Canım bende hala almadım içinin yatağını.Hazır yataklara bakıyorum, park yatak için olanları var.60 ytl dediler.Bir de kendim mi yaptırsam acaba pamuk yatak tarzında diye düşünce içindeyim. Park yatağın kendi yatağı, katlanabiliyor ama normal sünger gibi geldi bana. O yüzden düşünüyorum.deli bu kız yaa tok evin aç kedisi :))) güldüğüme bakma valla çok üzülüyorum senin adına insan normalde kendine zor hakim olurken sen bu halde neler yaşıyorsun..
waterfullcum haklısın çocuğun içinde varsa öğreniyor,benim kızım su kurbası çok sever inşallah bu da ablasına benzer :))
waterfull sen park yatak almıştın canım içinin yatağı için ne yaptın ne aldın..ben ne yapacağımı bilemiyorum hala sizlerinde fikrini alayım dedim..
heheeehhe evet ekincim doktorumda yürüyüş yap dedi sonra 8. katta oturuyorum diyince neyse çokta gerek yokmuş dedi :))) 8. kattaydım taşındım 7. kata pek bi farkı olmadı yani malesef asnsör yok ben dilim dışarda eve varıyorum gerçi bana gelen herkes öle :))) nefes nefese
Canım bende hala almadım içinin yatağını.Hazır yataklara bakıyorum, park yatak için olanları var.60 ytl dediler.Bir de kendim mi yaptırsam acaba pamuk yatak tarzında diye düşünce içindeyim. Park yatağın kendi yatağı, katlanabiliyor ama normal sünger gibi geldi bana. O yüzden düşünüyorum.
minder dedikleri sünger gibi bana kullanışsız gibi geliyor zaten aradığım ölçülerde de yok..ortapedik yatak alsam diyorum çok yüksek oluyor..pamuk düşündüm bende bu seferde ince olacağı için acaba sert olurmu diyorum..pamuk yatağı ben sordum 20 liraya yaparız dediler..
Eve bende sordum linaycım. Bizim burada 30 civarı yaparız dediler, bi tarftan da pamuk yatak acaba toplanır mı, inişli çıkışlı olur mu diye de düşünüyorum.kafamçokkarıştı
ayy nazocum allah yardımcın olsun one öyle yaa 7 kat in çık..bende 9. kattayım ama allahtan asansör var :))
benim yemek menümde de kuru fasülye ve pilav var bide salata yaparım ohh daha nolsun :)))
benim en sevdiğim mönüdür kuru fasülye pilav cacık turşu bayılırım hele birde şimdi gümüşhaneden bu ispir fasülye diyorlar ya da şeker fasülye diyorlar ondan getirttim çok güzel oluyor
bebekte ufak zaten uyku halindeyken çok hareketli olamaz o yüzden toplanmaz bence pamuk yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?