ekinsu senin doktor 3 haftada bir demiş benimki tarih bile vermedi.bende 34.haftada gideyim diyorum ama çok mu geç olur diye düşünmeden edemiyorum.benim dr.çok large valla.....
iyiyiz barçli sen nasılsın umarım iyisindir.
benim göbişi görenler erkek diyor kalçadan fazla almadım top gibi karnım pazartesi kızımı görcem çok heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli
ben çıkıyorum arkadaşlar.ablamların dükkan açılışı var akşam.
bu arada oğlum için yeleğe başladım.bitince resmini eklicem.
ben çıkıyorum arkadaşlar.ablamların dükkan açılışı var akşam.
bu arada oğlum için yeleğe başladım.bitince resmini eklicem.
ekinsucum iii olmana sevindim cnm
talyacım bende iiiim cnm sende iiisindir inş
benim drum aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo...kadının tayini çıkacakmış mahkemeye vermiş çıkmaması için eğer mahkemeyi kazanırsa burda kalacak kazanamazsa aralığın ortasında gidecekmiş bende geçen gittiğimde dedim bana kesin bişi diyemezmisiniz hayır kesin bişi söleyemem dedi bana diyo ki doğumunu 15 aralıktan sonra bekleriz 1 ay sonra tekrar gel tabi para tatlı geldi 7 aydan beri...bana hiçbir güvence vermedi ortada bıraktı demesi lazımdı merak etme sen düşünme tayinim çıksa da ben doğumunu yapar giderim ama öle bişi demedi bende gitmicem bir daha ona oysa ne kadar alışmıştım...11 kasıma başka bi dra randevu aldım ama zor olacak kısa zamanda alışmak hayırlsı artık...
iyiyiz ikimizde barclicim..bak şu dr.unun yaptığına:mymeka:,bari güvendiği bir kadın doğumcuya aktarsaydı seni,bu saatten sonra sen nerden bulacaksın güvenilir bir dr. ne zor durumlara düşürmüş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?