2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ekinsu bende kocaelinde oturuyorum sanırım sen gebzedesin biraz uzağız.bilişim üzerine danışmanlık yapıyorum.

merhaba arkadaşlar ben de geldim.ama pek kimse yok sanırım.kaç gündür koşturmayla geçti.eve geldim hemen yatağa attım kendimi yeni uyandım.rüyamda pastalar börekler görüyorum.uyanınca karnımın aç olduğunu anladım.

ne güzel herkes odasını yatağını almış.benimde kasım sonuna hazırlıkları bitirmem gerek.

ekinsu ben izmitte özel bir hastanede yapıcam dr um da orada. ama bana uzak olmasaydı anadolu yakasında bir dr ve hastane tercih ederdim.

hanımlar benim bir sıkıntım var. istediğim gibi hamile kıyafeti bulamıyorum.hiç diktiren varmı acaba? şu son dönemlerimi rahat geçirmek için bari diktirmek istiyorum.

Balım hoşgeldin çok yorma kendini işlerin hepsi olur zamanla meark etme

Ctc bende burada iyi bir doktor daha ziyade hastane olmadığından istanbulu tercih ettim, burada tek iyi hastane anadolu sağlık merkezi orası da acaip pahalı

evet doğru söylüyorsun ekinsu bende çok pahalı olduğunu duydum ilginçtir az önce anketörler geldi ve asm için anket yapıyorlarmış hemen söyledim eleştirilerimi :) iyi denk geldi.

tahlilleri falan normal doktor muayene ücretleride normal ama bu tip ücretleri çok fazla, epidural sezaryeni sormuştum yanlış söylemek istemiyorum ama 7-8 arasıydı ohaaa falan oldum :)))

çıldırmış bunlar birara eşim gidelim demişti o zamanlar bebeğim olmadığını düşünüyorduk izmitteki drlara gittik hiçbirisi içimizi aydınlatan bir bilgi vermedi bizde ne yapalım bari işin ehli olan yerlere gidelim diye düşündük bu düşüncedeyken henüz bir arkadaşımıza konuyu anlattık o da asm de rahim filmi çektirmiş şimdi hatırlamıyorum iyi bir para vermiş kaldı ki aynı filmi daha az acı ile daha az paraya çektirenler olmuş bunu duyduktan sonra vazgeçtik yoksa elimizi verip kolumuzu kaptıracaktık sanırım :)

bazı drlar artık 15 günde 1 çağırmaya başlamışlar senin dr a böylemi benimki yine 1 ay sonra görüşelim dedi belkide sizlerden 3-4 hafta kadar daha küçük o yüzdendir bilemiyorum

bazı drlar artık 15 günde 1 çağırmaya başlamışlar senin dr a böylemi benimki yine 1 ay sonra görüşelim dedi belkide sizlerden 3-4 hafta kadar daha küçük o yüzdendir bilemiyorum

benimki 30. haftadan sonra 3 haftada bir sonra da 2 haftada bir dedi

Barcli hoşgeldin bizde iyiyiz canım

ben çıkıyorum arkadaşlar.ablamların dükkan açılışı var akşam.

bu arada oğlum için yeleğe başladım.bitince resmini eklicem.

iyiyiz barçli sen nasılsın umarım iyisindir.
benim göbişi görenler erkek diyor kalçadan fazla almadım top gibi karnım pazartesi kızımı görcem çok heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…