2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bende perşembe yada cuma doktora gidicem kıslar benim kız da ne alemde merak ediyorum açıkçası

zeynep benim sezaryen olucak canım :ecrin_bebek:

neden arkadaşım sezeryan olucak bi problemmi var
wtarefull,ekinsu canlarım benim teşekkür ederim Şeniz
dün midemi bozdum galiba gece boyunca karnıma kramplar girdi çok perişandım zar zor uyudum ondada kabus gördüm ama sabah bi baktım biri beni öpüyor tatlı talı 2 yaşında bi kızım var
annecim kalk çay tapalım hadi bak seni böcüke veririm diye kaldırınca dünyalar benim oldu Rabbim herkese böyle uyanmalar nasip etsin:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.nasılsınız.

geçmiş olsun inanna.kendine dikkat et.

ne güzel bebişlerinizi görceksiniz.benim gitmeme daha çok.kasımın 25 inde.eşim biz uzun zaman göremedikmi özlüyoruz dedi doktora.o zaman iki hafta sonra gelin tekrar dedi.ama benim gitcek halim yok.70 km gidiş 70 km dönüş.hamileliğimin başından bu yana 10 günde bir iki haftada bir gittiğim için artık gelip gitmekten yoruldum.bebeğimi görünce çok mutlu oluyoruz ama yol artık çekilmiyor.çok yoruluyorum.

balım sen nereden nereye gidiyorsun doktora , benimde 45 km git 45 km gel ama napalım canım az kaldı

ben kaş tan fethiye ye gidiyorum doktora.antalya merkezde değilim.kaş ta da bir tane kadın doktoru var onun hakkındada iyi şeyler söylenmiyor.mecburen hem özel hastahane olduğu için hemde doktorum çok iyi olduğu için fethiye ye gidiyorum.

merabalar:)
site gene arızaydı,diğer tarafta boştu valla özledim:)
bizim de nevresin takımımız falan geldi ay nası sevimliler bana odanın gelmediğini unutturdular valla,eklerim işallah birazdan..

ya arkadaşlar benimde mobilya ayın 11 de gelecek fakat hala mobilyacı arayıpta renk hazırlayacaktı bize onları yollayacaktı hala yollamadı mavi pembe yaptıracaktık iki renk sinirlerim bozuldu arıyorum tlf açmıyoo bu kadar az zamnda nasıl yapıcak bunu bilmem

selamlar kızlar nasılsınız nihayet bende gecelik pijama takımlarımı alabildim eğer yakınlarınızda özdilek mağazası varsa uğrayın bir derim güzel şeyler gelmiş ben tamamen organik katkısız bir gecelika ldım bugün ücretide çok pahalı değildi açıkçası

canım bugünlerde konuşmak lazım boyaya girmeli 11.inde gelecekse bence..
nerden yolluoduk fotoları,ben çektim şipşak ama?

valla cnm foto nerden yollanıyo bende sorucam sen yolla da görelim arkadaşlar bilirler yardımcı olsunlar bende gelsin yollamayı düşünüyorum perde ve halımız kaldı

çok ciciler cnm gördüm de allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş ben odamız gelsin yıkayıp ütüleyim öyle çekip yollarım artık kasım ortasında falan anca anca hazır olur odamız bütün herşeyi çekip yollarım

teşekkürler canım.işallah hepimiz güle güle kullanırız:))
ben tembellik yaptım ama bıktım diğer sayfalardaki fotolara bakmaktan!!bence sen de koy,benim çook hoşuma gidio bakması:))

slm kızlar bugun istanbul da yazdan kalma bir hava vardı...eşimle bütün gün dısardaydık nasıl eglendim nasıl mutlu oldum anlatamam ...gittigimiz heryerde bebekleriyle gelen aileler vardı koymuslar minnoşlarını bebek arabalarına geziyolar eşimle birbirimize bakarak az kaldı dedik az kaldı...ekinsu mihrabattaydık aklıma sen geldin ordan da hidive gectik:)))

ooo süper valla ne güzel yapmışsınız , hidiv kasrınıda çok severim çok güzel, seneye bahara oğlanlarıda alır gideriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…