2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın güzel anneler ve bebişleri...herkese çokkkkk güzel bir gün diliyorum..eşim ve ben 2 gündür kızımızın odasıyla uğraştığımız için ne bilg.bakabildim nede burnumun ucunu dışarı çıkarabildim.bugün artık boyasını da bitirip hafta sonuna kadar yatağını kurarız diye düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa tabii...önümüzdeki haftada kızımın odasına perde bakıcam inşallah eğer bulabilirsem permbe ve mor renklerin hakim olduğu bir tül perde düşünüyorum güneşlik olarakta jaluzi alıcaz.ablasının odasınıda turuncu ve kırmızı renklerde almıştım,renklerin dışında çok farklı bişiler almıycam anlıycanız.valla benim kızım kıskanmaz demiştim ama ilk emareler başladı bile odasını düzenlediğimizi görünce, ilk sorduğu şey kardeşimin odası ne renk olacak benimki gibi olsun onunkide oldu.artık alışverişe onuda götürücez onunda onayladığı şekilde alıcaz herşeyi....

nazocum benimde hafif tüylenmeler başladı karnımda,ben zeytinyağı özlü vücut losyonu kullanıyorum nemlendirmek için o yapmış olabilir düşünmüştüm ama hormonlarla da ilgisi varsa hiç şaşmam....
kızlar benimde komşum 8 ay önce doğum yaptı 30 kilo almış ve dağa 1 kilo bile verememiş,moralimizi bozmak gibi olucak ama durum böyle onu görünce korkmadım değil,çünki bende 6 ayda eski formuma dönerim diyenlerdenim,ama yediklerimize dikkat etmezsek bu kilolar zor gidecek gibi görünüyor.birde tabii yaş ilerledikçe metobalizma yavaşlıyor kilo verimide buna keza çok ağır oluyor.
chadii benim görümcem aldı o yastıklardan ama çocuklar 1 yaşını geçti doğru dürüst kullanmadı yastıksız yatırıyor çocuklar istemedi yastığı oda 1-2 denedi sonra kaldırdı.o yüzden bende almayı düşünmüyorum.

ay negüzel uğraş seninkide talyacım şimdiden kolay gelsin diyorum sana valla o resimdeki güzel kız seninse hiç kırmayın onu neyi beğenirse ondan alın şimdiden kolay gelsin canım sana:)

selam arkadaslar....

yaa bende abu gece ruya gordum ıkızlerım olmustu :)) hayır olsun ınsallahh
talyacım gule gule kullanın yavrun tatlı ruyalar gorsun hep odasında hepppp mutlu olsun ınsallah

nazocum bendede tuylenme var ama sakın almayın dıyorlar dokuluyormus dogumdan sonra
benım cok belırgın degıl cok gorunmuyor

talya muhtemelen tüylenme hormonlardandır
evet özlem almayın diolar bende zaten hamilieğim başında aldırmıştım göbişi ki zaten yılda bikaç kere aldırırdım normalde de ama yüzüme falan vurduymıycam bişey annem döklülür dio dökülmezse o zaman aldırırsın dio

günaydın kızlar cok tuhaf bir gece gecirdik eşimle...gece yatnadan öne baktım iki kere altıma kacırmısım birincisinde panik olmadım ama ikincisinde panikledim suyum geldi filan sandım....neyse yattık gözlerim kapanıyo bebek göbegimde tas gibi katılastı yumruk oldu hareker ettikçe nasıl canım yanıyo genital bölgem nasıl acıyo anlatamam uykumuz kactı panikledik yarım saat filan bu durum devam etti gecmezse doktoa gitcektik neyse uyunus kalmısız sabah kalktım bişiycigim yoktu ama şimdi de sürekli tuvaletim geliyo....özellikle yüryünce bugunde gecmezse yarun doktora gitcem ...kızlar 2. 3. gebeliğini yasayan arkadaslar acaba bu dogum belitrisi mi birde bişey sorsam hani suyu gelir ya insanın bu sancıdan önce mi olur yani önce sancı olur sonra mu kese patlar yoksa tam tersimi ....ayyyy normal dogumdan cok korkuyorum kazadan sonra yasadıklarımdan sonra normal dogum filan istemiyorum zaten sekerden istesemde olamam ....kızlar ilk önce ben mi dogurcam yoksa...
birde göbegimin fotosunu cektim koydum dün aksam bakabilirsiniz....
chadi takımların cok güzel...
kızlar ben o güvenli yatıs yastıklarına baktım acayip dandirik seyler bir işe yaramaz vazgectim almaktan....
ubb walla keske baska bişiy isteseymişsin ....

site gelmiş haberim yok..

bende de tüğlenme oldu sarı olduğu için belli olmuyor.doğumdan sonra dökülür inşallah yoksa dayanamaz alırım ben...baya özel olacak ama ben tüylerimi kendim alıyorum bu aylardan sonra nasıl olacak koca göbekle bilmiyorum.kuaförede aldırmam utangacımdır biraz tüylü tüylü kimse göremsin isterim..

bendede olmuştu aynı durum montesori öyle acıtıyordu ki bir kaç gün öyle sürdü sonra geçti bebeğin duruşundan olabiliyor bence.geçince bende sormadım doktora..aynen öyle bir tekmeledi ki bende kaçırmıştım hala eşim dalga geçer..çok sık tuvalete gittim o sıra.için rahat etsin sen yine de sor doktora

inaysa cım teşekkür ederim,evet o resimdeki benim tatlı cadım biricik sarı papatyam... bu işlerle uğraşmak güzel şeymiş gerçekten .ilk kızımda 9 ay çalıştım nerdeyse kızımın her şeyi aceleye gelmişti,hiç bişi anlamamaıştım ama bu sefer evdeyim hiç acle etmeden yapıyorum,her şey içime siniyor doğrusu.
özlemcim sağolasın canım allah hepimizin bebişlerini mutlu etsin hep güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah....

aşık ben kuaföre gidiyorum en rahatı valla zaten şimdi kendim göremiyorum bile :)))
montesori hoşgeldin geçmiş olsun bu durum ne olaki bence yarını bekleme ve doktorunu ara durumunu anlat bakalım ne diycek bide su gelme olayı hekeste farklı kimisinde sancı falan yokken birden patlar kimisinde azar azar gelir kimisinde de sancı olur suyu patlamaz hatta doğum anında doktor patlatır en iyisi budur ama bu bi süreç yani gelirse yapacak bişey yok ki eğer senin zaten suyun geliyosa ihmal etme bebek kuruya kalır istesende normal yapamazsın

montesori dikkat et canım kendine daha zamanı var bebişlerin tuvalete gitme olayı bizim gibi şekeri olnalrda zaten çok fazla oluyor merak etme doğumla falan alakalı değil bazen bende 10 dakikada bir gidiyorum fazla kendini yorma buaralar ara ara dinlen

montesoricım gecmıs olsun canım
bızde gece cok panıkledık hatta esımle kalktık canta bıle hazırladık cok fena sancılandım sonra tamamen gectı
asıkcım sakın yorma kendını oyle kendım alıcam falan dıye bu ozel bı durum oyle dusun kımsede senı yadırgamaz merak etme...

montesori günaydın canım,bende 3-5 kere lavaboya yetişemeyip kaçırdığım oldu.ayakta çok kaldığım zaman seninkine benzer sertleşmeler bendede oluyor, hissettiğim an eğer evdeysem uzanıyorum dışarıdaysam 1-2 dk.hiç hareket etmeden bekliyorum, geçiyor zaten bir müddet sonra.sen içim rahat etsin diyorsan yine dr.unu ara,çünki bütün hamilelikler farklı canım geçmiş olsun.

kızlar bende tüy dökücü kram aldım,onu kullanıcam artık.ilk hamileliğimde de bu şekilde rahat etmiştim,ben de öyle kuaförlere gidip aldıramam,hiç aldırmadım çünki. ama kızım 1-2 sene sonra ihtiyaç duyduğunda steril olduğundan emin olduğum bi kuaför var ,eğer kendide isterse oraya götürücem.

merhaba arkadaşlar.umarım güzel birgün geçirirsiniz.

benim gribim geçmedi hala.bugün eklemlerim bile ağrıyor sanki.sabah sabah geveze komşum geldi ağrıyan başımı dahada ağrıttı allahım yaa.

montesori aynı ağrılar bende de olmuştu.belli dönemlerde oluyor demekki.şimdi tuvalete o kadar sık çıkmıyorum ve ağrılarımda olmuyor.bebek pozisyon değiştirdiği zamanlarda oluyor sanırım.

benim tüylerim hamile kalınca azaldı.göbeğimde zaten hiç tüylenme olmadı.

talyacım bu fikir hoşuma gitti..yanlız kremin bir zararı olabilir mi acaba doktora danıştın mı? nemlendirici dışında krem kullanma demişti doktorum..

bu arada 30 haftalık olmuşum kızlar 4/3 bitmiş göz açıp kapayıncaya kadar,allah hepimize sağlıklı evlatlar ve kolay doğumlar versin bi çırpıda doğuralım inşallah.

günaydın balımcım,geçmiş olsun canım,almasaydın ya komşunu içeri,evde yokuz deseydin:)))))

ya kızlar sizde de şöle bi durum oluyomu eğer ağrım sıkıntım falan varsa ayyy doğsa artık diorum ama bişeyim yoksa kendimi iyi güzel seksi hissediyosam :))) ayyy hep hamile kalayım diorum :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…