2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Desene montesori, hem aynı şeyleri yapmışız bugün, hemde aynı şeyi düşünmüşüz, bizde eşimle kalamış parkına gittik dediğin gibi her yerde arabalar içinde hepsi birbirinden güzel bebekler. Seneye bende yapacağım dedim, kızımı koyacağım arabasına felekten bir gün çalacağım:dance:

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum...
hande walla aynı seyleri düşünüp yasamısız eeee günler yaklastıkca heyecan dorukta:))))

günaydın hanımlaaarr ohh süper dün herkes gezmiş bende temzilik yaptım :)))
c.tesi kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda ben hiç kilo almamışım bu ay süper moral oldu bana :))) üstelik iştahım açılmıştı ve çok yemiştim minnoşum yarım kilo almış 1.5 kilo olmuş boyuda 38cm kasılmalarım alt karında oluyodu ordaki kasların kendini sıkıp bırakmasından dedi eğer tam göğüs altında olursa dikkat et dedi ama yinede tedbir amaçlı nst'ye bağladı ama çok şükür bişey çıkmadı

günaydın kızlar

ya benimde acayip el ve ayaklarımda şişmeler başladı çokda rahatsız ediyor yani inşallah preeklampsi olmam...

doğum iznine çıkan arkadaşlar varmı aramızda, ben doğum izninin doğum öncesinin doğum sonrasına aktarılmasının kaldırıldığını duydum da bilgisi olan varmı???

Nazocum gözünaydın bebişiniz büyümüş maşallah

Miniğimm benimde ayaklarım son 1 haftadır şişiyor ama normal sanırım bu haftalarda olabiliyormuş yüzde şişme olursa ve de başka belirtiler olursa o zaman preeklampsiden şüpheleniliyor diye okudum gebelik org bak hafta hafta bilgilere orada yazıyor

saol ekinsu evet bundan sonra katlanarak alcak kiloyu dedi :)))
benimde elimde ayağımda oluyo ama çok sarkıttığım zaman dinlenip havaya dikince geçiyo

nazo ne güzel bebegini görmüşsün bende cuma gördüm gramları aynıymıs bebişlerimizin:))
bana diyetisyenim bu haftadan sonra 500 gr alcaksın ona göre hesap kitap yap dedi ben diyetteyim siz daha fazla alabilrsiniz belki ama yediginiz kadar saglıklı yediniz zaten bu haftadan sonra zararlı kilo aldırıcı besin degeri olmayan gıdaları cıkarırsanız hayatınızdan cok da kilo almazsınız...

evet montesori kızımı gördüm ohhh rahatladım gerçi o fazlaca gösteriyo kendini akşam o kadar gümbür gümbürdüki babamız korktu :)))
ben şimdiye dek 7 kilo aldım toplamda bana bundan sonra bgu kadar alman lazım falan demedi doktorum ama böle iyi giidyosun devam dedi seninde diyetin bitmesine ne kaldı sık dişini arkadaşım

Günaydın kızlar
Ohh ne güzel dün gezmişiniz kocişlerle hihoyyyt
Biz küsüs kocişle onun için tıkılıp kaldım evde a.s
Bugün biraz çıkıcam dışarı kocişi masrafa sokimki içim rahatlasın :jeyyar:
Kızlar benimde elim ayağım çok şişiyor. Bide burnum genişledi sizin burunlar da bişey varmı.

Günaydın kızlar,hepimiz için güzel bir hafta olsun..
nazocum gözünaydın herşey yolundaymış,ne güzel az kilo da almışsın..
ben yirmi gündür hep aynı kilodayım almıyorum neden acaba :))

miniğim ben çarşamba günü doktora gidip raporumu alacağım doğumdan sonraya aktaracağım..eğer benim hesabım doğru olursa bayram tatili de yanımda kar kalıcak..15 aralık gibi izne başlamış olacağım..kaldırıldığını duymadım ben..

günaydinlarr hanimlarr.
blooms ayaklarin cok su toplarsa doktora göster derim cünki bu hamilelik zehirlenmesinin olabilcegine haber verebilir ama az sislik normal bendede var ayrica benimde burnum genislemeye basladi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…