2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

hoşbulduk canım,ewet zevklı ama bırazda yorucu oldu,ama eşyaları alınca insan nasıl heveslenıo,
park yatak olarak kraft jenny aldım,içinede ortopedik alize yatak aldım,tam olarak uyan ölçüyü bulamıosun,benımkıde 5 cm falan bir açıklık kalıo yatkla arasında ama zaten boy çok uzun ,2 tarafından dengelersen her 2 yanında 2 şer cm lık açık kalıo oda önemlı deil,uyku setlerıne baktım park yataklar için çok kaba kalıo,bende beğenmedim,newresim takımı alayım die düşünüorum,annem bebek yorganı yaptırmış ama ben microfiber yorgan alıp üstune newresim takımı alıcam,ama yan tarafları için newresim takımlarında parçası yok,ayrıca mı yaptırmak gerekıo acaba?

ezracım maşallah bebişine kocaman olmuş , kasılma dediğin şey nasıl bir şey bende bilmiyorum bende de sadece sertleşme gerilme oluyor tecrübeli anneler bize bilgi verin

walla bebiş öle bir tombiş olmuşki maşallah, boyuda 44 cm,dr iri bebek olacak gibi gözüküo dedi,kasılma ları da ağrı falan hissetmezsın sadece gerılır karnın odur kasılma dedı bana dr,ama işte sürelerıne dıkkat edın belli aralıklarla dewamlı oluosa bana muhakkak haber wer dedi,onun dışında 10-15 defa olması normal dedi günde

bende kaçıorum kızlar,dersim boştu size takılayım dedım bıraz,derse girmem gerek görüşürüz sonra

Günaydın hanımlar, herkese güzel bir gün dilerim..
blooms ve zeynep geçmiş olsun ikinizede..

ekinsu şekerim seni rüyamda gördüm dün gece..sen bir mağazadaydın kapının önünde senin araban varmış beyaz opel astra ama ben kullanıyorum,sonra seninle birlikte maltepeye bebekler için alışverişe gidecekmişiz sana park yatak almaya,çok hoş bir hatundun rüyamda gördüğüm kaydirigubbakcemile3 ama hiç karnın yok gibiydi :))
hatırladığım bu kadar sonra ne oldu bilmiyorum yerimseniben

dün akşam boğaza gittik kızlar havai fişek gösterisi muhteşemdi ama boğaz köprüsünde ki şelaleyi kaçırdık trafik yüzünden..

montesori sen bilirsin beylerbeyinden üsküdara doğru giden yoldan askeriyenin oraya kadar yürüdüm koca göbeğim önde ben arkada kaydirigubbakcemile3 sonra o yolu geri geldim ,birde tuvaletim gelmezmi altıma yapcam nerdeyse ama güzeldi yinede..

hayır olsun linaycım arabamız beyaz değil gümüş gri ama opel astra , maltepeyede çok sık gidiyorum arkadaşım oturuyor orada , parak yatakta alıcam, senin kadarda çok hoş hatun değilim, karnımda kocaman yani rüyanın yarısı tutmuş yarısı tutmamış :)) hayırdır inşallah

Bizde seni merak ettik aslında akşam linaycım o kalabalıkta inşallah sıkıştırmazlar seni bi şey olmaz diye , bizde gidecektik ama eşim ben hamiş im diye vazgeçti sonradan, kazasız belasız atlatmışsın iyi bakalım

ne kadarda mütevazi arkadaşım :)) anne adayısın sen kocam göbeğinle bile herzaman hoşsun :))
ama bayağı bilmişim sana ait bişeyleri rüyamda :))

akşam sorun çıkmadı canım rahat rahat gittim geldim,benimki de söylendi biraz hamileyim diyip oturayım demiyosun dedi..ama kardeşlerim falan hepberaber gittik keyifliydi..millet sandalye masalarını getirmiş piknik yapıyordu,eşim yorulursan söyle şunlardan sandalye isterim dedi :))

Bizimde sonradan aklımıza geldi aslında, bilirsin sen kanlıcada mihrabat korusu var çok güzel bütün boğazı görüyor hem orası cafe-restaurant ya kalabalık yoktur orada oraya gidip oradan da izleyebilirdik

Kızlar benim tenim koyulaştı sizde böyle bişey oldumu? Yüzümde bişey yok ama özellikle göğüslerim ve koltuk altlarım karardı.

:))))Blooms, silikon yaptırmıştın haaa.Şimdi tekrar olacak silikon sanırım.
Ya sana bişey soracağım, silikon emzirme olayında sorun çıkartmaz mı_?Merak ettim de.

aaaaaaaaa bende yaptırcam silikon nasıl oldu rahat mı kullanmak...benim gögüsler minicik ama kocam istemiyo:))
walla günaydın bile dememişim...günaydın hepinize...linay bizde evden izledik tv den dısardanda sesler geliyodu(
esraaaa kızına masallah boyuda kilosu da iyi benim oglumda 2,5 olmustur...hava cok güzel yürüyüşe cıkıcam birazdan...
ekinsu nbr...
kokoş nazlıcan ve kızı nasıllar:))

Günaydın montesori,benim göğüslerimde küçük, hamilelikle beraber onlarda büyüdüler. Eşime yaptırayım dedim kaç kere, kabul etmiyor, ben küçük seviyorum diye, hamilelik sayesinde büyük göğüsün tadını çıkartıyorum:)))))
Ama bizim ki ne zaman küçülecek senin bu göğüslerin deyip duruyor.kaydirigubbakcemile

kokoş nazlıcan kızıyla dün kuaförlere gitti canım bu araların modasına uyup saçlarımızı ördürdük hemde aynı şekil şimdide kaynayan vaolkan misali midemle işteyim canım sizleri okuyup gülüyorum
Blooms slikon ha bence kokoş sensin şekerim

:))))Blooms, silikon yaptırmıştın haaa.Şimdi tekrar olacak silikon sanırım.
Ya sana bişey soracağım, silikon emzirme olayında sorun çıkartmaz mı_?Merak ettim de.

Yok cnm hiç bişey olmuo ben en küçük kızımı silikonla emzirdim.Sütümde bol bol geliodu.
Süt vermeyi bırakıncada göğüslerimde hiç bi bozulma olmamıştı.Şimdi görme saklıycak yer arıorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…