ekinsu saol cnm.ben kurtulus sıslıde oturuyorum. aklımda 1-2 hastane var. bırı turkıye hast. dıgerı hızmet hastanesı. gıdıp bır konusmam lazım. sen nereyı onerırsın. aklında baska bı yer var mı. epıdural normal ıstedıgım ıcın turkıye hastanesınde ıyı bı anestezı uzmanı varmıs.aslında bırazda orayı ıstememın nedenı o. sımdıden tesekkuler:teytey::
şimdi okudumda kızlar,
ssk yada emekli sandığı her sezaryenı ödemiomuş,napcaz peki
haklısın ela,
doğurun dior ama memura çocuk yardımı 20 ytl mi ne werıomuş,kendılerının çocukları amerikalrda okuyup gemilerı 20 ytl ile mi aldılar,yoksa biz mi çok beceriksısiz,idare edemioruz bu parayla,anlamıorumklava:
günaydın arkadaşlar:))
güzel bi gün geçiririz umarım bugün :)
ben çok heyecanlıyım Nil'imizin odası ve ısmarladığım bazı eşyaları gelio bugün ankaradan..(ankaradan eşyalar geldi evde bi bayram havası...)hayırlısıyla kullanalım Allahım bütün aldıklarımızı işallah:))
ezra canım sen sezaryen mi düşünüyosun?
ianna nil kızımızın eşyaları hayırlı olsun insan nasılda heveslenıo dımı,resmini beklıoruz eşyaların ama
ezra canım senin kızın ultrason resmini dün eşime gösterdim nekadar net çıkmış diyo bayıldı kızına benim cimcimeyi ayır edemiyo daha küçük hepte kapatıyo suratını elleriyle annesi gibi utangaç:asigim:dudaklar falan çok can yakacak valla kızın maşallah nazar değmesin
bizde park yatağını aldık ama henuz açmadık,açıp kontrol etmek gerekıo bır an önce,daha eşyalarınıda yıkamadım ben çok işimiz war çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?