2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkes bebegini görüyo yada görmeye gidiyo bizim doktorda iki ayda bir gel sık sık gelmene gerek yok diyo...dayanamadım evimin yakınındaki hastaneyi aradım muayene 10 ytl imiş arkadasım oraya gidiyodu onun doktorundan randevu aldım cuma günü gidecez eşimle az kaldı benimde oglumu görmeyehihoyyyt kasım sonuna kadar bekleyemezdim:1no2:kilosunuda cok merak ediyorum...

en son ne zaman gitmiştin ki kasım sonuna çağırdı seni, ben hep ayda bir gittim, en son 30. haftamda gittiğimde dr bana bundan sonraki kontrollerr 33-36-38. haftada olacak dedi

kızlar bende yemek yiyeceğim cokacimcoook hadi sizde yiyin bebişler aç kalmasın :ecrin_bebek: afiyet olsun herkese

montesori hisara gidecektin sen vazmıgeçtin, tombiş tombiş suratının resmini alırdın :))

Son düzenleme:
benimde kontrol c.tesi
ilk üç ay iki haftada birdi sonra 4-5 haftada biri geçtik c.tesi gittiğimde 30 haftalık olcak bakalım 4 haftamı yoksa iki hafta sonramı çağarcak

canım arabamız bakımda haftaya cıkcak o zaman gitcez ama mutlaka gidicem kendi doktorum da ayse hanımı tanıyomus git tabii dedi ogluna hatıra olur cd si ....ikinci gidişe de cd veriyo mu ...

kontrolde vermiyor, ben 15 kasım da gideceğim..

kızlar ben haftaya 5 kasımda rapor için gideceğim doktora yani 31+5 günlükken, çalışanlar izninizi uzatacaksanız veya izne çıkacaksanız zamanınızı geçirmeyin..

linay dogumdan sonra ne kadar calısmıcaksın...kızına kim bakmıstı sen calısırken işin yogun senin dimi:))

5 haftamı çalışacağım doğum sonrasına bırakmak istiyorum tabii allahtan bişey çıkmazsa yani mart ayının sonuna kadar evdeyim..sonrası için daha karar veremedim kuzuma kıyamazsam bırakırım diyorum işi..yada dinlenmek için işe gelmeye devam ederim )))
kızım da 4 yaşına kadar ben bakmıştım sonra anneanne babaanne bakmışlardı..
bunda da çalışırsam babası ve ablası bakacak :CüvCüv:

ablasına pratik olucak yani desene erkenden tecrübe edecek çocuk, sonra da bıkar benim gibi 30 una gelince evlenir çocuk yapmaya kalkar :) bende senin kızın kadardım teyzemlerin dayımın çocukları oldu arka arkaya birde kardeşim vardı benden 6 yaş küçük annem hep bize baktırırdı hele birde kuzenlerim falan hepsi bir araya gelince ablamla bize kalırdı çocuklar bıkmıştım o zamanlar valla

merabalar hanımlar:)
ekinsucum tam bi kabus olmuş ama belki denildiği gibi doğurup kokusunu çekseysin fena olmazdı:))
ezracım maşallah bebişine,tombik yanaklarına..
herkesler ii herhalde,memeler 5-7 ay arasında durup soona tekrar başlıomuş:))sütyen alırken 9 aylık bi kadın söylemişti..
ben de kaçayım 2.kahvaltımı yapıp geleyim:)

selam kızlar 30, haftadan sonramı doktorlar 2 haftada bir çağıyolar montesori seninde benim gibi şeker problemin yokmu seni daha fazla çağırması lazım doktorunun

İnaysa ben 28. haftada kontrole gittiğimde bundan sonra 3 haftada bir çağıracam dedi, şimdiki kontrolümüz 31. haftada bakalım başka bir şey diyecekmi?

Merhaba,

Herkese iyi günler. Bende ocak annesi adayıyım. Oğluşum nasipse 24 Ocak gibi doğacak. Epeydir forumunuza misafir olarak giriyorum. Sayenizde birçok konu hakkında bilgi sahibi oldum. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak ve büyütmek nasip etsin inşallah.

Merhaba,

Herkese iyi günler. Bende ocak annesi adayıyım. Oğluşum nasipse 24 Ocak gibi doğacak. Epeydir forumunuza misafir olarak giriyorum. Sayenizde birçok konu hakkında bilgi sahibi oldum. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak ve büyütmek nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…