saol canım geliştirsinler bakalım kendilerini valla zor yani 9 ayda tık tık işleyen bi makina kolay gelsin bebişlerimize:))
bugün doğum yapan bi tanıdığa rastladım ii halin şimdi dedi son 2 ay felaket zaten eşi de karım kaplumbağa gibi oldu sırt üstü yatarken yardımsız kalkamıo diodu:))hep o sahne gelio yatakten kalkarken aklıma::))
tatlı rüyalar booms
geçmiş olsun zeynep keşke doktoruna bir gözükseydin muhtemelen bişey olmamıştır sonuçtabebeğin koruma altında ama en azından için rahat ederdi
mrb kizlar zeynepcim fazal üzülme eminim bebgine bisey olmamistir dün doktoruma sormusutum obana kesinlikle bisey olmaz onlar orda koruma altindalar dedi,ama sen icinin rahatlamasi acisindan bi sor bakalim yinede.kizlar benim 3gün önce gögüslerimden süt akti sizdede oldumu arkadaslar.
mrb kizlar zeynepcim fazal üzülme eminim bebgine bisey olmamistir dün doktoruma sormusutum obana kesinlikle bisey olmaz onlar orda koruma altindalar dedi,ama sen icinin rahatlamasi acisindan bi sor bakalim yinede.kizlar benim 3gün önce gögüslerimden süt akti sizdede oldumu arkadaslar.
3 günden fazla oldu ilk gece oynamadı ama şimdi çok güzel durmuyor yerinde meleğim belki o da beni biraz rahatlattı ne bileyimzeynep ne zaman darbe aldin karnindan kizin hic kimirdamadimi eminim oynamistir dimi benimki sarimtrak su degil bembeyaz süt geldi resmen
öncelikle biraz geciktim ama cumhuriyerimizin 85.yıldönümü kutlu olsun arkadaşlar
kızlar aranızda karnına darbe alan varmı ya da bu konuda herhangi bilgisi olan ?
kızım geçen gece birden korktu ve çıldırmış gibi tepinmeye başladı ve karnıma felaket bi darbe aldım morarıp kaldım oracıkta 2 saat kadar ağrım oldu sonra geçti herkes üzülme bişey olma dedi bende kontrolü beklemeye karar verdim ama kızımın ayağının geldiği yer sanki çürümüş gibi ağrımaya başladı ne yapayım etrafımdakilerin bişeycik olmaz inşallah demelerine inanmam hata mı acaba
böyle kötü bi deneyim yaşayan var mı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?