2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcucum ya oksuruk cok kotu ama oksuruk surubu vermek iyi degilmis, balgam sokucu
kullanmistim be defneye adini suan hatirlamiyorum ama cok iyi geldi
icini yumusatiyormus ve daha kolay cikariyor kisa surede duzeldi aklinda olsun canim
:
cnm bende antibiyotikle mukotik balgam sökücü kullanıyom..dr öksürtür korkma dedi öle sökecekmiş..ama mahvoldu yavrum sabaha karşı aklıma zeyinyağı geldi bi tatlı kaşığı içirdimde rahat uyudu...
kızlar nilin 4.dişi de geldi ama sesi kısıldı bağırmaktan,nası geçirilir ses kısıklığı??
oh maşallah hayırlı olsun....kıyamam ona yaa..sıcak bişiler içir istersen belki ii gelir..

Günaydınnn

Nasılsınız bayanlar..
iii diyelim ii olalım cnm...aynıyız biz..öksür tıksır devam..siz nasıl oldunuz..

bişi daha sorcam,bu sabah dişlerini birbirine vurmaya başladı,sanırım meraktan ama bi de canı acıo tam çıkmadığı için üsttekiler,napsam?

jel varsa sür bide ağrı kesici şurubun varsa ver cnm rahatlar azda olsa

herkese günaydınnn..ii haftasonları..
denizcim allah eşine kolaylık versin ne yapsın adam annesini yalnız bırakmak olmaz mecbur katlanıoo..üzme sende kendini çok zor...tatilmiş bugün tadını çıkar eşinle..

çok geçmiş olsun..nedir bu kayınvalidelerden çektiğiniz yaw...geçmese bari oğluşuna..
bende kendi yatğından başka bi yere kesinlikle yatırmıom çünkü düşer...

günydın hanımlar nasılısnız
oy maşallah nilimin dişleri hayırlı olsun işallah ağrısız sızısız hpsini çıkarır ay daha çağanda tık yok ya ne zaman çıkıcak bu dişler 5 . aydan beri sürekli beyazlık var sürekli ağzından salyalar akıyor tükürükler saçıyor hereyere ama diş yok abim ta ozamanlarda diş çıkarcak bu damaklar sert diyordu baktı 9 aylık olduk dün geldiler abi hala di yok bunda dedim gülüyor ben artık diş çıkcak demem bu çk değişik bir oğlan diyor :))
barçlicim elvinimede geçmiş olsun kıyamam ben kuzuma işallah kolayca atlatır
yeşimim kıs izmite taşınında komşu oluruz işallah diğer fikrine gelince ben sevmem öle bişeyler söleyipte yaptırmayı insanın kendisi düşünmesi lazım valla bu sbaha kalktım kahvaltı hazırla çağanla uğraş üstüne toplamaya bile yardım etmediler kurulmuşlar koltuğa doğru düzgün kahvaltı edemedm neyse yarın akşam gidiciler kısmetse ay eşimde bir tuhaf dün abimler geldi diyorki abime yarın mangal yap abi bize bende olmaz dedim benim yorulduğum yetmiyor bide abimler onlara hizmet edicek sanki sonrada bana diyorki neden olmaz dedin dedim mangal zamanı geçti başka zaman işallah neyse işte böle kıslar gelirken çağana bir çorap bile getirmemişler ben lafı sleyince bugün çıkalımda alalım demişler alslar ne ömeni olcakki sen zamannda yapma

ayy incicim inanmıyrm yaa...ne kadar rahat insanlarmış...allah sabır versin üzme kendini boşver yarın gidiyolarmış zaten..çok saol bu arada

barçlicim pembecim saolun kıslar öle yapıcaz artık dinlenicez onlar gidince kısmetse
ay çağanda iştah gene sıfır ya bu sbah önce bebe bisküvili kahvaltı hazırladım yemedi kalktım domatesli mısır unlu yaptım yemedi kalktım mama yaptım yok uyudu baklaım aç aç uyanınca fasülye yemeği var bir umut onu yer işallah hayır yapması zor değil ama dökülüyor ya çok üzülüyorum hadi biz alabiliız alamayan ne insanlar var çöpe her giden şeye içim gidiyor valla

neyse ben kalkimde yemek için haızrlık yapim kimsenin bişey yapacğı yok akşama kolaylık olur öptüm hepinizi

Incicim ya skma canini
benim kayinvalidemin kizi dogum yapti bebegin butun herseylerini (besik filan dahil ) almislar hatta
annesinide giydirmis kusatmislar hatta kizinin gorumcelerine kayinvalidesine yani evdeki
herkese hediye almislar ( birlik oturuyor kizi) ustelik borclari vardi
bize gelince kunye aldi sadece birde hastanede
cicek yaptirmislar getirmisler. bende kizdim bide soyluyorlar biz kizimiza su kadara besik aldik
diye valla bende o anda sarteller atti, actim agzimi yumdum gozumu
benim yavrum ne dedim kedi yavrusumu buna niye bisey yok
hayatimda dedim sizin kadar adaletsiz insan gormedim git o zaman kime aldiysaniz
onun bebegini sevin, hatta koye gidince vermedim kucagina karsidan tutup bak senin
bu kadar hakkin var bu cocuk ustunde dedim
sevme benim kizimi git onu sev dedim
bana diyor o el icindeymis kizi, adetmis
zaten bunlarin butun adetleri benim aleyhime nedense. bende dedim evdeki cocuk acken
kalkip disardaki cocukmu doyurulur mantik bu yani pat pat soyledim tabi
anlayana kayinpeder de dinliyor kenarda egmis kafasini ohh canima deysin
en azindan rahatladim
ayy inci yarami destin valla
cok ettilr bana cok Allaha havale ediyorum onlari
daha traji komik seyler varda neyse

maşşallah inci gerçekten kocaman oldular

aman aman buyusunler bizde rahatliyoruz valla :) zemuszemus
onceden 1 dk rahat vermezdi simdi daha iyi disten cani yanmazsa tabi opuyorumnanaktan
ben konusmasini sabirsizlikla bekliyorum
bir 'anne ' kelimesini duymak istiyorum en azindan
cok mu sabirsizim :kedi:

valla yeşim helal olsun banada çok yaptılar da ben allaha havale ettim. onlar gelir biz gideriz tmm başka da bişi yok sevmiyrm da zaten kendilerini hiç...ama napalım eşimin annesi babası katlanmak zorundaım..evet yeşimcim çok sabırsızsın...bende bende istiyrmmm...

elvin ellerini kendi kendine bırakıp tay tay duruyo 2 gündür..
bende ilk kim yürücek sabırsızlanıyrm...kızım koşa koşa boynuma sarılsın istiyrm

selam kızlar nasılsınız ben bugun daha iyiyim sanki...
incicim ay dönümünüz kutlu olsun bizimkide 2 sinde inş..
yeşimcim maşallah defne gelinime iyi olmasına sevindim... acele etme konuşur elbet...
elvinede maşallahhh ilk elvin yürücek galiba bana öyle geldi benim oğlum da zaman zaman
sıralarken bırakıyo ellerini ama çok durmuyo 10-15 snye felan daha var yürümemize yani...

denizcim ii olmana sevindim..hiç belli olmaz banada emeklemeyen bebişler atak yapıcakmış gibi gelioo...

kızlar ya kimse yok ama ben yinede sorim tarçnlı kurabiye yapıcam da sanayağı yazıo tarifte onun yerine çiçek yağı koysam acaba olur mu??

canlarım dışarı çıktık geldik sözde çağana bişeyler alıcaklardı vallahi hiç bişey almadan döndüler kaç mağaza dolaştık demiyolar beğendiğin varsa alalım mağazaların kapısında duruyolar şaka gibiler ya çağana zorla süt içirmeye çalışıyorum hiç bişey yemedi gene diyolarki zorlama uyut ay şalterlerim attı ama sustum zorla içirdim azcık neyse yeşimim seninkiler künye almışlar benimkiler onu bile almadılar bide alıcak olan kızı vardı ona bile alma diyordu telde duydum yani bugünde sabah kayınpeder diyorki yaşgünü kolye alıcam güldüm valla sen çorap alıp gelme kolye alıcakmış doğum gününe aman yemek bekliyolar aç aç daha hiç bişey yapmadım beklesinler bakalım :)))

Aybükem bak inci teyzenin şartelleri atmış... Çok sinirli. Çağanda dokuz aylık olmuş maşaAllh... Kızlar bana da doğumda birşey almadılar, doğrusu burda değiller, göndermediler desem daha doğru olur ama benim için dert değil... SAğlıklı ve mutlu olsunlar yeter..Ben eşimin ailesindeki herkesi çoook seviyorum:)

Bu arada aybüke kaç gündür bişey yemiyodu.her yaptığımdan iki üç kaşık... Bugün ıspanak yemeği yaptım bir kase yedi maşaAllah. Dünde yemeğe çıkmıştık orda da benim salçalı pilavımı yedi:) bizimkilerden istiyo bu afacanlart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…