inanna canım 0-3 aylıkbadiler çok küçük bebekler o dönemde çabuk büyüyolar o yüzden uzun kollu 3-6 aylık ve 6-9 aylık almak çok mantıklı yerimsenibendefne ye bende şaşırdım evli olduğunu bile bilmiyodum kafamçokkarıştı
benim kociş de hergün kızını görmezse orda rahat etmio..bi yandan da okuo bazı bazı:))
kızını da bugün gördü ama o ilk oyy burna baakk dedi:))ellerini de öle koymuş:))kendi de öle uyur da!!
ben yataş da bi yorgan beğenmiştim onu alayım dedim soona burdaki yataş kapanmış!!taça baktım orda var ama uyku setindekinin aynısıymış.ben şimdilik 1 yorganlayım ihtiyaç duyarsam alacağım (bugün gelecek olanı beğenmezsem)ama dediğin gibi pamuk ,yün olmaz,hem bakteri hem ağır..
kuzicim dr.gittinmi ne dedi dr.un?
bebişin ismne göre dinledın dimi ninniyı,
bizde artık karar wersekte kızıma şimdiden ismiyle ninnisini dinletebılsemfisfisfis
sen uyku setı olarakmı alıosun,benım park yatak ya uymuo uyku setlerı, oyuzden taçtan sadece micro yorgan alıp,newresım takımı yaptırıcam, bu arada 1 newresım takımıda yetmez dimi
taç taki micro muymuş??
1 tane asla yetmez hani belki 2 kurtarır canım ,hemen hergün makina çalışacağı için(
gittim gittim 1450 olmuş kilosu tombiş yanaklı bişey çok güzeldi maşallah :asigim:,
doktora dedimki tüp bebeklerde genelde sezaryen yapıyolar, sizce normal olurmu ne tavsiye edersiniz dedim, doktor dediki 4 kilo civarında iri bi bebek olursa hiç normale yanaşmıyoruz ama kilosu normal şeklide normal olursa tabiki normal yaparız sezaryene hiç gerek yok dedi, ikiz olanlara yada yaşı ilerlemiş olanlara sezaryen öneriyoruz, onun haricinde gerek yok dedi, epidural doğumda yapabiliriz istersen dedi, şuan için herşey normal görünüyo bakalım ne olacak
maşallah kızana sen kaç kilo olmuşsun yazmadığına göre 70 oldun heraldenaniknaniknaniknanikbenimki kiymetli bebek riske atamayız sezaryen dedi bak seninki ne güzel gece yarısıda kalkıp gelecek demekki ben kendimede güvenemiyorum normal doğum konusunda bağıramada ciyak ciyak sezaryen iyi
kızlar eşim ardı şimdi dastini diye bi mağza varmış bir çok yerde mağzası varmış fiatları piyasadakilerden daha indirimliymiş bi netten bakın isterseniz ben birazdan kozyatağındakine gidip bakıyım aslında havada güzel yürüyüşmü yapsam akşamada sinemaya gitmek istiyorum sizler neler yapcaksınız ?
:) kıs ne yetmişi yetmişiki olmuşumkaydirigubbakcemile2, doktor hala normal kilon diyo anlamadım bişey valla :))
ben kendime güvenebiliyomuyum sanıyosun, ödüm kopuyo bitürlü kararımı verebilmiş değilim valla, epiduralle belki cesaret edebilirim diye düşünüyorum, bi yandanda bebeğin o doğum anını falan hemen görmek istiyorum, sezaryende en az iki saat sonra görüp farkedebiliyosun bebeği ama bilmiyorum yaaa offf
kızlar eşim ardı şimdi dastini diye bi mağza varmış bir çok yerde mağzası varmış fiatları piyasadakilerden daha indirimliymiş bi netten bakın isterseniz ben birazdan kozyatağındakine gidip bakıyım aslında havada güzel yürüyüşmü yapsam akşamada sinemaya gitmek istiyorum sizler neler yapcaksınız ?
bende 58 ile başlamıştım,71.7 çıktım,dikkat edersenınz 72 deil, 71.7kafamçokkarıştı
daha ne kadar alıcam bilmıorum,yemem aynı aslında iştahım artmadı,nerden gelıo kılolar bılmıorum,
canım sezaryenıde epiduralla olabılıosun, o zamanda doğum anını dırek izlıosun hemde acısız şekılde,bebeğinide hemen verıoler kucağına,sen dıkılırken
evet o mağazadan bizim burda da varmış ama nerde bilmiyorum, bende çıkıp şöyle bi bakınıcam yine beşiklere falan, ben sepet beşiklerden bakıyodum nezamandır ama şimdi de park yatak alsam dahamı mantıklı diyorum karar veremedim
kızlar bebegın samasırlarını yıkamak için minik makınalar var hep aklımdaydı hıc bu makınlar hakkında fıkrı olan varmı ben buyuk olasılık yanlız olacagım olmasamda enı sonu yanımdan gıdecekler hep ayrı sehırdeler bızımkıler... sankı daha ıyı olur gıbı boyle bısey almak tek basıma kalıcam esımle hangı bı işe yetısırım ne dersınız ıyı mı dusunuyorum
kızlar bebegın samasırlarını yıkamak için minik makınalar var hep aklımdaydı hıc bu makınlar hakkında fıkrı olan varmı ben buyuk olasılık yanlız olacagım olmasamda enı sonu yanımdan gıdecekler hep ayrı sehırdeler bızımkıler... sankı daha ıyı olur gıbı boyle bısey almak tek basıma kalıcam esımle hangı bı işe yetısırım ne dersınız ıyı mı dusunuyorum
walla benim kayınwalıdem de sepet beşikde alalım park yatak da alalım dedi,ama sepetı sadece 3 ay kullanabılıosun,3 ay sonra onu bırakıp parka geçicem,hem zaten yerım yok ewde onu saklamaya,bide sepetle park yatak fiyatları aynı,bana çok gereksız geldi,yınede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?