2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba:))
okuyayım dedim ama gücüm yok valla,çok kötü hasatayım(
umarım herkes iidir,öpüorumopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım ciğerim, gripsen nane limonu bol bol iç, işe yarıyor.. inşallah nile geçmez..

masallah defneye o durmasa bende yapamam
o uyuyor uyumasada benimle yurutecinde yanimda oluyor
onunlada konusmaya calsisarak yapiyorum
normal uslu benim kizim teyzesi dis yuzunden arada yaramaz oluyor
maşşallah yeşimcim, imreniyorum böyle yavrulara..
elvin hasta düzelmedi daha onun haricine iiz çk şükür..siz nasılsınız??

herkese ii günler
geçmiş olsun burcucum, herkes hasta bu aralar, bayramın acilde geçmiş, yeni öğrendim. inşallah atlatırsınız artık.

offf.. geçmiş olsun.
ollley beeeee..delikafadulden gözünaydın hayırlı uğurlu olsun.

gamzecim, geçmiş olsun.. havalar bozdu ya, herkes hasta. uzun kollularla yatırıyorum artık, üstüne battaniye örtüyorum, bir uyanıyorum üstünü açmış.. ne yapsak, sıkıca giydirip üstünü örtmesem ne olur?..
offf yaz ne güzelmiş ya, tülbent örtüyordum üstüne.benneyaptımki
herkese iyi geceler, inşallah yarın sağlık haberleri veririrz birbirimize.

iyi geceler kıslar anca girebildim valla malum kaynanalr bizde ay anacım birde regl oldum bugün ikisi biarada pek çekilmiyor
filizcim çok sevindim atamanın olmasına

iyi geceler kıslar valla geçmişi okuyamadım ama herkes benim gibi hasta dökülüyo demek hee..
herkese çok çok geçmiş olsun...
filiz ataman olmuş hadi gözün aydın olsun..ewet en güzel haber bu sanırım...
çok hastayımmmmmmm ayakta geberiyorum...
kızlar kocama hasret kaldım aynı evin içinde varya deliriyorum artık.
kaynanam özel dikiş almış gelinlik abiye felan dikiyo ya... normalde maaşlı çalışıyo ama ayrıyeten
kendine dikiş almış akşamları iş yerinde onları dikiyo geç vakite kadar
kocamda onun yanına gidiyo iş hanında yanlız kalmasın die dün gece 01:00 de gelmişler sabahta
zavallım 04:15 gibi kalkıyo önce kaynatamı işe bırakıyo sonra kendi işine gidiyoo....
kocamı çok özledim inşallah yarın bitiyo bu hasret cumartesi ya yarın gitmicek
işe....

iyiyiz inci ceylin de iyi 9 da uyudu yine erkenden kalkacak
ilacın faydası oldu galiba incicim şimdi 7 kilo oldu 10 günde 400 gr aldı ama hala iştahsız

kıslar ben oğlum uyumuşken azcık yatayım çok yorgunum hadi iyi geceler herkese...
deliksiz huzurlu güzel uykular bütün bebişlere öptüm hepinizi byyyy........

iyi gecler denizcim güzelce uyu terlede atlat hastalığını canım
chefim ay sanki çağan klo almış gibi sevindim valla bu gecenin en güzel haberlerinden biride bu ay işallah dahada alıcak ceylinimiz

sağol canım bende çok seviniyorum tartıyı gördükçe ne olacak bu iştahsızların elinde halimiz
ben yaptığım birseyi yemediği zaman çok geriliyorum moralim bozuluyor bu gerginliğimde eşime yansıyor bizde bir güzel kavga ediyoss:))

offff elvin öksürmekten uyuyamıo kustu şimdide balgam çıkartıo bi yandan ii yandan kötü ayaklarımda şimdi..anlaşılan uyku yok bana bu gece tıkancak die çok korkuyrm

filizcim çok sevindim cnm tebriklerr hayırlısı olsun

merhaba kizlar
iyi hafta sonlari

Gamzecim, basakcim ,incicim, elacim , filizcim duygucum hepinize tesekur kizlar (atladigim varsa
onada) Keske oyle bir imkan olsa o kadar isterdimki komsu olmayi ? arada esiyor iste
ben 1 haftadir niyetine girmistim boregin de misafir bahane oldu biraz:)

hasta olan bebeklere cok gecmis olsun, sanirim salgin var bu aralar turkiyede
aslinda bir yonden iyi bagsikliklari gelisirmis tabi yipraniyor yavrular o kotu
ins hepsi duzelir kisa zamanda, bizim kizda ne bulsa agzina sokuyor cok sizliyor sanirim
damaklari , uykularimizi zor uyur oldu geceleri ozellikle

filizcim o kadar sevindimki atanmaya
inan kendim atanmisim gibi
hayirli ugurlu olsun arkadasim , gozun aydin

ahu bak gun gectikce duzeliyor ceylin, 7 kg gayet iyi
dahada toparlar ins, kisa surede, ilaclar ise yariyor demekki

denizcim sanada gecmis olsun canim ya cok yipratmasinlar esini konus baska bir yol
bulsunlar, servismi cekiyor adamcagiz bu kadar az uykuyla boyle ypgun bir tempoya
daha fazla dayanamaz canim. bence esinle bir konus baska bir care bulun

burcucum ya oksuruk cok kotu ama oksuruk surubu vermek iyi degilmis, balgam sokucu
kullanmistim be defneye adini suan hatirlamiyorum ama cok iyi geldi
icini yumusatiyormus ve daha kolay cikariyor kisa surede duzeldi aklinda olsun canim

inci ayni benim kaynanamda oyleydi omrumu yedi valla, ben diyecem de oyle yapacak .
kendi asla dusunup yapmaz bende soyluyorudm napayim artik
sende soyle yardim etsin oyle oturmak yok lmaz: lmaz:

günaydın:))
filiz atandın mı ,nereye?dün aradım seni kapalıydı telin??
kızlar nilin 4.dişi de geldi ama sesi kısıldı bağırmaktan,nası geçirilir ses kısıklığı??
ben okuyabilirsem okuyayım geçmişi:))

bişi daha sorcam,bu sabah dişlerini birbirine vurmaya başladı,sanırım meraktan ama bi de canı acıo tam çıkmadığı için üsttekiler,napsam?

Günaydınnn

Nasılsınız bayanlar..
Filizzzgözün aydın.Çok sevidm snn adına..

Son düzenleme:
selam hanımlar bayram çok yoğun geçti kayınvalidemler görümcelerim bende kaldı 2 gün .hatalardı öksürüp durdular kuşum korkudan ağlaıp durdu.çok şükür ona geçmedi.bu arada yine düştüAllahtan bu sefer bizim yataktan düştü çok alçak yatağiımız.ne kadar dikkat edersem edeyim olcak oldumu oluyo nasıl oldu hala anlamadım.yastıkları da aşıyo.kendi yatağından başka bi yere yatırmıyorum artık.tüm hasta bebeişlere geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…