2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Günaydın kızlar,
aşıkcım 10 günde bir kilo çok değil anacım, dert etme kendine, şimdiye kadar kaç kilo aldınki, valla bende habire yiyorum kızımın kilosu bir hafta geriden geliyor diye.kafamçokkarıştı
neyse bugün anneme gidecem akşama gelir yetişirim kaldığınız yerden muhabbete
Nazlıcan kolay gelsin.a.s.

valla şöyle az kilo alanlara imreniyorum ya maşallahhh
ben daha 28. haftadayım 10 kilo aldım şimdiye kadar ama ilk 3 ayda 5 kilo aldım zaten

herkeze selam arkadaşlar,29+3 haftadayım 11 kilo almışım,görünüşte bişey yok ama hızlımı gidiyorum ne :))

Aşık verirsin emzirirken o kiloyu benim bir arkadaşımda 20 kilo falan aldı hamileliği boyunca verdi valla kiloların hepsini, bir senede, üstelik hiç rejim falan yapmadan. Sıkma canını.

Ben kilo tahmini yapamıyorum kızlar ya, şimdiye kadar 6,5 kilom var. Bakalım sona doğru ne olacak.

ne hoş sohbet etmişsinizdir bende olmak isterdim doğrusu...siz dünür bile olmuşunuzdur sohbetin sonunda...

Hanımlar internette okumuştum, bebeğin en hızlı kilo aldığı haftalar 30-34. haftalar arası, yani kızımın en hızlı kilo alacağı haftalara girdik biz. Site beslenmesinize dikkat edin, bi de gün içinde yarım saatlik sürelerle en az iki defa solunuza yatarak dinlenin diyordu, haberiniz ola.

sorma aşık dün akşamdan dünür çıkmadı :))) arkadaş pek havalı oğlumu vermem dio :))) eşimde ben kızıma veirimiyim dio :)))
zaten bizde dünür kızıma talip çok babamız ağanın kızını almak kolaymı en çok başlık parasını kim verirse anca ona veririm dio bide liste yapıyo isteyene :)))) 20 burma altın kemer köstek v.s :)))))))))))

benim karşı komşum 30 kilo almış ama kızı şimdi görün oğlu daha 2 yaşında falan nasıl ince nasıl ince anlatamam bacaklar kürdan gibi ne göbek ne kalça hiç bişey kalmamış nası verdin diorum bende bilmiyorum dio :))) aynı şekilde bi arkadaşım daha 28 kilo almış oda öyle incecik

Tekrar slm kızlar site gidince çıkmak zorunda kaldım ama döndüm. Gebelikte alınan kiloları 6 ay sonra verdiğini söyleyen çok arkadaşım var ama ben zaten tombiş başladım birde çok kilo alıpta veremezsem diye korkuyorum çok şükür ilk 6 ayda 7 kilo aldım ama son aylardan korkuyorum çok çatlaklarım oldu birde kremlerde çok işe yaramıyor ama çok şükür sağlığımız ve bebişimin gelişimi iyi gidiyor oyüzden çokta endişelenmiyorum önce sağlık

kızlar ne sorcam sizde tüylenme ne durumda benim yüzümde ve göbişim acaip tüylenme oldu üstelik göbişimi hamiliekte iki kere aldırdım ama yine doldu

bebkler sağlıklı olsunda kızlar boşverin kiloları benim arkadımda 25 kilo falan almıştı altı ay sonra 25 kilonun dışındda üç beş kilo daha verdi bizde veririz yani

ya bişey sorucam arkadaşlar ben artık böyle anlamsız rüyalar görmeye başladım sizdede oluyormu

bu bebekler için boğulmayı önleyici ve güvenli yatış yastıklarından alan oldu mu nasıl kullanışlı mıdır sizce

bu bebekler için boğulmayı önleyici ve güvenli yatış yastıklarından alan oldu mu nasıl kullanışlı mıdır sizce

ben almayı düşünüyrdum yan yatış yastığı almayı ama bir sitede okudum yabanccı bir site kesinlikle yastık kullanmayın diyor ve sırt üstü yatırın diyor abd dedeki araştırmları falanda vermişler bu konuyla ilgili bende ebe arkadaşım var ona sorucam eğer al derse alıcam sorduktan sonra sizede bilgi veririm arkadaşlar

evet bende duydum ilk 6 ay yastık kullanmayın diolar
inaysa acaip rüyalar başladımı bende de var :)))) en çok rüya görceğimiz dönemmiş

ya bişey sorucam arkadaşlar ben artık böyle anlamsız rüyalar görmeye başladım sizdede oluyormu

Zaman yaklaştıkça bendede oluyor genelde bebeğimle ilgili karmaşık rüyalar zaten çok sık uyanıyorum wc ye çok sık gidiyorum uyuduğum kısa aralardada karışık rüyalar görüyorum sanırım yorgunluk ve heyecanın getirdiği şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…