2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar öyle tabiki bende bıraktım temizliği falan kendimize yetecek kadar yapıyorum o kadar, geçen bir arkadaş gelmişti oraya bakıyor buraya bakıyor yaşıda küçük benden ayy abla şu avizen çok kirlenmiş abime söylede çıkarsın yıkayıver dedi, bende ters ters baktım hiç çekemem kimsenin lafını beğenmeyen gelmesin evime kardeşim gelen kirli diyecek diye ben kendimi ve oğlumu tehlikeye atamam valla

canım geçmiş olsun benimde belim çok ağrıyo korktum şimdi valla:1shok::1shok:üzme kendini hemen olumsuz düşünme sadece kendini ve kızını düşün ağlama güzelim bol bol dinlen rapor verseydi dr.evde yatsan faydası olmazmı acaba?

smrisk geçmiş olsun merak etmiştim seni iyi olmana sevindim Allah dermansız dert vermesin bak ne güzel herley yoluna girmiş çok sevindim. galiba kendimizi daha fazla önemsemeliyiz her ne kadar gebe olduğumuzu bilsek de bazen karnımızda bir insan da ha olduğunu unutuyoruz eski gücümüzdeymişiz gibi hareket ediyoruz bende aynen böyleyim ama sanırım daha fazla dinlenmeli daha ağır hareket etmeli daha umursamaz olmalıyız bu banada ders oldu Allah yar ve yardımcımız olsun :)

elagülce rapora gerek görmedi ama belki ben iki gün yatarım evde dinlenirsem iyi gelir, herkese tekrardan tşşk ederim 2009 pasaklı ocak anneleri :)9

ekinsu valla ben evde yemek yapıp ve sadece bılaşıktada tencere yıkıyorum işte yoruluyorum zaten kadın geliyo ayda 1 kere ama yinede ev leş gibi köpeğim var o zavallı bile rahatsız oluyo çıkmıyo odasından

İnanna ben yapamadım tam net bir fotom yok ondan kabul etmiyor sanırım, sen denedin mi

senin foton açılmıo canım bi daha bak istersen::)
ben yaptım yalnız hem birbirimizi aptal şekillerde çekmekten düzgün bişi ben de bulamadım.ilk denemem kötü,dayanamadım bi daha yaprım bu sefer tatlı bişi çıktı bi de fotolar güzel olsa oooooooooo dünya güzeli olavak kızım:))
ben en çok kociş kalın kaşlı die ona dua ediodum ,burda bana benzemiş ona sevindim:)erkek çıkıo ama kız versionu olsa:))kaydirigubbakcemile5

evet ya şu temizlik konusu çok can sıkıcı siz yine kadın bulmuşsunuz ben onuda bulamadım haftasonu eşim evde o yüzden kesinlikle temizlikçi istemiyor haftasonu ikimizde işteyiz kime güvenip bırakıp gidicem evimi birisine güvendim ii gidiyordu herşey ama birgün bir baktım ki pufun altını bile silmemiş görünürde herşey kızdım uğurladık. başka birisini bulduk o da işe girdi kaldık böle . anlayacağınız benim evimi tam pislik götürüyor

kıslar ben hastanedeyken bi hamiş geldi 40 haftası gecmiş normalde neyse kend doktoru yerind edeğilmiş benim doktorumun yanına geldi, doktor hanım ben napim doktorum yok yerinde haftam gecdi sancımda yok dedi doktorumd asnein doktorun o dedi ben bişey diyemem ama sürekli hastaneye gel kontrl ettir dedi, ya okadar üzüldüm ki şok oldum devlet hastanelerinde onun hastası benim hastam ayrımcılığını gördüm gercekden çok üzüldüm, aynı olay banada oldu nst sonucunu aldım doktorum doğuma girmiş yan odadaki doktora girdim acil geldim sancım vardı sonuçlarıma bakarmısınız dedim hayır ben bakamam doktorunuz agösterin dedi, yani paran varsa heryerde yerin var paran yoksa kimse seni tinlamıyor bile çok acı

selamlar kızlarrr, nasılsınız bakalım görüşmeyeli,umarım herkesler iyidir..
smrisk canım geçmiş olsun umarım bununla atlatmış olursun,kendine iyi bak..

şimdi doktordan geldim oğluşum çok iyimiş ben de iyimişim,izin için raporumu alacaktım bayram tatili iznime gelmesin diye haftaya alacağım bir hafta önde yazacak doktor sağolsun raporu..böylece 10 gün karım olmuş olacak..

ben hali hazırda kendim devam ediyorum ağar ütüme ve derin temizliğimede saolsun anacım geliyo iki haftada bir falan öyle idare ediyoruz

ben geldimm,nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir, bıyandan da yazdıklarınızı okuyup size yetişmeye çalışıorum, bu gecelik meselesinde mevlütte giyerız falan demişsiniz, hemen mı yapmayı planlıosunuz mevlütü,çok erken olmaz mı acaba

linay o zaman sen bizden önce tecrübe etmiş olacaksın şu izin alma işini. 32. haftaya girince alınacak sanırım yani 31+1olunca mı yoksa 32+1 olunca mı alacağız? birde mesela benim dr özel hastanede görecli devlette çalışmıyor raporu ondan mı yoksa devlet hastanesinden mi almak gerekiyor biliyor musun? Birde sen çalışabilir raporumu alacaksın izine mi ayrılacaksın?

selamlar kıslar bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim bende yarın doktora gidicem işallah oğluşumda iyidir

gözünaydın linay maşallah ne kadar olmuş tontişin :)))
ayyy smrisk ne kötü yaaa o bakmaz bu ilgilenmez ya bu kızın bişey olsa yani 40ı geçince bebek kakasını yapailiyo içerde ve hem kendini hem anneyi zehirliyo

canım mrb,
şu rapor işini anlatırmısın detaylı,bende haftaya 32. haftaya girmiş olucam,bayramı kurtarmak için ne yapmak gerekıo,1 hafta önce mı gösterıcek dr,bende ona göre alayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…