2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canııım içinden geldiği gibi sev kızını hiç bişeycik olmaz öyle sevmeyle
babası pimpikli heralde kızının oooo şimdiden böyle doğunca ne yapıcak acaba kaydirigubbakcemile3

canııım içinden geldiği gibi sev kızını hiç bişeycik olmaz öyle sevmeyle
babası pimpikli heralde kızının oooo şimdiden böyle doğunca ne yapıcak acaba kaydirigubbakcemile3

valla pimpirikli oldu bana kızan adam:))kızının sevgilisi de olmayacakmış ee evlenemeyecekte(yani şimdiden planlar yapılıo,paylaşamıo:)) )ben de torun isterim die kızıorum ona..düşkün olsunlar çocuklarına,ben çok ama çook mutlu oluorumkaydirigubbakcemile3

montesori ubb allah size sabır versin neyse ki çoğunu atlattık az bi zaman kaldı sıkın dişinizi kızlar sonra çatlayasıya kadar yerseniz

artık doğuma kadr idare edeceğiz .bebekler iyi olsunda biz aç kalalım :CüvCüv: allah beterinden saklasın bugün doktorum yoktu başka doktora muayne oldum bebeğinin kilo alımı iyi dedi şekerden fazla etkilenmemiş kızım .yalnız ani şeker yükselmelerinde bebek kayıpları çok oluyormuş çok dikkat et dedi.

montesori sen nasılsın ben sana sende ilk şeker çıktığı zaman bende senin yanına gelirim kader arkadaşı oluruz demiştim başka şey söylesem olacakmış demekki sen sabah olmuyormusun iğne bana sabah 6 öğlen 4 akşam 6 doz verdi. bakalım yeterli gelecekmi?

chadi sonunda başarmışsın : D pijamanda sabahlığında çok güzel iyi günlerde giy yalnız ince dğillermi üşümezmisin sonuçta doğumlar kışa gelecek

günaydın güzel ocak anneleri ve melekleri..... chadi canım gecelikte sabahlıkta çok şık güzel benim gibi ateşliysen üşümezsin ayrıca sekside :dance:

ImageShack - Hosting :: 1045751ep4.jpg
bu geceliğim

ImageShack - Hosting :: 1045752db0.jpg
sabahlık

cnm çok güzel benim pijama takımım aynı gibi çok az değişik sen bunları mevlütte mi giyceksin benimkide çok ince ne yapayım bulamadım kasım ortasında gelecekmiş kışlıklar bende bunları almıştım kıslar bu mevlütte giyilir değilmi ben öyle düşünüyorum da

günaydın arkadaşlar güsel aydın bir gün olsun biz uyamıyoruz artık geceleride sabahlarıda malesef karnım ağrıo neyere dönsem bebeiş mi ağır geliyor ondan mı acaba sizdede oluyormu böyle hiç rahat uyamıyorum ben bebiş iyi olsunda gerçi önemi yok

elagülce ramitep günaydın
evet elagülce işteyim açtım ama bir yandan okuyorum bir yandan yazılarım var onları çıkarıyorum.yani sayfaya bakıyor görünüyorum ama çalışıyorum (
nasılsınız kızlar?

kızlar günaydın
elagülcecim daha çıkmadım yürüyüşe 1 saat sonra falan çıkarım
chadii çok güzel gecelik ve pijaman , bence mevlütte giyilir çok şık
nazlıcancım kolay gelsin
ramitep benim oğlanda ben nereye dönsem o tarafa geliyor e tabi ağırlık oraya gidince zor oluyor

sana kolay gelsin nazlıcan ben iyim güzelim ramitep bazen sabah bende karın ağrısıyla kalkıyorum gece wc gitmekten başka sıkıntım yok şimdilik gerçi benim kızım daha küçük ağırlığını fazla hissetmiyorum ondandır belki aldığım kilo bana yarıyosenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…