2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duygu bende bugün bi arkadaşımla konuştum 16 aylık kızı şimdi iyi günlerin yürüyünce görüceksin diyoooo:1shok::1shok:

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize,hasta olan bebişlere geçmiş olsun en kısa sürede iileşirler inş.

aman çok zor 4 diş bizim 2 beraber geldi 3 cü de yolda perişan olduk valla..
ben de istiorum bana da gelin:))
bişiler yiyip yatacağım kızlaropuyorumnanaktan

slm kızlarrr
inci senii çokkk çok ii anlıyorum hem kayınvaqlide hemde görümce bakımından ama özellikle görümce bakımından Allah sabırrrrrrrrrrrrrrr versin sana sonrada banaa:))
ama eller kollar hem doludur gerek bana gerek duruya benim sorunum fikir ayrılığı ve görümcede geniş ve oynamayan kıççç:)

offf ya bütün bebişler hasta
ne güzel siz görüşebiliyosunuz..elvin hasta olmasaydı bende istanbula gelecektim yarın ama hasta die gelmyrm

dünürüm(ekinsu) nerde benim yamafoldumben

huuuuuuuu millet nerdesinizlmaz:
metin emeklemek istemiyo kalkıp tutunuyo ama sonra dengesini kaybediyo:1no2:basına kask alcam sırnaşık şeyen cok darbeyi ordan yiyo kuzumkötükedihüso

demeeeeeeeeeeet nbr
şimdi aklımdan gectin arkadasım ugrar bu satte buraya dedim

merhaba 2009 ocak annelerı,
oncelıkle bebişlerınıze maşallah dıyorum :))
kısmet olursa ben de 2010 annesı olacagım sıze bırsey sormak ıstıyorum..
alısverıs telası basladı tabıı bızde de..
portbebe, ana kucagı ve puset konusunda hangı zamanlarda hangısını kullandınız ya da kullanamadınız?.. kıs ve yazı gecırdınız suana kadar hangı sıklıkla bu urunlerı kullandınız..
kısaca bılgı verırsenız cok sevınırım :))

port bebe kullanmadım almadım da gerelsiz gördüm
ana kucagı puset aynı sey mi
anakucagını kraft aldım 130 a cok agır arkadas dandik bir marka almıs 50 ye cok para vermeye degmez zaten oturmuyolar

port bebe kullanmadım almadım da gerelsiz gördüm
ana kucagı puset aynı sey mi
anakucagını kraft aldım 130 a cok agır arkadas dandik bir marka almıs 50 ye cok para vermeye degmez zaten oturmuyolar

sagol canım :))
puset derken buyuk oturaklı arabadan bahsetmeye calıstım yanı klasık bebek arabası..
ana kucagı ılk zamanlar kullanılır dıyorlar da portbebe ne zaman kullanılacak ben de o konuda takıldım.
ana kucagını da sen zaten oturmuyorlar demıssın :uhm: kafam karıstı..

teşekkürler,siz de sağlıkla kucaklayın işallah
port bebe kullanmadım,gereksiz bence..
ana kucağımız krafttı oto dada kullandık ama evde kullanmadık desek yeri yani 2 ay en fazla..
puset her zaman kullanılır canım
kızım izin vermio kusura bakma.

günaydın kızlar çook uzun zamandır yokum nerdeyse 10 gün oldu hiç okuyamadım da neler var neler yok umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim bayramlaşamadım bile sizinle, bayram sabahı aklıma geldi net bulupda girip bir bayram mesajı bile yazamadım valla çok üzüldüm

hepinize iyi pazarlar

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancok sagol canım ben de portbebe almayacagım sanırım
oto koltuguna uyumlu bır ana kucagı ısımı gorecek gibi
onu da dogduktan sonra alayım dıyorum ama yaa puset te lazım olmaz ılk aylar.
2-3 aylık olunca alırım ıkısını de dıyorum.
bır tane evde kullanmaya pratık ana kucaklarından alacagım zaten aıle apartmanındayız tasımam gerekır o lazım yerlerde yatacagına onda yatar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…