2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf bittim bittim çıldırmamak için zor dayanıyorum.bir bebek mütemadiyen mızmızmızmızzzlayabilir mi yaa(başım ağrıyo artık yeter diye çığlık atasım var attım da zatenyediriyorum ağlıyo uyutuyorum ağlıyo oynuyorum maymunlukm yapıyorum ağlıyo.ay şu diş çıksın artık benim dişler dökülcek yoksa sıkmaktan.evde yalnızım keşke annem gelseydi bir yarım saat dinlensem yeter.offf offf.

Babamız dün ankara gitmişti, bu gece gelecek. Aybükede uyandı.. Gidip biraz yermek yiyelim kuzumla...
Zaten kimselerde yok.

selamlar kıslar ay canım çok sıkkın gitmeleri pazartesi akşamına kalmış ozaman gidiceklermiş daha iki gün vaya nasıl dayancam bilmiyorum

iyi akşamlarrr
dr kontrolu olduk bugün..herşey iyi çok şükür kızlarrr,
hasta bebişlerimiz umarım bugün daha iyidir
eşimin hastanede yeni bebeği olan arkadaşı var yavru sürekli kusuyormuş
dr bi hafta kilo takibi istemiş bizim bebek tartısını onlara gönderdik
o yavruda düzelir inş kısa zamanda Allahım tüm melekleri korusun
onlar hiç hastalanmasa gönül istiyor ama olmuyor işte
incicim pazarteesi dediğinde ne varr canım
benimki gelse yayar 10 gün mıçını
ay Allah korusun bu ara ses yok ama...
bu arada biz grip aşımızı olduk dr aşıyı iki dozda yapacak
aşının yarısını yaptı yarısını attı
diğer ay bi yarım doz daha yapacak yaptırmak isteyenlere hatırlatayım
dediki eczaneye parasını ödeyip ayırtın çünkü diğer aya kalmıyoo aşı dedi

selam kızlar...
inci bence sadece çağanla ilgilen yatak odana gir ihtiyacın oluncaçık sadece haberli geliyolar insan hediyesiz gelirmi torununa klava:herşeyleri lafta ay canım iyisi vardır tabiki bu kaynana milletinin ama sana bana denk gelmedi sen takma kafana onlar sinir olsun ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum eşimide birçok şeyde pasif kaldığı için onlarla beraber Allah a havale ediyorum ...yağmur eken fırtına biçer :çok üzgünüm:

iyi akşamlar kıslar,bizde dışarıdaydık hiçbişey alamadım ne kendime nede eceye çok kararsızım bide eşimle gidince alamıyorum :bbo:
inci sabret iki gün daha sıkma canını gidecekler nede olsa,uzakmı oturuyorlar?çok sık gelmiyorlar allahtan.
elagülce naber,nasılsın?

ay hatice valla duru hasta onunla uğraşıyorum canımakannehir
bende alışveriş yapmam lazım hamilelik sonrası aldıklarım bol geliyo eski kilomada dönmedim daha eskilerimi giyemiyorum :hulya:

ay inciye 2 gün 2 asır gibi geliyodur çooooook iyi anlıyorum mafoldumben
bizimkilerin ödü kopuyo rahatsız edicem diye herseferindede elleri kolları dolu gelirler ama çoğu erkek ailesi çok kıymetliler ya kendilerini sadece getiriyolar kötükedihüso

geçmiş olsun canım,ilaç kullanıyomusunuz? eceninde 10 gün kadar burnu aktı yeni ileşti sanırım hava değişiminden bebişlerin çoğu hasta.inş en kısa sürede iileşir :Saruboceq:

bizimkilerin ödü kopuyo rahatsız edicem diye herseferindede elleri kolları dolu gelirler ama çoğu erkek ailesi çok kıymetliler ya kendilerini sadece getiriyolar

sende baya dertlisin kayınvalde tarafından ya neden böyle oluyo bi süre sonra tanıdıkça soğuyo insan

geçmiş olsun canım,ilaç kullanıyomusunuz? eceninde 10 gün kadar burnu aktı yeni ileşti sanırım hava değişiminden bebişlerin çoğu hasta.inş en kısa sürede iileşir :Saruboceq:

sağol canım dr. götürdük enfeksiyon yok dedi takip et dedi bakalım diş galiba alt dişler gelirkende böyle olmuştu üstte 4 .diş birden çıkıyomuşkafamçokkarıştı

görüşelim bu defa bende buluşalım ayşegül gelince çok ii olur hem bebişlerde kaynaşır büyüdüler baya ay arkadaş olacaklar çok seviniyorum ,bizde oturur iki dedikodu yaparıs

hatice bence tamamen bencillik ve kıskançlık başka açıklaması yok :1closedeyes:
bizim dişler çok sıkıntılı çıkıyo canım inşallah ece ve diğer bebekler rahat çıkarırılar

ii akşamlar:)
ay nili daha yeni uyutabildim..
ölüorum yorgunluktan,veremedim şu mamayı ya sanki zehir,en sonunda ben pes ettim tabi..
inci az kaldı bacım p.tesiye,sık diişini..
hasta bebişlere geçmiş olsun..
pembecim panterim ben de deliriorum bazen..offf yani..
bi arkadaşımla konuştum bugün 3 aylık hamileymiş,kıymetini bil dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…