cnm bende antibiyotikle mukotik balgam sökücü kullanıyom..dr öksürtür korkma dedi öle sökecekmiş..ama mahvoldu yavrum sabaha karşı aklıma zeyinyağı geldi bi tatlı kaşığı içirdimde rahat uyudu...burcucum ya oksuruk cok kotu ama oksuruk surubu vermek iyi degilmis, balgam sokucu
kullanmistim be defneye adini suan hatirlamiyorum ama cok iyi geldi
icini yumusatiyormus ve daha kolay cikariyor kisa surede duzeldi aklinda olsun canim
:
oh maşallah hayırlı olsun....kıyamam ona yaa..sıcak bişiler içir istersen belki ii gelir..kızlar nilin 4.dişi de geldi ama sesi kısıldı bağırmaktan,nası geçirilir ses kısıklığı??
iii diyelim ii olalım cnm...aynıyız biz..öksür tıksır devam..siz nasıl oldunuz..Günaydınnn
Nasılsınız bayanlar..
bişi daha sorcam,bu sabah dişlerini birbirine vurmaya başladı,sanırım meraktan ama bi de canı acıo tam çıkmadığı için üsttekiler,napsam?
selam hanımlar bayram çok yoğun geçti kayınvalidemler görümcelerim bende kaldı 2 gün .hatalardı öksürüp durdular kuşum korkudan ağlaıp durdu.çok şükür ona geçmedi.bu arada yine düştüAllahtan bu sefer bizim yataktan düştü çok alçak yatağiımız.ne kadar dikkat edersem edeyim olcak oldumu oluyo nasıl oldu hala anlamadım.yastıkları da aşıyo.kendi yatağından başka bi yere yatırmıyorum artık.tüm hasta bebeişlere geçmiş olsun.
maşşallah inci gerçekten kocaman oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?