ctc illa 32de alman şart deil ama sigorta olanaklarından yararlanman için son üç hafta kalana kadar alabilirsin
ezra hoşgeldin ben bi akislik bi sıkıntı olmazsa mevlütü 10gün sonra falan düşünüyorum bizde öyledir fazla arası açılmadan ve kadın daha lohusa yatağındayken yapılır yani 40gün geçsin sonra yatkta yatim hoş olmuyo ama dediğim herhangi bi sıkıntı aksilik olmadığı sürece
arkadaşlar bu hafta yani 31+5 iken raporumu almak için gittim..yani ben çalışabilir raporu alacağım iznimi doğumdan sonraya aktaracağım..aralığın 6 sında çıkacaktım dedimki bayram tatili iznime denk gelmese ona göre ayarlayabilirmiyiz dedim..ozaman haftaya vereyim 33+5 yazarım sende aralık 15 te izne çıkmış olursun dedi..yani 33. haftada çalışabilir raporu verecek 38,haftaya kadar çalışabilir görüneceğim...
ctc gittiğin hastanenin ssk anlaşması varsa verdiği rapor geçerli oluyor ama yoksa ssk hastanesine gidip rağor alman gerekecek..
ezra linay yoksunuz kaç gündür , Linay oğluşun kocaman olmuş maşallah
İnaysa bende yarın gidiyorum doktora
kıslar kendimi okadar kötü hissediyorumki anlatamam yarım saattir ağlıyorum bilşiyosunuz benim şeker problemim var o yüzden insülin iğnesi kullanıp diyet yapıyorum bu nedenle sözde kayınvalidemler bana yardımcı olmak için erken geldiler ama kadın bana değilde kendilerine yemek yapıyor neyse kocama dedimki yeni uyanmıştı bana bir çorba yapsana dedim çünkü belim ağrıyor fazla ayakta durunca üfleyip püfleyip okula gitmesi gerektiğini söyledi ay okadar üzüldümkü anlatamam şimdiye kadar hep doğumumu sezeryan istiyordum artık eğer olursa normal yapıcam doğumdan sonra kimseye muhtaç olmak istemiyorum
kızlar merhaba esracım 1.sensin 2.de ben :))) benim kızımda 2 kilo olmuş
smrisk çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yorma kendini
montesori cnm sana da çok geçmiş olsun drunu ara bakalım ne diyecek bende de çok oluyo kasıklarımda ağrı bunlar yalancı doğum sancılarımış arada bir girio bana doğuracakmışım gibi oluyo sanki genital bölgemde acayip ağrıooo korkuyorum ama dinlenince geçiooo bide bebeğin başı baskı yapıyo ondan da ağrıooo sakın stres yapma kendine biliyosun stresete etkiler şekeri aman dikkat et
inaysa üzme kendini söle kayınvalden yapsın kendine yapıoo ya yemekleri sna da yapıversn işte
kızlar şimdi geldim yürüyüşten ayyy altıma kacırcam diye cok korktum yaaaa böyle devam ederse 50 dk yı 30 a filan indiririm artık ama allaha şükür iyiyim...inaysa durumuna üzüldüm canım senin özel beslenmen gerekir bilmiyo mu kaynanan...wala benim eşimde kaynanamda saygı gösteriyo hatta eşim zayfladı bile kendise de ben gibi sekere cikolataya hasret kaldı seni çok iyi anlıyorum...esra gez bakalım gez:)))smrisk gecmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?