2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

saol linay evet ya 1 ayda hiç kilo almamışım her ay iki iki gidiyodum bu ay kesin 3 olmuştur diodum ama olmamış acaip sevindim varya :)))

kızlar herkese günaydın
ekinsu, inanna çok geçmiş olsun ikinizede
nazobülo gözün aydın cnm çok sevindim ii olmanıza
blooms herkes bana sölüoo burnun büyümüş die ((

şişlikler ben de var artık yüzüklerimi takamıyorum parmaklarımı bükerken acıyor..spor ayakkası giyiyorum çünkü hiçbişey olmuyor ayağıma..ama burnuma bişe olmadı gayet iyi :))

günaydinlarr hanimlarr.
blooms ayaklarin cok su toplarsa doktora göster derim cünki bu hamilelik zehirlenmesinin olabilcegine haber verebilir ama az sislik normal bendede var ayrica benimde burnum genislemeye basladi :)

Yok canım çok aşırı deil ama ayakkabılar sıkıor.
Beni uzun zamandır görmeyenler gördüklerin de ilk söyledikleri şey burnum yaa :roflol:

Günaydın kızlar,
Şişlikler normal artık bu aylarda.Fazla ayakta kalmamak lazım, birde otururken ayaklarınızı yükseğe kaldırın kızlar.

kızlar herkese günaydın
ekinsu, inanna çok geçmiş olsun ikinizede
nazobülo gözün aydın cnm çok sevindim ii olmanıza
blooms herkes bana sölüoo burnun büyümüş die ((

Aman ne güzel bi arkadaş buldum kendime hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

bende yüzüklerimi takamıyorum ( bi tane büyük vardı onu takıyorum ellerimi kapatınca acıyooo
linaycım dediğin gibi lahana sarması diyorum herkes gülüoo aklıma hemen sen geliyosun
40 no spor ayakkabılarım var olmuooo bi tane babet ve bez ayakkabım sadece onları giyebiliyorum doğuma da kocişimin spor ayakkabılarıyla giderim artık :))) şimdiden olmuyo onunkiler 42 no olur bana

Günaydın hanımlarrrr.Herkes iyi maşallah aman nazar değmesin.Blooms barclı ilahi siz beni güldürdünüz sabah sabah Allah da sizi güldürsünsırnaşık şeyGargamel olurmu aşkolsun barclıcım bütün yüzümüz şişiyo haliyle burun da şişiyodur.Gerçi ilk defa sizdn duydum böyle bişeyi:)ama benim de şişmeyen bir burnum kaldı.Alyansımı bile takamıyorum.Eşim de ben çıkartıyormuyum sen niye çıkardın diyo:)Ben de benim alyansım burda bak kocaman diyerek karnımı gösteriyorum:CüvCüv:

of kızlar ya ne bileyim tansiyonumda sürekli 12-6 benim normalim 10-6 korkuyorum valla bişey olurmu diye...

allahım sağsalim kurtulsak hepimiz yaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq:

kızlar benim elim ayagım şişmedi bir karnım var birde yanaklarım burnumda da büyüme olmadı...ama yanaklarım felaket ...sanki insanın dişi apse yapar şişer ya aynen öyle...eşimde karımın yanaklarını arı soktu ne hoş dimi diyo herkese....buldugu yerde de yanaklarımı ısırıyo balon surat gibiyim yaaa.....

ben alyansımı çoktandır takamıyorum kızlar biraz kilo almaya başlayınca olmamıştı zaten evlendiğimden itibaren hiç çıkartmamıştım ilk çıkardığımda bir garip geldi şimdi alıştım

Barcli bende kocişin ayakkabılarına değilde kazaklarına ve eşofmanlarına ortak oldum allahtan boyumuz aynıydı benim göbiş büyüyünce kilomuzda aynı oldu kıyafetleri paylaşabiliyoruz

Bende alyansımı neredeyse ilk aylardan beri takamıyorum. Daha önceleri çıkardığımda eşim kızardı, şimdi arkadaşlar bazen dalga geçiyor, bak evli değilmisiniz siz, takmıyor alyansını diye.O da hiç önemli değil, bebişim karnında , evli olduğunu zaten belli ediyor diyor:))))))
Ayakkabı olayıda sorun gerçekten, bir çift ayakkabım var ayağıma olan.Herşeyin altına onu giyiyorum, beyazda giysem , o ayakkabı, siyahta giysem o ayakkabı:)))))
Evde de ya eşimin tişörtleri ( ama onlar oldukça büyük geliyor, eşimin göbeği var zaten normalde) ya da oğlumun tişörtleri ve eşofmanlarına talibim.
Zaten batıkanın kıyafetlerini giymek daha çok hoşuma gidiyor.O daha güzel kıyafetler alıyor kendine:))))))))

kızlar mrb ,
nolmuş ya siteye,en son bıraktığımda kı sohbetler yok silinmış sankı,2 den akşam 8 e atlamış saatıde,noluo buraya ya,
neyse ben doğum yapan arkadaşımdan geldım,38+1 de gelmış sancısı,bana da hazırlıklı ol hesapladığın gıbı olmuo dıo,sezaryen olmuş,çok kolaydı ,gözümde çok buyutmusum dedı,benı kapıda karşıladı,dun doğurmuş bugun gezınıodu,daha gecen hafta ultrason resmıne baktığımız kızı kucağıma aldım ya,çok deişik bir duygu hakkaten,allah hepimize tattırsın inşallah
montesorı aldınmı canım resımlerı atmıştım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…