2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın balımcım,geçmiş olsun canım,almasaydın ya komşunu içeri,evde yokuz deseydin:)))))

teşekkürler talya.ah keşke öyle bir şansım olsa.perdelerimi açar açmaz hemen başlıyor seslenmeye.pencereden pencereye konuşacak.bazen duymazlıktan geliyorum tv sesinden duymadım diyorum.bu defa kapıya dayanıyor.bazen hiç çekilmiyor yaaa.

talyacım bu fikir hoşuma gitti..yanlız kremin bir zararı olabilir mi acaba doktora danıştın mı? nemlendirici dışında krem kullanma demişti doktorum..

ilk hamileliğimde sormuştum dr.uma bi sakıncası yok demişti. bu sefer sormadım direk aldım,kullanma dersede yapacak bişi yok çünki başka altenatifim yok.

talyacım bu fikir hoşuma gitti..yanlız kremin bir zararı olabilir mi acaba doktora danıştın mı? nemlendirici dışında krem kullanma demişti doktorum..

asıkcım tuy dokucunun hıc bı zararı yokmus ozellıkle son kontrolde doktorumla konustum kendıde yenı dogum yaptı ve o da hep tuy dokucu kullandıgını soyledı

bu kadar kaçamak yeter ,işler bizi bekliyor çok işim var çoooook.fırsat bulursam yine girerim nete. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

montesoriciim ne oldu sana öyle sanırım kızların dediği gibi normaldir ama bence sen yinede doktorunu ara anlat böyle böle oldu diye çünkü sen özel bir hamişlik geçiriyorsun sormaktan zarar gelmez

talyacım kolay gelsin sarı papatyamı üzmeyin sakın onun beğendiklerini alın

geçmiş olsun balım..bende hiç hoşlanmam her dakika kapı çalan komşudan..

bende kaçtım kızlar kendinize be bebişlerinize iyi bakın..

meraba arkadaşlar:))
herkesler ii ,biz de iiyiz.montesoricim daha iisindir umarım,için rahatlamıştır.ben en geç 10 dk bi tuvalete gidiorum yoksa,gülerken,hapşırırken damla damla gidio:))

slm arkadaşlar,

dün akşam nst ye bağlandım sancı çıkdı, doktorum eger gecmesse hastaneye yatış yapabiliriz dedi 1 hafta veya 15 gün neyse bu hsabahda gittim allaha şükür normal çıkdı, sanırım arara ara sancın oluyor kendine dika tetmen gerekli dedi bel ağrım içinde magnezyum verdi onu kullanmaya başladım.ama arkadaşlar gercekden ruhen cökdüm bana hastanede yatışl verebilirim diyince ağlamakdan maf oldum kocişimi düşünüyorum ben hast o evde nasıl olcak nasıl yapcak, annemi düşünüyorum yanıma gelemes torunları var ay okadar bunaldım ağladım üzüldümki anlatamam alllahım hiçbirimize zamnından önce yaşatmasın inş.bebeğim iyiyimiş herşşeyi yerinde dedi önümüzdeki hafta tekrardan bakıcak herangibi bişey varmı yokmu diye inş bi sorun olmas.

slm hanimlarr,

smrisk gecmis olsun üzme kendini daha fazla , allah hepimizin yardimcisi olsun ins.
hepimizin yavrulari vaktinde dogarlar ins.

smrsik çok geçmiş olsun ama bu kadar üzüp yıpratma kendini düşünme bu kadar inan Allah herşeyi kararlar biz ne desek boş

canım geçmiş olsun..
ağlayıp stres yapma valla kurdukça gerçek olur düşünceler...daha vaktimiz var,en az 4 hafta!!yorma kendini ,dinlen..geçmiş olsun..

tşk ederim arakadaşlar gercekden şunu anladım kendimizi yormamamız gerekiyor aman ben iyiyim diyipde işe sarılmamamız gerekiyor herkes kendine diakkar etsin bu günden sonra bırakıyorum işi gücü artık pasaklı bi smrisk var karşınızda. allahım kimseye çaresiz dertler vermesin inş.

aynen canım ya ,işse iş,temizlikse temizlik çok mu lazım!!bebeklerimizden,onlarla yaşayacağımız günlerden daha mı önemli??kendini dinlendir,kafanı dinlendir canım:))

şimdi buraya kendinizin ve eşinizin fotosunu yüklüomuşsunuz,bebişin olası yüzü çıkıomuş.1 dk önce aralık annelerinden aldım ama daha denemedim:))

heralde smrisk yaaa misal geçen akşam yemek yaptım ütüde yapcaktım mutfakta ayakta kalınca hiç uğraşmadım ütüyle uzandım dinlendim dün akşamda misafirim var die kek börek yaptım onlar gelen kadar yatıp dinlendim fazla parçalayamam kendimi napim bebişim sağ salim gelsin olur hepsi nasılsa

selam kızlar
smrisk geçmişolsun canım aklımdaydın merak ediyordum iyi olmana sevindim aman dikkat et güzelim kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…