benim bir planım yok,koçiş sabah geldı işten uyuo şimdi gece yıne işe gitcek,bende ewde dinlenıcem bol bol size takılıcam,
hava güzelse yürüyüş yapabılırsın,sinemaya neye gideceksın
3 ay değilde 7 aya kadar falan yatabiliyomuş içinde sepet beşiklerin, sonrada odasını ayırır mobilya oda takımı alırım diye düşünüyodum bende ama birde ayıramama ihtimali var tabi en azından park yatakta 4 yaşına kadar falan yatabilir,
hemde park yataklar daha kullanışlı olduğu halde sepet beşiklerden daha bile ucuza geliyo dediğin gibi o yüzden kararsız kaldım, en iyisi park galiba CADIARZU
ezracım kendı makınana atacaksın ama cok gec cıkacak bırde hışırını cakarıyormus makına bıtırene kadar yıkamayı, kardesım hep elınde yıkadı abla makınada mahvoluyorlar dıyor benım bahsettıgımde elektrıkle calısan bişey işte dakıka ayarları var fıyatı 40-45 cıvarı bişey ama kuzının dedıgıde doru bır cok ıvır zıvırı olacak zaten ama elımde hangı bırnı yıkıcam hangı işe yetısıcem offfff yaaa
yanı hem yatak olarak kullanıcak hemde içinde oyun oynayacak,mesela yalnız kaldığımızda mutfağa yada wc ye gittiğimizde onu içinde gönul rahatlığı ile bırakabılıriz oda yuvarlanıp durur içinde emnıyetle,
ben kraft jenny yatağını 108 ytl ye aldım,, titreşimli, melodili, oyuncaklı ,indirim warmış çok uygundu fiyatı,sepetler daha pahalı
ezracım valla tepeüstündeki sinemaya gidicem orası gayet güzel mustafa ya gidicem hihoyyytsen gece yanlızmı kalıyosun eşin nöbete gittiğine göre
doğrru söylüyosun ve süper bir fiyata almışsın sen beşiği, yatağıda dahilmiydi bu fiyata değildir herhalde dimi
yok canım yatak dahıl deildi,zaten hep ayrı satılıo yataklar,yatağınıda alez ortopedık aldık onunda fiyatı 60 ytl di
valla kilo konusunda montesoriyi çok kıskanıyorum 5kg almış bende 56kg başladım 66kg yum ve karnımdan çok kalçalarım büyüdü sırtım genişledi eşimde dalga geçiyo kızm kalçalarındamı diye :roflol::roflol:dr.da gayet iyisin kafana takma verirsin diyo ben bu arada spinal yada epidural sezaryen olmak istiyorum ki kızımı hemen emzire bileyim sütüm olursa tabi...
Benim baktıklarımda hep 160-180 ytl civarındaydı yatak dahil fiyatları aynı hesap o zaman demekki, neyse bugün yine bakıcam bakalım artık almam lazım
walla etrafımdakı hamilelere bakıorum,genelde kız bekleyenler hep kalça ve göbekten kılolanmış ve genışlemış bende dahıl ,ama erkek bekleyen hamıleler sadece karınlarında top war gibi,hiç genışlememişler,zayıf duruolar,dikkat ettınız mı sızde,
walla geçen hafta demet şenerın 23 kılo aldığını duyunca hamılelıkte birazcık raahatladım,oda kız annesıydı, şimdiki erkek olacakmış
bende dikkat ettim kızı olcaklar genişliyo oğlan bekleyenler karınları sivrileşiyo:CüvCüv:canım demet şener gibi olsak onun çocuğuna bakıcılar bakar hanımda spor salonunda güzellik merkezlerinde olur biz öylemi olcak ev işi bebek gelen giden yemek ay valla bizim işimiz zor kısa sürede veremeyiz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?