2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ezracım kendı makınana atacaksın ama cok gec cıkacak bırde hışırını cakarıyormus makına bıtırene kadar yıkamayı, kardesım hep elınde yıkadı abla makınada mahvoluyorlar dıyor benım bahsettıgımde elektrıkle calısan bişey işte dakıka ayarları var fıyatı 40-45 cıvarı bişey ama kuzının dedıgıde doru bır cok ıvır zıvırı olacak zaten ama elımde hangı bırnı yıkıcam hangı işe yetısıcem offfff yaaa

benim bir planım yok,koçiş sabah geldı işten uyuo şimdi gece yıne işe gitcek,bende ewde dinlenıcem bol bol size takılıcam,
hava güzelse yürüyüş yapabılırsın,sinemaya neye gideceksın

ezracım valla tepeüstündeki sinemaya gidicem orası gayet güzel mustafa ya gidicem hihoyyytsen gece yanlızmı kalıyosun eşin nöbete gittiğine göre

yanı hem yatak olarak kullanıcak hemde içinde oyun oynayacak,mesela yalnız kaldığımızda mutfağa yada wc ye gittiğimizde onu içinde gönul rahatlığı ile bırakabılıriz oda yuvarlanıp durur içinde emnıyetle,
ben kraft jenny yatağını 108 ytl ye aldım,, titreşimli, melodili, oyuncaklı ,indirim warmış çok uygundu fiyatı,sepetler daha pahalı

canım banada çok gereksız geldi,kimsede duymadım etrafımda,artık makınelerınde hızlı programları ,hassas programları war,onları kullanıcam,walla deil elde yıkamaya biz zaten bir süre hiç bi iş yapmaya fırsat bulamıcaz,ama sana pratık gelıosa o makıneler kullanabılırsın,bıde acaba o makıneler iyi durulama yaparmı:uhm:

doğrru söylüyosun ve süper bir fiyata almışsın sen beşiği, yatağıda dahilmiydi bu fiyata değildir herhalde dimi

valla kilo konusunda montesoriyi çok kıskanıyorum 5kg almış bende 56kg başladım 66kg yum ve karnımdan çok kalçalarım büyüdü sırtım genişledi eşimde dalga geçiyo kızm kalçalarındamı diye :roflol::roflol:dr.da gayet iyisin kafana takma verirsin diyo ben bu arada spinal yada epidural sezaryen olmak istiyorum ki kızımı hemen emzire bileyim sütüm olursa tabi...

ezracım valla tepeüstündeki sinemaya gidicem orası gayet güzel mustafa ya gidicem hihoyyytsen gece yanlızmı kalıyosun eşin nöbete gittiğine göre

bizde eşimle fırsat bulursak mustafaya gitmek istıoruz,bide testere 5 çıkmış onuda çok beklıoduk ama ben acaba fılmı izlerken erken doğum yaparmıyım die wazgeçtım,eşimde sen mustafaya gir bende aynı anda testereyı izleyeyım deyıp kızdırıo benıkötükedihüso
ewet canım yalnız kalıorum ,ama gece 10 da gidıo zaten,bende erken kalktığım için erkenden yatmış oluorum

yok canım yatak dahıl deildi,zaten hep ayrı satılıo yataklar,yatağınıda alez ortopedık aldık onunda fiyatı 60 ytl di

Benim baktıklarımda hep 160-180 ytl civarındaydı yatak dahil fiyatları aynı hesap o zaman demekki, neyse bugün yine bakıcam bakalım artık almam lazım

walla etrafımdakı hamilelere bakıorum,genelde kız bekleyenler hep kalça ve göbekten kılolanmış ve genışlemış bende dahıl ,ama erkek bekleyen hamıleler sadece karınlarında top war gibi,hiç genışlememişler,zayıf duruolar,dikkat ettınız mı sızde,
walla geçen hafta demet şenerın 23 kılo aldığını duyunca hamılelıkte birazcık raahatladım,oda kız annesıydı, şimdiki erkek olacakmış

Ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize, hava harika bugün yazdan daha güzel (İstanbul'da tabi), çıkın dolaşın sizde

kuzi dastini mağzası atatürk mahallesi.fatihsultanmehmet cad.no12 ümraniye diyo tel.de var arayıp tarif al istersen park yatak falanda varmış bi bak istersen ?

Benim baktıklarımda hep 160-180 ytl civarındaydı yatak dahil fiyatları aynı hesap o zaman demekki, neyse bugün yine bakıcam bakalım artık almam lazım

ama o yataklar ortopedıkmı dikkat et canım,benım baktıklarım içindekı hepsı süngerden basıt yataklardı,alez deildi

bende dikkat ettim kızı olcaklar genişliyo oğlan bekleyenler karınları sivrileşiyo:CüvCüv:canım demet şener gibi olsak onun çocuğuna bakıcılar bakar hanımda spor salonunda güzellik merkezlerinde olur biz öylemi olcak ev işi bebek gelen giden yemek ay valla bizim işimiz zor kısa sürede veremeyiz heralde

haklsın tabı bizim işimiz zor,daha çok koşturcaz o yuzden belkı çabuk werırız,bırazda bunyeyle alakalı tabı

kuzicim benim beşiğim vardı o yüzden park yatağımı almadım henüz 4 aylık olunca almaya karar verdim ama beşik olmasaydı hemen alır ilk günden itibaren onu kullanırdım hem beşik hem park yatak gerek yok bence çünkü beşiği en fazla 4 ay kullanıyorsun

kilo alma konusuna gelince halk arasında da zaten bebek kız ise kalçadan erkek ise göbekten büyür derler kızlar, ama benim kalçalarımda büyüdü biraz, teorileri yalanladım yani ekşi yiyerekte yalanlamıştım zaten

Mustafa filmini bende merak ediyorum vizyona girmeden önce olumlu şeyer söylendi hep ama sonra yayınlanınca ilk günden çok olumsuz eleştiri aldı bakalım seyredin kızlarda banada söyleyin

merhaba hanımlar yeni bir aya girdik herkese sağlıklı hayırlı bir ay diliyorum. göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor. neredeyse hafta başladı mı bitti demek gibi oldu. sizler benden daha hazırlıklısınız. benim bundan sonra biraz telaşım olacak gibi görünüyor. hayırlısı ne diyelim.dün çok rahatsızlandım sanırım yoruldum. karnımın ve kasıklarımın ağrısından yerimden kalkamadım desem doğrudur. bugün şükür iyiyim. hava süper. içim kıpır kıpır. saat 17 de işim bitiyor. bende kocişimi ve oğluşumu alıp şööööleeee bir gezeyim.bugünlerin tadını çıkarmak lazım önümüz kış. havalar soğuyacak göbüşler şişecek sonra doğumdu lohusalıktı derken zaman geçecek en iyisi şimdi depolamak :)

benim de beşik konusunda fikrim gereksiz olduğu ,park yataklar aynı zamanda oyun parkı:)
filme gelince testere derim tabi ben pazartesi gideceğim:))ama öncekiler kadar fazla değilmiş ölüm sahneleri(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…