2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

deli bu kız yaa tok evin aç kedisi :))) güldüğüme bakma valla çok üzülüyorum senin adına insan normalde kendine zor hakim olurken sen bu halde neler yaşıyorsun..

waterfullcum haklısın çocuğun içinde varsa öğreniyor,benim kızım su kurbası çok sever inşallah bu da ablasına benzer :))
waterfull sen park yatak almıştın canım içinin yatağı için ne yaptın ne aldın..ben ne yapacağımı bilemiyorum hala sizlerinde fikrini alayım dedim..

bende etli taze fasülye , pilav, mercimek çorba yapıyorum kızlar yanına da salata yaparım

ben yürüdüm geldim sabah çıktım yürüyüşe tabi senin gibi düzenli yapmıyorum ben arada bir ama bundan sonra her gün çıkmak istiyorum

bende evde olsam düzenli yürüyüş yaparım ama akşam işten çık lambur lumbur minibüslerde eve git yemek ye bi daha çıkmaya hal kalmıyo bide 7 kat gözümde büyüyo :)))

heheeehhe evet ekincim doktorumda yürüyüş yap dedi sonra 8. katta oturuyorum diyince neyse çokta gerek yokmuş dedi :))) 8. kattaydım taşındım 7. kata pek bi farkı olmadı yani malesef asnsör yok ben dilim dışarda eve varıyorum gerçi bana gelen herkes öle :))) nefes nefese

Canım bende hala almadım içinin yatağını.Hazır yataklara bakıyorum, park yatak için olanları var.60 ytl dediler.Bir de kendim mi yaptırsam acaba pamuk yatak tarzında diye düşünce içindeyim. Park yatağın kendi yatağı, katlanabiliyor ama normal sünger gibi geldi bana. O yüzden düşünüyorum.

bencede canım senin yürümene gerek yok hem 7 kat in çık hem çalış sen fazlasını yapıyorsun zaten , ne biçim müteahhitmiş o öyle 8 katlı bina yap asansör yapma hayret

minder dedikleri sünger gibi bana kullanışsız gibi geliyor zaten aradığım ölçülerde de yok..ortapedik yatak alsam diyorum çok yüksek oluyor..pamuk düşündüm bende bu seferde ince olacağı için acaba sert olurmu diyorum..pamuk yatağı ben sordum 20 liraya yaparız dediler..

slm hanımlar iyi haftalar

keyifler yerinde çok şükür...

bende sonunda 30lu haftalara girdim meleğimle....

montoseri canım valla işin çok zor güzelim. ama iyi tarafından bak diyetisyenle düzenli besleniyorsun bebeginede yarıyor yediklerin...
bende hamile kaldığımdan beri hergün 40 dk yürüyorum daha hiç aksatmadım. kardeşimle yürüyoruz onun ne günahı varsa zaten 50 kilo :)) ama sağolsun beni yalnız bırakmak istemiyor :))

hafta sonu yine dayanamadık eşimle kızımıza birsürü şey aldık. bizim kızın kıyafetleriyle +2 bebek daha büyür sanırım.
venice gittik, tesadüf yüzde 70 indirim varmış. çok güzel ürünler vardı bir bakmanızı tavsiye ederim.

dimi ekincim yaaa :)))
ya sorma burası kayınvaldemlerin gecekonduymuş kendileri yapmışlar ama o zamanlar düşünememişler ne mimar ne mühendiste uyarmamış

Eve bende sordum linaycım. Bizim burada 30 civarı yaparız dediler, bi tarftan da pamuk yatak acaba toplanır mı, inişli çıkışlı olur mu diye de düşünüyorum.kafamçokkarıştı

ayy nazocum allah yardımcın olsun one öyle yaa 7 kat in çık..bende 9. kattayım ama allahtan asansör var :))
benim yemek menümde de kuru fasülye ve pilav var bide salata yaparım ohh daha nolsun :)))

Eve bende sordum linaycım. Bizim burada 30 civarı yaparız dediler, bi tarftan da pamuk yatak acaba toplanır mı, inişli çıkışlı olur mu diye de düşünüyorum.kafamçokkarıştı

canım yatağın üstünden 10 santim aralarla boyuna dikiş atarım yorgan gibi dikerim dedi bana yorgancı ozaman toplanma olmaz sanırım..

ayy nazocum allah yardımcın olsun one öyle yaa 7 kat in çık..bende 9. kattayım ama allahtan asansör var :))
benim yemek menümde de kuru fasülye ve pilav var bide salata yaparım ohh daha nolsun :)))

benim en sevdiğim mönüdür kuru fasülye pilav cacık turşu bayılırım hele birde şimdi gümüşhaneden bu ispir fasülye diyorlar ya da şeker fasülye diyorlar ondan getirttim çok güzel oluyor

bebekte ufak zaten uyku halindeyken çok hareketli olamaz o yüzden toplanmaz bence pamuk yatak

Nazocum işin gerçekten zor, 7 kat çık in gerçekten çok zor oluyordur.Her katta otur, birer çay iç en iyisi sen:))))Komşuların sana bişeyler hazırlasın eve çıkıncaya kadar.:lepi:
Marsgçım gerçekten senin aldığın bebek eşyaları sanırım bundan sonraki bebişi de büyütecek.İlk bebekte insan ne görürse almak istiyor, ama çoğu kalıyor sonra.

marsg sana da iyi haftalar canım,hadi gözünüzaydın 30 haftaya basmışsınız:))

wenicede bayram dolayısıyla geçen hafta indirim vardı..ama kardeşim gitmişti hiçbirşey kalmamış dedi bende o yüzden bakmadım..insan görünce duramıyor dimi herşeyi almak istiyor :))güle güle kullanın canım..ben cumartesi günü bezini bile aldım carrefourdan :))

saolun kızlar evet işim zor ama alıştım yapcak bişey yok :)))
hehehehe her katta oturabilirm aslında eltimler var kayınvaldem var :))))

buyur gel canım beraber yiyelim :)) bana da dün kayınvalidem getirmiş biryerden almış çok güzel dedi,eşimde bayılır zaten kurufasülyeye..
canım sen ne yaptın park yatak işini aldınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…