtisi olduğunu bilmiyodum.Dr sordum oda aynısını söyledi. Bu arada benim dr. hala beni aramadı bi sürü laf saydım.Annem de günahını alma belki tlf biyerde unutmuş olabilir diyo.Neyse bende öyle olmuş olmasını umuyorum yoksa acaip soudum.

hoşgeldin blooms valla geçmedi saatler,neyse senin de bizim de içimiz rahatladı,şimdi mışıl mışıl uyusun bakalım bebiş:))

hoşgeldin blooms valla geçmedi saatler,neyse senin de bizim de içimiz rahatladı,şimdi mışıl mışıl uyusun bakalım bebiş:))

Ayy Valla ne yapıcam böyle hep diken üstündeyim ALLAHIM ne olur hayırlısıyla tamamlasak şu dokuz ayı.Dr 3 hafta daha dayan sonrasında hiç korkmana gerek yok dedi.

az önce fox haberde ingilterede yenidoğmuş bi bebeğin,annesi ağzındaki uçukla öptü die ölüm haberi vardı .aman ha bu herpes virüsü çok tehlikeli.ağızda ve genital bölgede olabilio.genital bölgedeki siğil gibi normal doğumla bebeğe geçip öldürüo.sakın bebeğiğnizi öptürtmeyin ,sevdirtmeyin valla ..benim de bi sorunum vardı çookkkk araştırdım bu konuları gerçi öpücükle ilk defa duydum ama Allah korusun.doktor genital bölgeden el yardımıyla dudağa ulaşmış dem,iş yani belki eldede olabiilir.gerçi 2 çeşidi var ama olur olur hani kucaklamak,sarılmak isteyenlar için..uzak durun kızımdan die pankart açacağım valla...
off çok uzun yazdım:)

Ayy Valla ne yapıcam böyle hep diken üstündeyim ALLAHIM ne olur hayırlısıyla tamamlasak şu dokuz ayı.Dr 3 hafta daha dayan sonrasında hiç korkmana gerek yok dedi.

dayan arkadaşım dayan ama nie 3 hafta?hadi aydınlat bizi??bi de şu sola toplanması,ağrı nie oluomuş,hangisi tehlikeliymiş?

Canım ciğerlerinin gelişmesi için 3 hafta dio.Bu haftalarda doarsa çok tehlikeli büyük ihtimalle ciğerleri gelişmemiş olabilir. Bebişlerin bi tarafa toplanmasıda normalmiş canım.

erdem hastanesinin diyetisyenine gidiyorum benim listem 2500 cal geçen hafta bir türlü normale inmedi şekerim diyetisyende dahiliye doktoruna yönlendirdi.dahiliye doktoru bir hafta daha uygula listeyi dedi yanında egzersiz verdi. bir haftada düzene girmezse insüline başlıyacağız. listeye uyduğum halde normale inmyor akşam tokluk şekerim 171 çıktı yine senağlama

Canım ciğerlerinin gelişmesi için 3 hafta dio.Bu haftalarda doarsa çok tehlikeli büyük ihtimalle ciğerleri gelişmemiş olabilir. Bebişlerin bi tarafa toplanmasıda normalmiş canım.

saol canım geliştirsinler bakalım kendilerini valla zor yani 9 ayda tık tık işleyen bi makina kolay gelsin bebişlerimize:))
bugün doğum yapan bi tanıdığa rastladım ii halin şimdi dedi son 2 ay felaket zaten eşi de karım kaplumbağa gibi oldu sırt üstü yatarken yardımsız kalkamıo diodu:))hep o sahne gelio yatakten kalkarken aklıma::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…