Ezracım hoşgeldin.Kolay gelsin, çok zevkli bir uğraşı sonuçta bebek alışverişi...
Ben park yatak içine nevresim takımı aldım hayatım. uyku seti tam uygun olmuyor, yorgan çarşafının içine de yorgan diktireceğim, elyaftan.Birde her yatak uygun olmadığı için park yatağa, bir yatak yaptıracağım ince.Ya da hazır parkyataklara uygun yataklar var, onlardan alacağım.Daha karar veremedim.
ezracım maşallah bebişine kocaman olmuş , kasılma dediğin şey nasıl bir şey bende bilmiyorum bende de sadece sertleşme gerilme oluyor tecrübeli anneler bize bilgi verin
biz bebişimle ıyıyız balım sen nasılsın bebeişin nasıl a.s.
Günaydın hanımlar, herkese güzel bir gün dilerim..
blooms ve zeynep geçmiş olsun ikinizede..
ekinsu şekerim seni rüyamda gördüm dün gece..sen bir mağazadaydın kapının önünde senin araban varmış beyaz opel astra ama ben kullanıyorum,sonra seninle birlikte maltepeye bebekler için alışverişe gidecekmişiz sana park yatak almaya,çok hoş bir hatundun rüyamda gördüğüm kaydirigubbakcemile3 ama hiç karnın yok gibiydi :))
hatırladığım bu kadar sonra ne oldu bilmiyorum yerimseniben
Kızlar benim tenim koyulaştı sizde böyle bişey oldumu? Yüzümde bişey yok ama özellikle göğüslerim ve koltuk altlarım karardı.
benimde gögüslerim koyulaştı ama diğer yerlerde henüz bir şey yok
:))))Blooms, silikon yaptırmıştın haaa.Şimdi tekrar olacak silikon sanırım.
Ya sana bişey soracağım, silikon emzirme olayında sorun çıkartmaz mı_?Merak ettim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?