2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

inanna gecmiş olsun canım ...
ekin su sana da gecmiş olsun ben de dün rennie duo aldım ama o bile fayda etmiyo midem fokurdayıp duruyo:)))

ya sorma kaç gündür bu mide yanmaları felaket bende gaviscon içiyorum ama artık oda kısa bir zaman için iyi gelior

ben gece uykumdan uyanıp içiyorum baharatlı yememyediklerim zaten haslama tarzı seyler yediklerimden oldugunu düşünmüyorum bebek büyüdükçe organlarımızın yerleri degişiyo midemizde cok etkileniyo bu durumdan...

evet haklısın bende baharatlı acı mayalı gıdalar falan yemiyorum dediğin gibi ondan oluyor benimde bazen sabaha karşı uyanıyorum yanıyor geçicek inşallah az kaldı

bende kaçıyorum kızlar iyi geceler hepinize

Son düzenleme:
İnanna ve Ekinsu çok geçmiş olsun aman dikkat edin. ufak ufak arızalar başlıyo artık hayırlısıyla bi atlatsaydık

Elagülce ben dastini için o caddeye bakmıştım ama bulamamıştım yerini, dur yarın yine bi bakiyim sağol canım, sen baktınmı kozyatağına

İnanna canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine a.s.

Ekinsu canım sanada çok geçmiş olsun a.s.

Nazaramı geldiniz güzel annişler ALLAH şifa versin

ben geldim kızlar....ekinsu,inanna geçmiş olsun hamilelikte idraryolu enfeksiyonu sık olunuyo bol su iç canım kuzi cim baktım ama işe yarar bişey bulamadım pahalı bide indirimli diyolar ama nerdeeebu arada sinemaya gitcektimya mustafaya gittik ben beğenmedim eleştiriler çok yerinde can dündar beni hayalkırıklığına uğrattı bazı çevrelere sempatik görünme çabasında tek düze bir belgesel Atatürk gibi muhtaşem bi adamın belgeseli böyle olmamalıydısenağlama bence 3maymun .tester 5 devrim arabalarını tercih edin derim tercih sizin

öncelikle herkese teşekkür ederim,Allah beterinden korusun hepimizi..
ekinse,montesori siz de ii bakın kendinize,fokurtular bende de oluo,geçmiş olsun:))

inanna ekinsu geçmiş olsun.allah beterinden saklasın benimde kızım gündüz hiç oynamadı resmeö stres oldum.nerdeyse doktora gidecektim neyse oynadıda içim rahat etti.

Herkese günaydın...

İnnanna çok geçmiş olsun neyse en azından artık mide bulantının nedenini biliyosun ve ona göre tedavi başlar..
Ekinsu sana da geçmiş olsun

Dün doktora gittim herşey yolunda bebek 1700gr olmuş,normal doğum için bi sakınca yokmuş 20 Aralıktan sonra hatta bayramdan sonra doğum olabilir dedi... . 3600'le falan doğar dedi . çok fazla değil mi ? dünden beri ben o kadar büyük şeyi nasıl doğurcam diye kara kara düşünüyorum

nerdeyse 1,5 ay kaldı hala ortada doğru dürüst ne oda var ne de diğer ihtiyaçları. Bebek odası için odda diye bir yere baktık duyan bilen var mı? Büyüyebilen tek tip karyola vardı o da benim içime çok sinmedi , eşimde kaliteli diye onu istiyor uff sırf bu yüzden her an bi tatsızlık çıkabilir diye korkuyorum. O işciliğe ben estetiğe bakıyoruz ... bir an önce karar vermek lazım

günaydınlar herkese sheeda bence estetiğ çok bakma güzel olması önemli tabi ama işçilik kaliteli olması daha önemli ben park yatak aldım ilk bir yıl için odasını ondan sonra yaptırıcam işallah bbeişlerimiz sağ salim doğupta içlerinde mışıl mışıl uyurlar

canım benim değişik bir tasarım ama fena değil bence yinede madem bebk odası alıcaksınız hemen karar verme biraz daha araştır içine sinen bişey çıkarsa onu alırsın

evet evet biraz daha araştırayım hem çok pahalı geldi bana.. diğer beğendiğim modelden 2 kat daha pahalı

günaydın kızlar, sheeda inaysa erkencisiniz bugün hava güzel olunca uyuyamadınız mı

sheeda aslında kullanışlı bir yatağa benziyor ama yinede senin içine sinmesi önemli

ben dün akşam çok erken yattığım için bugün 7:00 de ayaktaydım :)))

Yarın odanın ölçülerini mail atıcam, çizsinler bakalım nasıl duracak. Çizip yolladıklarında tekrar sizinle paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…