2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar bu sabah ben bir uyandım ki karnımın sağ üst tarfı sipsivri poposunu vardı orda yanılmıyorsam ama nasılda sıkışmışım wc gittim bir baktım ki düzeldi karnım sanırım idrar torbası dolunca ittirdi çocuğumu yukarı am çok ilginçti şaşırdık eşimle

günaydın hanımlaaaar
chadiii gecelik ve sabahlığın çok şık güle güle iyi günlerde kullan ve bence mevlütte giyilir gayet hoş
ben hastane ve ev için penye alcam mevlütte saten gecelik sabahlığımı giycem inş. Allah nasip ederse

yok canım aslında mevlüdü düşünerek değil hastane için aldım ama dediğin gibi mevlüttede giyilir belki öle yaparım ama üşüyeceğimi sanmıyorum hastaneler sıcak oluyor zaten ee evde de kaloriferler bebek dolayısıyla baya bi yanacak sanırım üşümem

Herkese merhabalar kızlar bende Allahım kısmet ederse 2009 ocak annesi olacağım.Benim canım kızım Begüm 29 hafta 3 günlük. Çok şükür herşey yolunda sizlerle paylaşmak aynı dönemde bebeğini kucağına alacak anne adaylarıyla sohbet etmek sanırım çok zevkli olacak:)

hoşgeldin gülcan aramıza, hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum geçirmeni dilerim canım

chadii hastane ye baya şık düşünmüşsün arkadaşım yazık kirlenir oralarda zaten ne kadar kalıcaksın bence eve çıkınca giy ama sen bilirsin yine tabi ben mevlüt için aldım saten giyemem gibi geliyo hiç sevmem de ben kışın dediğin gibi heryerler sıcak bende üşücemi düşünmüyorum

hoşgeldin gülcan aramıza, hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum geçirmeni dilerim canım
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırla ve sağlıkla tamamlarız bugünleri. İlk 6 ay iyiydik aslında ama giderek zorlaşıyor ağırlaştıkça zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorum hergün yorgun bir şekilde işe geliyorum ama yinede çok zevkli ve heyecanlı bir olay çok şükür Allahıma:CüvCüv:

günaydın kızlar...

hoşgeldin gülcan kızınla aramıza...

herkez iyi maşallah..

ben tartıldım kızlar bu gün on günde bir kilo almışım.bebek zayıf diye çok yedim galiba ne yapsam ya durdursam mı kendimi...abur cubur da yemiyorum ama hep kolay kilo almışımdır zaten...

dün akşam misafirlerim vardı kızlar 3 hamile biraradaydık :)))) ikimiz aynı 30 haftalığız biride daha 3 aylık
kilo muhabbeti oldu tabiii :))) çok komik yaaaa
üç aylık olan üç kilo almış
ben 7 kilo
diğer 30 haftalıkta 12 kilo

bencede normal canım çok anormal değil tabii şimdiye kadar çok kilo aldıysan biraz dikkat et yediklerine

merhaba gülcan aramıza hoşgeldin sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşalah bir prenseste sizin eve geliyor demek begüm ismiyle yaşasın bu sene erkek yılı galiba bizim kızlar kocasız kalmıcak valla benim oturduğum apartmanda 2 erkek annesi var kızma şimdiden talipler ama babası o benim kızım kimselere vermem diyoosırnaşık şey:roflol::roflol:

benim daha çok var ama ya böyle giderse bir 8-9 kilo alırım toplamda 18 kilo filan oluyor..ben takıntılıyımdır kiloya.((( şişman bir anne olmak istemiyorum veremem ben kolay kolay
o kadar kiloya rağmen bide bizim oğlan zayıf kaldı..o kadar zıplamaya kilo mu tutar:)))

evet yaaa :))) sorma üç hamiş üçümüzünde ilk bebeği eşlerimizin ilk babalık heycanı acaip makaraydı isimler konuşuluyo dalga geçiliyo falan :))) benim kız diğer arkadaşın erkek diğerinin belli deil henüz :))) hehehe benle aynı olan arkadaşla karınlarımızı bile ölçtük :))) onunki erkek ama benimki daha sivri çıktı :)))))))

Tombiş ve hamiş herkes toplanmış ne güzel:) Ben 7 kilo aldım ama korkuyorum çünkü son aylar çok kilo alınıyormuş bebişim normal haftasına göre 2 hafta önde gidiyor ama normal doğum yapmak için çok kilo almamak daha iyi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…