2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kıyafetleri bende hep 0-3 arası almıştım, geçen annemin zoruyla 3-6 arası bir tulum aldım şimdi o bile gözüme küçük görünüyo, bundan sonra alacaklarımızı 3-6 alalım bari

evli miymiş??
oyyy düşündüm de şimdi o küçücük kıyafetlerin içinde buruşuk suratlarını:)))hihoyyyt..
ben gene 3-6 aya devam edeyim zaten 3 tane falan uzun kollu daha alırım başka yok.
doktora katılıorum ben de zaten en erken yazın bi elbise giyerler,onu da o zaman birlikte zevkimize göre alırız:))kıtlıktan çıkmaya gerek yok gibi gelio..

benim nidemden sesler gelio arkadaşlar bişiyler atıştırayım ben ,görüşürüz:))

sen uyku setı olarakmı alıosun,benım park yatak ya uymuo uyku setlerı, oyuzden taçtan sadece micro yorgan alıp,newresım takımı yaptırıcam, bu arada 1 newresım takımıda yetmez dimi

kuzicim dr.gittinmi ne dedi dr.un?

gittim gittim 1450 olmuş kilosu tombiş yanaklı bişey çok güzeldi maşallah :asigim:,

doktora dedimki tüp bebeklerde genelde sezaryen yapıyolar, sizce normal olurmu ne tavsiye edersiniz dedim, doktor dediki 4 kilo civarında iri bi bebek olursa hiç normale yanaşmıyoruz ama kilosu normal şeklide normal olursa tabiki normal yaparız sezaryene hiç gerek yok dedi, ikiz olanlara yada yaşı ilerlemiş olanlara sezaryen öneriyoruz, onun haricinde gerek yok dedi, epidural doğumda yapabiliriz istersen dedi, şuan için herşey normal görünüyo bakalım ne olacak

bebişin ismne göre dinledın dimi ninniyı,
bizde artık karar wersekte kızıma şimdiden ismiyle ninnisini dinletebılsemfisfisfis

evet canım nile görehihoyyyt
bi anda oldu bizim ,isim bile bakmıoduk artık,kısmeti oymuş demekki,siz de bulursunuz umarım en yakın zamnda ,benim üzerimden büyük bi yük kalktı:)

sen uyku setı olarakmı alıosun,benım park yatak ya uymuo uyku setlerı, oyuzden taçtan sadece micro yorgan alıp,newresım takımı yaptırıcam, bu arada 1 newresım takımıda yetmez dimi

taç taki micro muymuş??
1 tane asla yetmez hani belki 2 kurtarır canım ,hemen hergün makina çalışacağı için(

taç taki micro muymuş??
1 tane asla yetmez hani belki 2 kurtarır canım ,hemen hergün makina çalışacağı için(

taç a annem bakmış,ewet mıcroy muş fıyatıda 53 ytl miş,ben burda 40 ytl ye sormuştum ama markasını hatırlamıorum taç deildi,haklsın ben 1 tane daha yaptırayım newresımden

maşallah kızana sen kaç kilo olmuşsun yazmadığına göre 70 oldun heraldenaniknaniknaniknanikbenimki kiymetli bebek riske atamayız sezaryen dedi bak seninki ne güzel gece yarısıda kalkıp gelecek demekki ben kendimede güvenemiyorum normal doğum konusunda bağıramada ciyak ciyak sezaryen iyi

kızlar eşim ardı şimdi dastini diye bi mağza varmış bir çok yerde mağzası varmış fiatları piyasadakilerden daha indirimliymiş bi netten bakın isterseniz ben birazdan kozyatağındakine gidip bakıyım aslında havada güzel yürüyüşmü yapsam akşamada sinemaya gitmek istiyorum sizler neler yapcaksınız ?

:) kıs ne yetmişi yetmişiki olmuşumkaydirigubbakcemile2, doktor hala normal kilon diyo anlamadım bişey valla :))

ben kendime güvenebiliyomuyum sanıyosun, ödüm kopuyo bitürlü kararımı verebilmiş değilim valla, epiduralle belki cesaret edebilirim diye düşünüyorum, bi yandanda bebeğin o doğum anını falan hemen görmek istiyorum, sezaryende en az iki saat sonra görüp farkedebiliyosun bebeği ama bilmiyorum yaaa offf

evet o mağazadan bizim burda da varmış ama nerde bilmiyorum, bende çıkıp şöyle bi bakınıcam yine beşiklere falan, ben sepet beşiklerden bakıyodum nezamandır ama şimdi de park yatak alsam dahamı mantıklı diyorum karar veremedim

bende 58 ile başlamıştım,71.7 çıktım,dikkat edersenınz 72 deil, 71.7kafamçokkarıştı
daha ne kadar alıcam bilmıorum,yemem aynı aslında iştahım artmadı,nerden gelıo kılolar bılmıorum,
canım sezaryenıde epiduralla olabılıosun, o zamanda doğum anını dırek izlıosun hemde acısız şekılde,bebeğinide hemen verıoler kucağına,sen dıkılırken

benim bir planım yok,koçiş sabah geldı işten uyuo şimdi gece yıne işe gitcek,bende ewde dinlenıcem bol bol size takılıcam,
hava güzelse yürüyüş yapabılırsın,sinemaya neye gideceksın

kızlar bebegın samasırlarını yıkamak için minik makınalar var hep aklımdaydı hıc bu makınlar hakkında fıkrı olan varmı ben buyuk olasılık yanlız olacagım olmasamda enı sonu yanımdan gıdecekler hep ayrı sehırdeler bızımkıler... sankı daha ıyı olur gıbı boyle bısey almak tek basıma kalıcam esımle hangı bı işe yetısırım ne dersınız ıyı mı dusunuyorum

benimde 72 'nin küsüratıda var ama söylemiyom çaktırmasırnaşık şey,
60 la başladım 72 yim, bari 75 te kalsam diye dua ediyorum ama,

sezaryen epidurali biliyorum ama ona hiç cesaret edemem gibi geliyo, acı çekmesem bile öyle canlı canlı kesildiğimi bilmek ürpertir beni:1ninca:, yok yok normal epidural daha iyi :))

walla benim kayınwalıdem de sepet beşikde alalım park yatak da alalım dedi,ama sepetı sadece 3 ay kullanabılıosun,3 ay sonra onu bırakıp parka geçicem,hem zaten yerım yok ewde onu saklamaya,bide sepetle park yatak fiyatları aynı,bana çok gereksız geldi,yınede sen bilirsin

Hiç görmedim ama gereksiz gibi bence, zaten çocuğun bir sürü ıvır zıvır eşyasıyla dolacak ev

otomatık makine mı,ben hiç duymadım fikrim yok,ben sadece bebeğin eşyalarını yıkarken file ye konuluomuş ondan aldım,kendı makınemde yıkıcam yıne

3 ay değilde 7 aya kadar falan yatabiliyomuş içinde sepet beşiklerin, sonrada odasını ayırır mobilya oda takımı alırım diye düşünüyodum bende ama birde ayıramama ihtimali var tabi en azından park yatakta 4 yaşına kadar falan yatabilir,
hemde park yataklar daha kullanışlı olduğu halde sepet beşiklerden daha bile ucuza geliyo dediğin gibi o yüzden kararsız kaldım, en iyisi park galiba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…