2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Çok rahat canım kocan istemiosa boşver önemli olan onun istemesi.
Bu arada benim arkadaşlarımın hiç biri bilmio size itiraf ettim.
Vücudumda en beğendiim yerim göğüslerimdi oda gittihihoyyyt

waterfull bana da hamilelikte büyür dediler ama hala tık yok aynı sütyenlerimi takıyorum eşimde küçük gögüs iyi bosver büyük seni kilolu gösterir yaptırmayalım diyo...ne zaman büyücekler yaaa kandırdılar beniÇok üzgünüm çoook

Montesori benimkiler büyüdü 85 dim 90 oldum şimdi senin de büyür sen pek kilo almadın ya daha ondandır süt üretimi şimdiden sonra olacakmış zaten

ekinsu iyiym canım 3 gündür rahat uyuyorum allaha sükür 10 gündür kramp falanda olmuyo bacaklarımda yarında diyetisyene gidicem sekerede...haftada 400 gr al dedi az önce tartıldım 500 almısım bakalım ne dicek...birde insülinimin dozunu yükselticek...bakalım kaç yapcak sabah ,ögle,aksam 4 ünite oluyorum şimdilik iyi gibi ama...bebek büyüdükçe sekerde artıyo...seker gibi kızım seker gibi de oglum var:)))

benim hamile kaldığımda ilk değişen yerim göğüslerim oldu hemen büyüdüler sütyen değiştirmek zorunda kaldım ama sonra durdular sanırım şimdiden sonra biraz daha büyür o kadar
c.tesi kontorlüm var bakalım kaç kilo olduk kızımla ikimiz
bu arada sürekli olmasada bugünlerde kramplar bende var kasliyum magnezyum içiyorum ama yeterli gelmiyo heralde

ayyy kızlar yaa ne güzel işte küçücük memeleriniz varmış yaa..benimkiler kocaman şimdi daha kocaman 95 beden takmaya başladım kafamçokkarıştı birer kilodan iki kilo zaten onlar geliyor aldığım kilolardan:))

inşallah herşey yolundadır canım sen şekersin ya ondandır

Kız nedemek şeker gibi oğlum ve kızım var ikiz bekliosunda bizden mi saklıosun :1hug:

nazlıcan nasıl ördürdünüz şu ince ince ördüyolar ya onlardanmı?

blooms doktor sana yat dedi git kuaföre saatlerce sandalyede otur saç ördür demedi hala gezmeyi düşünüyorsun sonra da korkutuyorsun bizi bakklava:

önceki günler yazdıklarınıza şöyle bir göz atıyordum blooms beni çok korkuttu neyse çok şükür bişeyi yokmuş.. Blooms ne olur dikkat et kendine çok yorma kendini..

Ben arkadaşımla buluşmaya gidiyorum ben yokken çok şey yazmayın okumakta zorlanıyorum :sm_cool:

Ayy tamam şimdi anladım şeker gibi kızsın kaydirigubbakcemile3
Öylesin gerçekten senin oğlunda tam yemelik olur zaten tombiş tombiş

nazlıcan nasıl ördürdünüz şu ince ince ördüyolar ya onlardanmı?

o inceden geçen sene yaptırmıştık çok kötü oluyor sıkı sıkı ördüklerinden baş ağrısından duramadım hemen çözdüm.bu sefer önlerimizi kalın taç şeklinde ördürüp geri kalan saçları fönlettik hihoyyyt

Ekinsu yok Valla sadece merak ettim:)))

Ne güzel ana kız aynı model ALLAH muhabbetinizi artırsın.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…