2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ctc illa 32de alman şart deil ama sigorta olanaklarından yararlanman için son üç hafta kalana kadar alabilirsin
ezra hoşgeldin ben bi akislik bi sıkıntı olmazsa mevlütü 10gün sonra falan düşünüyorum bizde öyledir fazla arası açılmadan ve kadın daha lohusa yatağındayken yapılır yani 40gün geçsin sonra yatkta yatim hoş olmuyo ama dediğim herhangi bi sıkıntı aksilik olmadığı sürece

hoşbulduk canım,hıım anladım sız yatarken oluo mewlut,bizim öle deil,ben 40 ını beklicem çıksın sonra,çocuğunda anca bağışıklık sistemı oturur dıe düşünüorum,herkesın farklı adetlerı war işte,benımde annem 2 tane sabahlığı ile bırlıkte gecelik almış ama gecelık deıl mubarek gece kıyafetı gıbı,çok kokoş,bı ara resımlerını çekıp te koyimm,bıde pahalı,bende onları hastanede gıymeyı düşünmuorum,ewe çıktığımda giyerım artık süslü püslühihoyyyt

arkadaşlar bu hafta yani 31+5 iken raporumu almak için gittim..yani ben çalışabilir raporu alacağım iznimi doğumdan sonraya aktaracağım..aralığın 6 sında çıkacaktım dedimki bayram tatili iznime denk gelmese ona göre ayarlayabilirmiyiz dedim..ozaman haftaya vereyim 33+5 yazarım sende aralık 15 te izne çıkmış olursun dedi..yani 33. haftada çalışabilir raporu verecek 38,haftaya kadar çalışabilir görüneceğim...
ctc gittiğin hastanenin ssk anlaşması varsa verdiği rapor geçerli oluyor ama yoksa ssk hastanesine gidip rağor alman gerekecek..

kıslar kendimi okadar kötü hissediyorumki anlatamam yarım saattir ağlıyorum bilşiyosunuz benim şeker problemim var o yüzden insülin iğnesi kullanıp diyet yapıyorum bu nedenle sözde kayınvalidemler bana yardımcı olmak için erken geldiler ama kadın bana değilde kendilerine yemek yapıyor neyse kocama dedimki yeni uyanmıştı bana bir çorba yapsana dedim çünkü belim ağrıyor fazla ayakta durunca üfleyip püfleyip okula gitmesi gerektiğini söyledi ay okadar üzüldümkü anlatamam şimdiye kadar hep doğumumu sezeryan istiyordum artık eğer olursa normal yapıcam doğumdan sonra kimseye muhtaç olmak istemiyorum

evet ezra herkeste farklı
oyyy inaysa kıyamam yazık sana sende kayınvaldene emrivaki yapsaydın anne bana da bi çorba yaparmısın deseydin ya yüzsüz ol azcık

nazocum sağol canım 1804 gr 40 cm boyu olmuş :)

ekinsucum işlerim vardı bugünde doktordaydım yeni geldim o yüzden pek bakamadım..
kuzumun döndüğünü anlamıştımda ters döndü diye düşünüyordum hep kafası sandığım yer meğer totoşuymuş :)) artık göğsümün altında kıpır kıpır hiç durmuyor çıkınca da böyle olursa yandık valla :))

inaysa canım yaa üzülme boşver..ne kadar düşüncesizce davranmış kayınvaliden öyle oysa ki şu anda herşeyin senin doğrultunda olması gerekiyor,onların sana ayak uydurması lazım...
eşin artık uygun bir dille anlatsın ozaman..

şimdi kızlar bu izin konusunda iyi hesap yapmak gerekıo,ben daha hesaplamadım,
linaycım,öncelıkle 32.haftada çalışabılır raporu almak gerekıo,sonrasında kabul edılmez dedıler bana,sen zaten 32 ye gırmek üzeresın bence sana bu hafta vermesı gerekmıomudu
ikincı şey se, biz 40 haftaya göre hesap yapıoruz, ,eğer 40 haftadan önce doğururusak ,doğum öncesı izin yanıo yanı kalanı ,dün doğum yapan arkadaşımla konuştum,kendısine dr u 39 hafta ya sezaryen tarıhı vermiş,oda son 1 haftası yanmasın dıe 1 hafta önde göstermiş,ama gelgelelim arkadaşım 38 de sancısı gelınce doğum yaptı,tedbir almasına rağmen yıne 1 haftası yandı,oda bana eğer sezaryen olacaksa muhakkak önce oluo 40 haftaya göre düşünme,önde göstersın dr un haftanı dedi,

ezra linay yoksunuz kaç gündür , Linay oğluşun kocaman olmuş maşallah
İnaysa bende yarın gidiyorum doktora

ya canım sorma ,pazartesı arkadaşım beklenenden 1 hafta önce doğurmuş,apar topar ona gittim,dunde 1 ay önce doğum yapan arkadaşımıza gittik okuldan topluca, 2 gündür bebek hayırlıorum ondan vakıt bulmadım siteye bakmaya,

bebek kılosunda birinci belli ikinci kim acaba:lepi:

canım üzülme ya,hepimiz alınganlaşıoruz aslında gün geçtıkçe,bende bazen aptalca şeylerden bile alınıp üzüuluorum sonrada kızıorum kendıme çocuk gibi hareket edıorum dıe,bide sen hamılesın senın öncelığın olmalı,canım şunu çektı de kayınwalıdene yapsın ne war yanikaydirigubbakcemile

kızlar merhaba esracım 1.sensin 2.de ben :))) benim kızımda 2 kilo olmuş

smrisk çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yorma kendini

montesori cnm sana da çok geçmiş olsun drunu ara bakalım ne diyecek bende de çok oluyo kasıklarımda ağrı bunlar yalancı doğum sancılarımış arada bir girio bana doğuracakmışım gibi oluyo sanki genital bölgemde acayip ağrıooo korkuyorum ama dinlenince geçiooo bide bebeğin başı baskı yapıyo ondan da ağrıooo sakın stres yapma kendine biliyosun stresete etkiler şekeri aman dikkat et

inaysa üzme kendini söle kayınvalden yapsın kendine yapıoo ya yemekleri sna da yapıversn işte

inaysa allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin inş, ben dünkü olayd ao yüzden çok ağaşladım eşimin ailesiyle aram yok, annem desen torunlarıyla iki torun bakıyor ablamınd a3 yaşınd aoğlu var gücüme gitti kim gelip halimi soracak dedim insan insan herzaman ihtiyac duyuyor ama diyorum ya allahım kimseye muhtac etmesin, veşunuda söylim eğer normal doğurma şansın varsa normal doğum yap 2 saat sonra kendine gel ben büyük konuşmıyayımda aksilik olömassa normal istiyorum inş. bi hıkda dimi linay kızz.

kızlar şimdi geldim yürüyüşten ayyy altıma kacırcam diye cok korktum yaaaa böyle devam ederse 50 dk yı 30 a filan indiririm artık ama allaha şükür iyiyim...inaysa durumuna üzüldüm canım senin özel beslenmen gerekir bilmiyo mu kaynanan...wala benim eşimde kaynanamda saygı gösteriyo hatta eşim zayfladı bile kendise de ben gibi sekere cikolataya hasret kaldı seni çok iyi anlıyorum...esra gez bakalım gez:)))smrisk gecmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine...

bak gördünmu bizim okulun öğretmenleri ilk 2 de yer alıo,maşallah,:lepi:sermın doğurdu pazar gunu biliomusun,38+ 1 de,bebiş i gördüm çok tatlı maşallah,dunde çiğdeme gittik bebek hayırlamaya,onunkıde kocaman olmuş

kızlar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız şurda iki dakika pc başında oturuyorumda rahatlıyorum aslında ben kaynanamlarında kocamında hakkından fazlasıyla gelirimde stres yapıp bebişimi strese sokmak istemiyorum artık annem gelene kadar idare edicem bi şekilde

canım benim ben zaten o saygıyı beklemiyorum ben 1,5 aydır tatlı şeyler yemiyorum ama eşimde aileside maşallah hergün yiyolar yinede yiyin diyorum benim yüzümden kimse rahatsız olmaısn diyorum çünkü adamlarda görgü yok tam eşim le bazı şeyleri oturtmuştukki ailesi geldi oda onlara benzedi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…