aaaaaaaaa bende yaptırcam silikon nasıl oldu rahat mı kullanmak...benim gögüsler minicik ama kocam istemiyo:))
walla günaydın bile dememişim...günaydın hepinize...linay bizde evden izledik tv den dısardanda sesler geliyodu(
esraaaa kızına masallah boyuda kilosu da iyi benim oglumda 2,5 olmustur...hava cok güzel yürüyüşe cıkıcam birazdan...
ekinsu nbr...
kokoş nazlıcan ve kızı nasıllar:))
Günaydın montesori,benim göğüslerimde küçük, hamilelikle beraber onlarda büyüdüler. Eşime yaptırayım dedim kaç kere, kabul etmiyor, ben küçük seviyorum diye, hamilelik sayesinde büyük göğüsün tadını çıkartıyorum:)))))
Ama bizim ki ne zaman küçülecek senin bu göğüslerin deyip duruyor.kaydirigubbakcemile
ekinsu iyiym canım 3 gündür rahat uyuyorum allaha sükür 10 gündür kramp falanda olmuyo bacaklarımda yarında diyetisyene gidicem sekerede...haftada 400 gr al dedi az önce tartıldım 500 almısım bakalım ne dicek...birde insülinimin dozunu yükselticek...bakalım kaç yapcak sabah ,ögle,aksam 4 ünite oluyorum şimdilik iyi gibi ama...bebek büyüdükçe sekerde artıyo...seker gibi kızım seker gibi de oglum var:)))
ekinsu iyiym canım 3 gündür rahat uyuyorum allaha sükür 10 gündür kramp falanda olmuyo bacaklarımda yarında diyetisyene gidicem sekerede...haftada 400 gr al dedi az önce tartıldım 500 almısım bakalım ne dicek...birde insülinimin dozunu yükselticek...bakalım kaç yapcak sabah ,ögle,aksam 4 ünite oluyorum şimdilik iyi gibi ama...bebek büyüdükçe sekerde artıyo...seker gibi kızım seker gibi de oglum var:)))
kokoş nazlıcan kızıyla dün kuaförlere gitti canım bu araların modasına uyup saçlarımızı ördürdük hemde aynı şekil şimdide kaynayan vaolkan misali midemle işteyim canım sizleri okuyup gülüyorum
Blooms slikon ha bence kokoş sensin şekerim
nazlıcan nasıl ördürdünüz şu ince ince ördüyolar ya onlardanmı?
o inceden geçen sene yaptırmıştık çok kötü oluyor sıkı sıkı ördüklerinden baş ağrısından duramadım hemen çözdüm.bu sefer önlerimizi kalın taç şeklinde ördürüp geri kalan saçları fönlettik hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?