2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bende aslında saat 8 de kalktım ama mutfakta işlerim vardı onları hallettim , geceleri en geç 11 de uyuyorum haliyle bende sabahları erken kalkıyorum

bebek olunca birden nasıl uykusuzluğa alışcaz , erken yatma şansımız da olmıcak. Bu son aylarımızın tadını çıkaralım ....

Ben sürekli terliyorum , menepoza girmiş gibi birden ter basıyor hala yazı yaşıyomuş gibi kısa kollularla geziyorum ... Size de böyle oluyor mu???

günaydın hanımlar.... sheeda valla ben hafta içi işe gittiğim için zaten sabah st:6.30 da kalkıyorum gece en az 3 kere wc kalkınca şimdiden uykusuzum valla ayrıca ben bugüne kadar hiç uzunkollu giymedim o yağmurlarda bile :roflol:benide ateş basıyo daralıyorum gerçi oldum olası balıkçı kazak kalın şeyler giyemem ama hamileleikte damarlar yüzeyselleştiği için ateş basmalar oluyomuşkaydirigubbakcemile3

meraba hanımlar:))
sheeda bayramdan soona mı dedi doktor??bebişin önden gidio mu yoksa tam zamanında mı,beni bi korku saldı da:))
maşallah bebişine bu arada Allah uzun ömürler versin:)
ani ter basmaları bana da oluo bi anda soyunuorum:))

daha çok varmış gibi geliyor ama evet bayramdan sonra dedi. Sadece 1 hafta önden gidiyor . sanırım Ocak annesi olamıcam hem bebek 2008 sekiz model olacak hem de ben aralık annesi olcam

oda güzel ama o fiyat için diil bence ..dolabı çok ufak mesela?bence daha iisini hayli hayli bulursun.sitelere baksanıza ben ordan aldım ,tamamen ağaç(ladindi heralde)geniş,
Biber10 Bebek Odası k ladin bi benzeri benimkinin..

evet biz de gittik buraya güzel şeyler var , olmazsa tekrar gidip bakalım. ilk seferde karar vermek çok zor oluyor..Bebişin güle güle , iyi günlerde kullansın...
haklısın dolabı küçük ama ilave ettirip büyüttürebiliyosun.. Yok bu benim içime sinmedi ben eşimi bi şekilde ikna edeyim

teşekkürler canım..
büyütürsün ama ek masraf al o parayı at bankaya çocuğun hesabına..tabi benim fikrim ,araştır ama geç kalma zaten 3 haftadan önce vermezler!!:)

sheeda bebişine maşallah canım güncelledim diğer topiği boyunu söylemedi mi dr

inannacım doğru söylüyorsun bende düşünüyorum doğsun bir hesap açtırayım her ay 3-5 ne geçerse elimize biriktirelim
istiyorum, aslında hayat sigortası falanmı yaptırsak o zaman mecbur her ay ödüyosun ya , aramızda bankacı sigortacı yokmu kızlar hangisi daha iyi sizce

güncelleme için teşekkürler
benim doktorum sormadıkca boyunu söylemiyor benim de aklıma gelmedi sormak FL(uyluk kemiği) 6.08 cm miş bunu bişeyle çarpınca boyu çıkıyomuş diye duymuştum...

Günaydın kızlar.Rahatsız olanlara geçmiş olsun.
Sheedacım, FL boyu x 7 bebeğin boyunu veriyormuş.Zaten artık net olarak boyunu ölçemiyorlar.Demek ki senin bebişin boyu 42,56 cm.Maşallah kocaman olmuş.
İnşallah bu hafta bende gideceğim, bakalım bizim yumoş ne kadar büyümüş_?Merak ediyorum, sizlerden bu bilgileri aldıkça:))))))

Günaydın hanımlar,
Herkese iyi pazarlar, bu ara havalar güzel, gezelim gezebildiğimiz kadar, havalar soğuyunca bir yerede gidilmiyor.

herkeze iyi pazarlar arkadaşlar sheeda 7 le çarpılacak sanırım arkadaşım kesin olmasada çıkıyormuş bende bir yerde okumuştum ama emin değilim

sağol waterfulll ve ramitep ...

waterfull ben de merak ettim acaba seninki ne kadar , bi de sorrar mısın bakalım doğum tarihiyle ilgili ne dicek??

Ben perşembe ya da cuma gideceğim.Tam kesin değil. Yaklaşık aynı tarihlerde gitmiş olacağız ekinsu, bakalım ne durumda bizim hınzırlar_?
hihoyyyt

kızlar aranızda sezeryanla doğum yapacağı kesin olanlar var mı
oyyy hamişlerim benim yirim sizi yirim hihoyyythihoyyyt işştetam bu haldeyim evde hihoyyyt
bugün içim de anlam veremedim bi mutluluk var neden bilmiyorum dünyaya sığacağım yok
Allah sonumu hayır eylesin:uhm:

Ay ne kadar güzel zeynep.için sıkıla sıkıla oturmaktansa, böyle neşeli olmak çok güzel , inşallah hep böyle olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…