2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Günaydın annişler,
Bende de daha süt gelmedi, ama inaysa korkma canım, aslında sütün gelmesi gereken zaman, doğum sancılarının başladığı zaman. Vücut kendini öyle ayarlamış ki, doğum bittiği anda sütün gelmeye başlıyor. Şimdiler de gelmesi de doğal, ama gelmedi diye hiç gelmez sanma.
Ben bu son hafta biraz hareket etsem artık, hemen oturup dinlenmem gerekiyor, ayakta duramıyorum, sandalyede otururken gözlerim kararıyor, tansiyonum düşüyor. İyice zorlanmaya başladım.Ama bunları sabahları yaşıyorum, öğleden sonraları rahatlamaya başlıyorum.Şu 5-6 hafta bir geçse, biz 38. hafta da olmuş olacağız, o zmaan hiç sorun kalmayacak:))))))İstediği zaman doğsun ondan sonra.

Günaydın kızlar

Blooms, Zeynep iyi olduğunuza sevindim bakıyorum kızlar sütler falan gelemeye başlamış bende tık yok daha

Bende rüyamda abuk subuk şeyler gördüm doktora gitmişim kontrole doktorum yok yerine başka bayan bir dr var diyorki senin doktorun 3 aylığına yurt dışına gitti bende olmaz ben 2 ay sonra doğurucam diyorum, oda hayır şimdi epidural sezaryen yapıcaz sana hemşire ile diyor hemşirede bu arada iğneler falan ayarlamaya başlıyor bana mavi ameliyat geceliği giydiriyor diyorum ki bu hemşire epidurali yapamaz anestezi uzmanı gerek diyorum hemşire bir şey olmaz merak etme diyor ben bağırıyorum daha 33. haftadayım erken olmaz diye doktor olur deyip zorla beni masaya yatıyor bende itiyorum ikisinide kalkıyorum kapıdan eşime bağırıyorum avazım çıktığı kadar gel beni kurtar diye sonra neyse eşim geliyor diyorum beni çıkar buradan ben bu doktoruda hemşireyi de istemiyorum ben kendi doktorumu istiyorum diyorum sonra uyandım kızlar ya offf ne rüyaydı ama kabus gibi

waterfull bu göz kararması aniden içinin bayılcak gibi olması bende de var ve aynen bende çabuk yoruluyorum artık iyiden iyiye ağarlaşmaya başladık sanırım

Hayrolsun ekinsu, doğum olayı epeyce etkilemiş seni güzelim. Bebeğin doğacakmış işte ne güzelll, niye bırakmadın kıs dr.ları_?
Rüyanda bari alıverecektin kucağına.:)))))

günaydın kızlar umarım herkes iyidir,
birkaç gündür giremedim siteye,hafta başından beri dışardayız hergün,bebeğin alışverişini tamamlamaya çalışıoruz,yatağını,hastane çıkışını biberonu emziği falan derken epey eksiğini tamamladık,sadece benım kendi eksiklerim kaldı,süt pompası, terlik gecelık falan,birde park yatak için newresim takımımı yoksa uyku setımı karar weremedım,park yatak alan arkadaşlar siz ne yaptınız yardımcı olurmusnuz?
Dün kontrolümüz wardı,dr um 100 lük şeker testını yaptırmamı istedi,bebişim maşallahh 2150 gr olmuş,nasıl tombiş yanakları war görseniz,
kasılma ları dr um günde 10-15 defa olabılır normaldır,ama süresine dikkat edın belli aralıklamı oluo dedi,bu arada kasılma dediğiniz sadece karnınızın sertleşmesi deilmi,başka bir şey hisseden warmı,çunku sadece benımde top gibi gerılıo arada başka bişey hıssetmıorum

selam kızlar nasılsınız dün hiç yazamadım eşime gene nöbet yazmışlar sıkılmayayım diye kaptopu götürdü bende evişi yaptım ve kızımla süslendim dün bütün gün.
blooms bebiş korkutmuş seni iyiki bişi çıkmamış
zeynep geçmişolsun canım;ama korkma bebişin suyun içinde su darbeleri emerek ona ulaştırmaz canım

Hayrolsun ekinsu, doğum olayı epeyce etkilemiş seni güzelim. Bebeğin doğacakmış işte ne güzelll, niye bırakmadın kıs dr.ları_?
Rüyanda bari alıverecektin kucağına.:)))))

sorma valla dün gece burada iyi geceler rüyanızda bebeişlerinizi görün falan dedik ya ben az daha görecektim ama teyzesi daha çok küçüktü 33 haftalıktı onun için istemedim :ecrin_bebek:

Ezracım hoşgeldin.Kolay gelsin, çok zevkli bir uğraşı sonuçta bebek alışverişi...
Ben park yatak içine nevresim takımı aldım hayatım. uyku seti tam uygun olmuyor, yorgan çarşafının içine de yorgan diktireceğim, elyaftan.Birde her yatak uygun olmadığı için park yatağa, bir yatak yaptıracağım ince.Ya da hazır parkyataklara uygun yataklar var, onlardan alacağım.Daha karar veremedim.

ezracım maşallah bebişine kocaman olmuş , kasılma dediğin şey nasıl bir şey bende bilmiyorum bende de sadece sertleşme gerilme oluyor tecrübeli anneler bize bilgi verin

Esracım bebişin maşallah ne güzel büyümüş öyle,2 kiloyu geçmiş.
ekinsu haklısın canım yaaaa, 4-5 hafta daha sabretsinler.

Hah ben tecrübeli anneyim di miiiii_?Ama açıkçası arkadaşlar, kasılma olaylarını ben hiç hatırlamıyorum:)))))Ama şimdilerde aynen dedğiniz gibi, arada sertleşmeler oluyor, onlarında kasılma olduğunu, internette dolaşırken ve sizinle konuşurken öğrendim:))))))

ben tecrübeli deilim kızlar ama benim kasılma dediğim evet karnım taş gibi oluyo geriliyo ama bide tam böle alt karnımda bi kasılma oluyo böle hareket etmemi zorluyo

Kızlar şimdilik hoşçakalın, ben ofise uğrayacağım, oradan da girerim bakarım size.Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Ekinsu ne rüyaymış film gibi:))) Bende dün gece bayaa karışık rüyalar gördüm.
Bunun nedeni hamileliğimizin beyin kimyasında yaptıı deişikliklermiş.

Ezra bebişinin maşallahı var ne yiyiyosun bizede söyle cokacimcoook

nazocum gecmıs olsun arkadasım senın bu soyledıklerını gecen bı arkadasda sormus bı sıtede doktor dogum antremanları oldugundan bahsetmıs rahım bu donemlerde kendını doguma hazırlıyormus yavas yavas

ekınsu hayır olsun canım ıyıkı bırakmamısın bebişini demekkı tam vaktınde gelecek mınıgın hıc korkma bebeğin sana bunun için endıselenme dıye mesaj gondermıs :))

saol özlemcim bende öyle biliyorum rahim kendini hazırlarmış eğerki belli dakika aralıklarıyla olursa endişelenmemiz gerekirmiş geçen gittiğimde sormuştu doktor kasılmalar başladımı die yok demiştim bakalım c.tesi ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…