2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

panpilipcim ben anadolu yakasında bir doktora gidiyorum benim tavsiyelerim sana uymaz, avrupa yakasındaki arkadaşlar sana cevap yazarlar yazını görünce canım ama dediğin iki hastaneyide duydum iyi diyorlar

günaydın güzel ocak anneleri ve melekleri....ben yeditepede sezaryen olucam ama baştan konuşmuştum emekli sandığı ne kadarını ödüyodiye 4700ytl di emekli sandığı 300ytl ödüyomuş yani benim için çok fark yok mecburen hepsini ödicem gerçi benim tedavim orda olduğu için 2750ytl ödicem indirimli haliyle bakalım biz doğurana kadar daha neler çıkıcak başbakan bide 3 tane doğurun diyo klava:

haklısın ela,
doğurun dior ama memura çocuk yardımı 20 ytl mi ne werıomuş,kendılerının çocukları amerikalrda okuyup gemilerı 20 ytl ile mi aldılar,yoksa biz mi çok beceriksısiz,idare edemioruz bu parayla,anlamıorumklava:

ne güzel yazmışsın arkadaşım..bravoo:)

günaydın arkadaşlar:))
güzel bi gün geçiririz umarım bugün :)

ben çok heyecanlıyım Nil'imizin odası ve ısmarladığım bazı eşyaları gelio bugün ankaradan..(ankaradan eşyalar geldi evde bi bayram havası...)hayırlısıyla kullanalım Allahım bütün aldıklarımızı işallah:))

herkesi kandileri gibi sanıyolar canım o yüzden zamanında başbakanın biri benim memurum işini bilir demişti ya herkes bi dişli herkes bi unakıtan olamaz hele bizim gibiler

nil hanım odasında sağlıkla büyüsün canım ne güzel ben kızımın kıyafetlerini hep koklayıp öpüyorum ay odası gelince orda yatarım heralde :roflol::roflol:güle güle kullanın nil ismiyle yaşasın çok güzel ismi kaydirigubbakcemile2

ezra canım sen sezaryen mi düşünüyosun?

canım hiç tatlı deildir ama sankı normal yapamam gibi gelio,bıde okuorum o kadar sancı çekıp sonunda sezaryen olan çok war,bide allah korusun bebeğe bişey olur dıe korkuorum normalden,dr um henuz bişey demedi bana,en son geçen hafta bebişim 2 150 gr çıkınca kilosu iri bebek olacak gibi demişti,bana kendıni şlimdiden şartlama sezaryene dedı ama ben çoktan o moda girmiştim zaten,ücret konusundada dr um 1750 alacak hastanayede600 falan ödeyecekmışım tabı emeklı sandığı karşılar ise

ianna nil kızımızın eşyaları hayırlı olsun insan nasılda heveslenıo dımı,resmini beklıoruz eşyaların ama

ezra canım senin kızın ultrason resmini dün eşime gösterdim nekadar net çıkmış diyo bayıldı kızına benim cimcimeyi ayır edemiyo daha küçük hepte kapatıyo suratını elleriyle annesi gibi utangaç:asigim:dudaklar falan çok can yakacak valla kızın maşallah nazar değmesin

bizde park yatağını aldık ama henuz açmadık,açıp kontrol etmek gerekıo bır an önce,daha eşyalarınıda yıkamadım ben çok işimiz war çokk

bizde görünce çok şaşırdık ya bu kadar net beklemıoduk,ama artık büyüdüler siması belli oluo,seninde 2 -3 haftaya kadar tam belli olur tabı kapamazsa yuzunu,bizimkı maşallah her gittiğimizde gösterdi şimdiye kadar,
walla dudaklarıda kırmızı kırmızı çıkmış dimi ama,şimdiden kısmetlerimizi beklıoruz duyurulurkaydirigubbakcemile3

bizde park yatağını aldık ama henuz açmadık,açıp kontrol etmek gerekıo bır an önce,daha eşyalarınıda yıkamadım ben çok işimiz war çokk

haklısın bakmak gerekio hele ben çok şanssızımdır aldığım her üründe kesin sorun vardır.sanki haram parayla almışım gibi olur hep..
bizim eşyalar daha hazır diil bi kısmı bugün gelecek ,haftaya arkadaşım istanbuldan montunu falan getirecek.bugün gelenlere göre eksikler alınacak...öle yıkanıp ütülenecek...gerçekten çookk iş var.kociş daha çok var nie telaş yapıosun dio,ben şimdi bi iş yapamıorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…