slm arkadaşlar,
dün akşam nst ye bağlandım sancı çıkdı, doktorum eger gecmesse hastaneye yatış yapabiliriz dedi 1 hafta veya 15 gün neyse bu hsabahda gittim allaha şükür normal çıkdı, sanırım arara ara sancın oluyor kendine dika tetmen gerekli dedi bel ağrım içinde magnezyum verdi onu kullanmaya başladım.ama arkadaşlar gercekden ruhen cökdüm bana hastanede yatışl verebilirim diyince ağlamakdan maf oldum kocişimi düşünüyorum ben hast o evde nasıl olcak nasıl yapcak, annemi düşünüyorum yanıma gelemes torunları var ay okadar bunaldım ağladım üzüldümki anlatamam alllahım hiçbirimize zamnından önce yaşatmasın inş.bebeğim iyiyimiş herşşeyi yerinde dedi önümüzdeki hafta tekrardan bakıcak herangibi bişey varmı yokmu diye inş bi sorun olmas.
şimdi buraya kendinizin ve eşinizin fotosunu yüklüomuşsunuz,bebişin olası yüzü çıkıomuş.1 dk önce aralık annelerinden aldım ama daha denemedim:))
İnanna ben yapamadım tam net bir fotom yok ondan kabul etmiyor sanırım, sen denedin mi
selamlar kızlarrr, nasılsınız bakalım görüşmeyeli,umarım herkesler iyidir..
smrisk canım geçmiş olsun umarım bununla atlatmış olursun,kendine iyi bak..
şimdi doktordan geldim oğluşum çok iyimiş ben de iyimişim,izin için raporumu alacaktım bayram tatili iznime gelmesin diye haftaya alacağım bir hafta önde yazacak doktor sağolsun raporu..böylece 10 gün karım olmuş olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?