2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar mrb ,
nolmuş ya siteye,en son bıraktığımda kı sohbetler yok silinmış sankı,2 den akşam 8 e atlamış saatıde,noluo buraya ya,
neyse ben doğum yapan arkadaşımdan geldım,38+1 de gelmış sancısı,bana da hazırlıklı ol hesapladığın gıbı olmuo dıo,sezaryen olmuş,çok kolaydı ,gözümde çok buyutmusum dedı,benı kapıda karşıladı,dun doğurmuş bugun gezınıodu,daha gecen hafta ultrason resmıne baktığımız kızı kucağıma aldım ya,çok deişik bir duygu hakkaten,allah hepimize tattırsın inşallah
montesorı aldınmı canım resımlerı atmıştım sana

waterfullcum gençlik modasından takılıyorsun yani :))

kızlar şu linki izleyin bir zahmet çok hoş :))
Infant Swimming Resource

süper bişey bu hep hayalini kurardık eşimle bebeğimize yüzmeyi öğretsek diye.Canım yaa nasıl da sakin sakin durdu suyun üstünde.hele en son kameraya gülümsemesi çok şekerdi yerim ben onu:))

yaaa ne harika duruyo suyun üstünde....agız hareketlerine bayıldım zaten bebekler anne karnında yüzdkleri için dogdukran sonra suya kondugunda zorluk cekmezlermiş benim oglum bezden cıksın hemen yüzmeye vercem....

waterfullcum gençlik modasından takılıyorsun yani :))

kızlar şu linki izleyin bir zahmet çok hoş :))
Infant Swimming Resource

Kız Valla az kaldı yüreime iniodu :1shok:
Ayy nasıl kıymışlar ona öyle yok anam ben istemem örenmeyi versin o yaşta yüzmeyide.
Benim en küçüüm 4 yaşında öğrendi hemde hiç kursa gitmeden abisiyle ablasıyle yüze yüze bi baktım bizimki almış başını gitmiş :CüvCüv:

günaydın bayanlar herkese iyi haftalar diliyorum.

ubb canım gecmiş olsun kendine çok dikkat et,
doktor kontrolleri iyi olan arkadaşlar gözünüz aydın darısı bizim başımız aartık bende bebişimi çok özeledim bakalım bugün yarın doktorumla görüşürüm nezamn gel derse artık.

arkadaşlar benimde burnum şişdi, güya eseteki yapdırdım nisand aamaliyat olmuşdum şişi 6 ay sonra inicek dediler ben hamile olduğumdan :))) aksine şiş kaldı artık 4 5 ay sonra görürüm inmiş halini. elimde ayaklarımda şişlikler yokda benim cok belim ağrıyor ne yapıcağımı şaşırıyorum, allah hepimize güc kuvvet versin inş

valla benimde yüreğim azıma geldi ayy kıyamam ben yaa korkarım valla bişi olur diye küçücük daha ben temizliğe başlıcam kıslar birazdan yavaş yavaş yapayım

Smrisk bel ağrısı bende de var canım.
ben kocamın kıyafetlerini giyemiyorumki, adam 83 kilo boyumuz desen tutmaz, bendeki her şey xs adamcağızımdakiler xl,kafamçokkarıştı sadece eşortmanlarım oluyor, onlarında olmaması yakındır, esaslı bir alışverişe çıkmam lazım yani.allahtan henüz elim ayağım falan şişmedi.
Ramitep temizlik benim yapmam lazım, yavaş yavaş yaparım bende, tozları aldım, çamaşırlarıda astım, ay kızlar ya akşama ne yemek yapayım bulamadım.

Canım yorma kendini iş bitmez boşver.

Kızlar bende kaçıorum biraz hava alim hani eskilerim bi lafı vardır ya
yata yata yanlarım delindi

herkeze iyi geceler hanımlar bugün temizlik yaptım biaz yoruldum tabii bugün kzım çok sakin pek oynamıyor arada bir tekmeliyo hafif hafif artık dikkat etmem lazım temizlk yapmaam daha

kızlar merhaba,
bgün eşim şehir dışına gitti ben de küçük bir valiz hazırlayıp annemlere gidicem beni merak etmeyin ,ordan sizi çok takip edemeyebilirim.

nazobüllo maşallah seninki de kocaman olmuş nasıl da hızlı büyüyolar ...

Blooms bu aralar biraz kırılganız , barışırsını en kısa zamanda inşallah.. Benim de burnum şişti hatta size söylemedim saatlerce aynaya bakıp akıp ağladım burnum şişti çirkinleştim diye.. ayakkabılarım olmuyo çoğu zaman spor ayakkabımın üzerine basarak kullanıyorum zaten yalnızsam giyemiyorum eğilmek çok zor

Haftaya cmt ben de rapor almaya gidicem 31+4 günlük olcam ama o güne gel dedi...

kızlar benim kuyruk sokumum ve ayaklarımın altı çok ağrıyo sizdede varmı?

aynı sorunlar bende de var canım özellikle kuyruk sokumu ağrısı canımı alıyor
ayaklarımın altında ki ağrı ise özellikle sabah kalktığımda çok fena
dr belim için (kuyruk sokumu) sadece istirahat edeceksin dedi ama ayaklarımı sormayı unutmuştum
sende istirahat et canım ama kesin bi çözüm değil tabi karın büyüdükçe bele ve ayaklara baskı yapıyor az kaldı inşallah doğumla beraber biticek ağrılarda
geçmiş olsuna.s.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine a.s.

hande ben ıspanak yaptım ayyy yıkaması ne dert yapıyosun tencere kapagı kapanmıyo bide pişince ac tencereyi gülüyo bana bu kadar kaldım bu kadar kaldım diye:)))
tarhana corbası
barbunya
pilav (eşime)
tavuk (bana)
ben yürüyüşe cıkıyorum kızlar 40 dk.sonra evdeyim....tek ben mi yürüyorum yaaa baska düzenli yürüyüş yapan yok mu?
linay benim diyebet merkezinin karsısına komsu fırın diye bir yer acılmıs oralarda bir kaç subesi filan da varmıs sen bilirsin ayyy ne güzel şeyler satıyolar yaaaa vitrininden alamadım kendimi...
neyse saygılar...
tok evin ac kedisi montesori:))))

Canımsın montesori yaaaa.Güzelim benim. Tok evin aç kedisi:)))))))

Bugün bende ıspanak yaptım, yumurtalı düşünmüştüm ama , sulu yemeğini yapayım dedim sonradan. Dediğin gibi önce tencereye sığmıyor, daha sonra da hiç bişey kalmıyor:)))))
Yanına da ne yapsam diyordum, bende tavuk çıkartmıştım buzluktan, eisin diye bekliyordum.Yaklaşık aynı şeyleri yiyeceğiz bu akşam desene.
Linaycım çok güzeldi.Ben bunu daha önce de seyretmiştim. Bence çocukların çok küçük yaştan itibaren yüzeyi öğrenmeleri şart. Helede evin havuzu varsa. Allah korusun, suyun dibine gidiyorlar hemen.Benim oğlum 2 yaşında kolluklarıyla benim yanımda boyunu geçen yerlere gidiyordu.Ama kızımı denize sokmayı hiç beceremedim, hala da deniz kenarında güneşlenmekten başka birşey yapmaz. Ayağını bilşe sokmayı sevmez. Çocuğun içinde varsa öğreniyor.kaydirigubbakcemile5

iyi fikir montesori barbunya var buzluğumda bende yapayım kız. Yok anacım bende yürüyüş yapıyorum işim bitsin çıkacam inşallah.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…