günaydın ekinsucum sen nasılsın
cnm çok güzel benim pijama takımım aynı gibi çok az değişik sen bunları mevlütte mi giyceksin benimkide çok ince ne yapayım bulamadım kasım ortasında gelecekmiş kışlıklar bende bunları almıştım kıslar bu mevlütte giyilir değilmi ben öyle düşünüyorum da
Herkese merhabalar kızlar bende Allahım kısmet ederse 2009 ocak annesi olacağım.Benim canım kızım Begüm 29 hafta 3 günlük. Çok şükür herşey yolunda sizlerle paylaşmak aynı dönemde bebeğini kucağına alacak anne adaylarıyla sohbet etmek sanırım çok zevkli olacak:)
chadi doğalgaz zamlandı canım iyi düşün:roflol::roflol:
iyiyim nazlıcım sende iyisin inşalah işte kalktım oğluşumun karnı açıkmış kahvaltı yaptık falan her günkü gibi yani senin yoğun yine işler galiba
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırla ve sağlıkla tamamlarız bugünleri. İlk 6 ay iyiydik aslında ama giderek zorlaşıyor ağırlaştıkça zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorum hergün yorgun bir şekilde işe geliyorum ama yinede çok zevkli ve heyecanlı bir olay çok şükür Allahıma:CüvCüv:hoşgeldin gülcan aramıza, hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum geçirmeni dilerim canım
günaydın kızlar...
hoşgeldin gülcan kızınla aramıza...
herkez iyi maşallah..
ben tartıldım kızlar bu gün on günde bir kilo almışım.bebek zayıf diye çok yedim galiba ne yapsam ya durdursam mı kendimi...abur cubur da yemiyorum ama hep kolay kilo almışımdır zaten...
Herkese merhabalar kızlar bende Allahım kısmet ederse 2009 ocak annesi olacağım.Benim canım kızım Begüm 29 hafta 3 günlük. Çok şükür herşey yolunda sizlerle paylaşmak aynı dönemde bebeğini kucağına alacak anne adaylarıyla sohbet etmek sanırım çok zevkli olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?