2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Ayy ne alemmiş kocası ne güzel benzetmiş bende öyle sırt üstü yatınca yardımsız kalkamıorum.Demin hastanede yaşadım daha eşim kaldırdı benide:)))

geldi di mi senin de gözünün önüne o sahne :))) beni çok güldürüo:))
benim kociş de kaldırıo beni hep gülerek gel bakalım tosbaa dio!!

öncelikle biraz geciktim ama cumhuriyerimizin 85.yıldönümü kutlu olsun arkadaşlar
kızlar aranızda karnına darbe alan varmı ya da bu konuda herhangi bilgisi olan ?
kızım geçen gece birden korktu ve çıldırmış gibi tepinmeye başladı ve karnıma felaket bi darbe aldım morarıp kaldım oracıkta 2 saat kadar ağrım oldu sonra geçti herkes üzülme bişey olma dedi bende kontrolü beklemeye karar verdim ama kızımın ayağının geldiği yer sanki çürümüş gibi ağrımaya başladı ne yapayım etrafımdakilerin bişeycik olmaz inşallah demelerine inanmam hata mı acaba
böyle kötü bi deneyim yaşayan var mı aranızda???

tatlı rüyalar booms
geçmiş olsun zeynep keşke doktoruna bir gözükseydin muhtemelen bişey olmamıştır sonuçtabebeğin koruma altında ama en azından için rahat ederdi

tatlı rüyalar booms
geçmiş olsun zeynep keşke doktoruna bir gözükseydin muhtemelen bişey olmamıştır sonuçtabebeğin koruma altında ama en azından için rahat ederdi

ne bileyim canım ya küçük bi görümcem var benim 8 yaşında epilepsi hastası havale geçirdi yine üstelik çok felaketti bu defa onun telaşına düştük ama aklım hep meleğimde yarın tel. açayım en azından değil mi sağol tesellin içina.s.

mrb kizlar zeynepcim fazal üzülme eminim bebgine bisey olmamistir dün doktoruma sormusutum obana kesinlikle bisey olmaz onlar orda koruma altindalar dedi,ama sen icinin rahatlamasi acisindan bi sor bakalim yinede.kizlar benim 3gün önce gögüslerimden süt akti sizdede oldumu arkadaslar.

bazılarının sütü erken gelebiliyor normalde benim henüz gelmedi. yalnız sıkma

beeyaz bulutcum benimde 3gün önce geldi ilkez seninkide gelir dokununca akiyor bazen süt fazla akmasini itemiyorum oglusumun sütünün 1damalsi bile bosa gitmesin hamilelgin nasil gidiyor canim

içime su serptin desem yeridir sağol canımsın
bu aylarda göğüslerde süt gelmesi normal bendede başladı sarımtrak bi sıvıdır
süt hormonları yükseliyor artı doğuma az kaldığının en güzel müjdecilerinden biridir a.s.

zeynep ne zaman darbe aldin karnindan kizin hic kimirdamadimi eminim oynamistir dimi benimki sarimtrak su degil bembeyaz süt geldi resmen

zeynep ne zaman darbe aldin karnindan kizin hic kimirdamadimi eminim oynamistir dimi benimki sarimtrak su degil bembeyaz süt geldi resmen
3 günden fazla oldu ilk gece oynamadı ama şimdi çok güzel durmuyor yerinde meleğim belki o da beni biraz rahatlattı ne bileyim
canım senin süt hormonların çok yüksektir ondan beyaz olabilir bu benim 2. gebeliğim 2sindede sarımtırak bi süttü hatta kolostrum mu deniyodu yanılıyor olabilirim ama sarımsı bi sıvı oluyor
hatta ilk doğum yaptığın saatlerdede sarı olur sütün rengi özel bi süttür ve bebeğin ilk aşısı derler buna diğer günlerde ki anne sütünden daha değerlidir ilk saatlerde ki bu sarı süt ve kokusuda baya yoğun oluyor
dedğim gibi senin süt hormonların yüksektir
umarım hep öyle kalırda doya doya emzirirsin bebişini

bak kizin omuyormusta sakin korkma anik yapma annesi.sanirim süt hormanlarim baya yüksek 4.ayimda sarimtrak bi su gelmisti simdi resmen süt renginde insallah hep böyle olur dedgin gibi bebgimi emzirmeyi cok isterim.neyse canim bana müsade baya gec oldu artik uyuyalim oglusumla hadi iyi gecelr sizede byyyyyyy

geçmiş olsun canım ama bak şimdi gayet hareketliymiş bebişin bu da sağlıklı olduğunu gösterir heralde.aklında olması açısından arkadaşım doğum yapacağını sanıp hastaneye giderken kaza yaptı o zaman kasıntıdan ve stresten bebek kaskatı olmuş hastanede yattı 1 gün çocuğun doğmaması içinde iğne yapmışlardı.ama sıvı onları çok ii koruo:))

gunaydın arkadaslarr

zeynepcım cok gecmıs olsun
kızlar benımde gogsumden zaman zaman bı sıvı gelıyor hatta bu 4 aylıkken baslamıstı halen 2 gunde bır tısortume cıkacak kadar bı leke oluyor sankı sekerlı suya batırılmıs gıbı, tısortum kalıp gıbı leke duruyor

günaydın özlem benden sıvı falan geldiği yok
yalnız kızlar sizde de kasılmalar başladımı benim bu hafta çok arttı c.tesi kontrol var doktorumuza sorucam ama bazen öyle oluyoki yolda yürüyemiyorum

günaydın kızlar bende de hiç süt falan gelmedi zaten en büyük korkularımdan biriside bu doğumdan sonra bazen süt gelmeyebiliyormuşya işallah öyle bişey olmaz

Günaydın güzel anneler.
Özlem cnm benden daha süt gelmedi ama normalmiş gelmesi endişelenme.

Nazo bende de kasılmalar oluo dediğin gibi yolda gelince yürüyemiorum.Dr. sordum günde 4 5 defa olması normalmiş korkmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…