ay kızlar mothercare den alttan çıtçıtlı badi almıştım hemde 3 lü paket 5 tane biraz once açıyım bakıyım dedim bi baktımki kısa kollu almışım ondanda vazgeçtim 0-3 aylık badiler oyuncak bebeklere göre ay nasıl kızdım kendime görünce dayanamayıp mantıksızca almışım işte baksana pakete dikkatlice :mymeka:kafamçokkarıştı
ezracım benim eşimde gördü senin kızın resmini aaa ne güzel çıkmış bu bebek dedi çok tatlı dedi
inannacım hayırlı olsun mobilyaların Nil hanım güle güle kullansın
benimde son eksiklerim annemde annem dikiyor inşallah önümüzdeki hafta gelirken getirecek son hazırlıklarıda yapar bitiririz işleri
inannacım nıl bebegın odası hayırlı ugurlu olsun ıcınde guzel vakıtler gecırsın inşallah :)) gule gule kullanın arkadasım...
ezracım ne duruyorsun hadı bakda bızede resımle goster ayy ne guzelll yavrularımız hep bereket getırsın ınsallah sansları acık olsun ıstedıgımız herseyı alalım onlara :))
bızımde oda kavgası basladı :)) kız kardesım ben alıcam dıyor esımın arkadasları hayır bız dıyorlar ayy bı hosuma gıdıyorkı neyse karar verıldı arkadaslar odayı alıyorlar kardesımde Maxi Cosi Mxc. Quinny Buzz Dört Tekerlekli Bebek Arabası + ana kucağı + Portbebe takımını alacak
bu aksam gelecek arkadaslarımız katalogları getırecekler odayı begenecegız :)))
hep boyle guzel anlar yasayalım ınsallah hep mutlu heyecanlarımız olsun hayatımızda
saolsun canım ya,demek siteyı koçişlerde takıp edıo:lepi:
benımde daha eksiklerım war,benımde annem newrsım takımını diktırıp getırecek adanadan, bu arada yorgan için ne düşünuosunuz kızlar,ben microfiber yorgan baktım bakteri üretmeyen,terletmeyen,kendımde ondan kullanıorum çok memnunum,pamuk yorgan ağır gelır gibı gelıo bana
valla çok şanslısın özlemcim kapışılan hediyeler en pahalı olanlar:))şansı daim olsun bebişin:))
ben en çok defneye şaşırdım onun hamileliği zor olur,kıpır kıpır kadın:))
ben genelde hatta hemen hepsini 3-6 aylık almıştım ama şimdi de küçük alım diodum almayayım mı yani??aslında gerçekten çok küçük 0-3 aylıklar ama bebekler de küçük olmayacak mı??
merhaba kızlar
bir haftayı daha devirdik bebeklerimize bir hafta daha yaklaştık
inanna nilin odası hayırlı olsun iyi günlerde yatsın odasında .biz alalı iki hafta oluyor mobilyasını yirmi günde teslim edeceklerdi bakalım önümüzdeki hafta gelmesi lazım.sizlere bişey danışacağım fikirleriniz benim için önemli kızımın mobilyası pembe odanın duvarları uçuk mavi duvarına birde nevresim takımındaki ayıcıklardan kabartma yapıştırıcı gelecek sizce odanın rengini değiştirsem mi? bir ara pembe bulutlar yapmayı düşündüm sonradan yapıştırmalarda geleceği için abartılı olur diye düşündüm sizce ne yapayım ?
ailemiseviyorum.com dan ninni dinledim ben şimdi uzun bi aradan soona,sanki biliomuşum gibi eşlik ettim,çok güzelmiş,dinlemeyen varsa dinlesin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?