2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

meraba hanımlar:)
demin açamadım soona da bi türlü giremedim siteye tam da bi sürrü foto yüklüodum..
ekinsucum valla eksik çook hayatım:))
özlemcim geçmiş olsun canım..
zeynep valla bizi de çok heyecanlandırıo o kemikler ama daha anlıyamıoruz neresi die,kociş çok bastırma valla omuriliği falan kayacak kızımın dio,kızıo bana(

hanımlar bazen karnım kaskatı oluyor sanki içerde bir taş ama test ettim ki bu gaz :) acaba diyorum kuzularımız doğdun sonra gazlı veya gazsız bir bebek olmasını etkiler mi?

valla canım hiçbi fikrim yok ,ama ben de sıkışıp bunalıorum,kızıma geçerse işimiz zor amaan napalım pırt pırt ailesi oluruz biz de:))

merhaba hanımlar...barcli,özlem geçmiş olsun 16 haftalık hamileyken bende incirden dolayı hastalanmıştım sizi çok iyi anlıyorum alttan üsten sabah kadar wc çıkamadım kızıma birşey olacak diye ödüm kopmuştu aman dikkat edin a.s.idrar yolu enfeksiyonu bende geçiriyomuşum anlamadım mide bulantısı vardı idrarda kan görünce tahlilde çıktı tabi ay bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak ne zor valla....smrisk canım umarım iyi haberle dönersin inşallah canım :ecrin_bebek:

bende lierac kullanıyorum çok memnunum çatlağım yok henüz umarım olmaz

inanna cnm alemsin yaa

özlem çok geçmiş olsun bende gıda zehirlenmesi oldum bugün iiim ama dün ve dün gece felaket kötüdüm allah kimsenin başına vermesin sana tavsiyem bi kase yoğrdun içine ekmek doğra öle yemeye çalış ben öle yaptım bütün gece 2 kase yoğurt bol su ve ayran içtim içtikçe çıkardım midem ölelikle temizledi kendini tuzlu ayranın çok faydası var sende öle yap mutlaka ben atlattım inş seninde en kısa zamanda geçer

herkese iyi akşamlar

barcli özlem geçmiş olsun birkaç gün önce bende zehirlenmiştim hala antibiyotik kullanıyorum .kendinize dikkat edin.
montesori sık dişini az kaldı ben şimdiden eşime yemek istediklerimin listesini veriyorum .o zaman nefsim biraz daha rahatlıyor sanki
bende insüline başladım devete millete hayırlı olsun işin şakası bir yana tek teselli kızım iyiymiş onunla avunuyorum .mide yanmalarım sıklaştı sizlerdede yanma varmı yediklerimden desem zaten doğru düzgün bişey yemiyorum
bugün kızısımın cicilerini ylkamaya başladım işallah giydirmekte nasip olur.

kısalr aklıma bişi takıldı bebişlerin ayrıntılı ultrasonda cd ye çekiliyormuş benim doktorum hiç çekmedi ben desem çeker mi acaba hepsi çekiyormu bebişin hareketlerini sizin çektimi

UBB geçmiş olsun canım, demek sende başladın insüline çok zorlanıyorsunuz allah size gayret versin işte herşey bebişler için sabır az kaldı

ubb gecmiş olsun canım kaç doz vedi merak ettim...benim öglen 5 aksam 6...
ama bugun misafirim vardı biraz kacırıcagımı düşünerekten 8 yaptım ölçümde 128 cıktı ama nedense sucluluk duydum netse uzun zamandır ilk defa karnım doydu...
ooooooooooh gülce hanım afiyet olsun...
ekinsu nbr....

ubb canım geçmiş olsun Allah yardım etsin güzelim!! ay valla montesori canım kendimi engelleyemiyorum gözümün önünden gitmiyo mısırlar :roflol::roflol: ekinsu sen napıyon canım?

kısalr aklıma bişi takıldı bebişlerin ayrıntılı ultrasonda cd ye çekiliyormuş benim doktorum hiç çekmedi ben desem çeker mi acaba hepsi çekiyormu bebişin hareketlerini sizin çektimi

güzelim benimde 4d ultrason (ayrıntılı )sonomed de dr.yollamıştı orda sordular cd istermisiniz diye ozaman aldım kendi dr.um sade ultrason görüntülerini veriyor :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…