geçmiş olsun canım ciğerim, gripsen nane limonu bol bol iç, işe yarıyor.. inşallah nile geçmez..merhaba:))
okuyayım dedim ama gücüm yok valla,çok kötü hasatayım(
umarım herkes iidir,öpüorumopuyorumnanaktan
maşşallah yeşimcim, imreniyorum böyle yavrulara..masallah defneye o durmasa bende yapamam
o uyuyor uyumasada benimle yurutecinde yanimda oluyor
onunlada konusmaya calsisarak yapiyorum
normal uslu benim kizim teyzesi dis yuzunden arada yaramaz oluyor
geçmiş olsun burcucum, herkes hasta bu aralar, bayramın acilde geçmiş, yeni öğrendim. inşallah atlatırsınız artık.elvin hasta düzelmedi daha onun haricine iiz çk şükür..siz nasılsınız??
herkese ii günler
offf.. geçmiş olsun.slm hanımlar nasılsınız... Geçmişi okuyayım aybüke uyumuşken. Uyanınca doğruu anne-çocuk sağlığına gideceğiz.. Doğduğundan beri ilk kez burnu akıyor kızımın.. Çok kötü grip oldu, gece hırıltı ve öksürükten uyuyamadı. Şimdide uyandı hapşırıyo yada öksürüyor. Emzirdim geri uyuttum. Anlaşılan uykusu kısa sürecek hemen geçmişi okuyayaım..
ollley beeeee..delikafadulden gözünaydın hayırlı uğurlu olsun.atandııııııııııııııııııııımsositososito4 yıldır atama bekliyodum atandım kaydirigubbakcemile2istanbul a atandımgamyoncuiremsuatasehir e :lepi:yarım gün bir okul :sm_cool:havalara ucuyorumhihoyyyt
gamzecim, geçmiş olsun.. havalar bozdu ya, herkes hasta. uzun kollularla yatırıyorum artık, üstüne battaniye örtüyorum, bir uyanıyorum üstünü açmış.. ne yapsak, sıkıca giydirip üstünü örtmesem ne olur?..Filiz,Başak canlarımmm
Günün en güzel haberi Filiz in atandığını haber vermesi oldu,valla kendim atanmış gibi sevindim
Kızlar,Zeynep Bade bugün daha iyi çok şükür..Hala burun tıkanıklığı var ama dün gibi foşurdak değil..Dr u da aradık peditus ver dedi..Zaten veriyodum,sorular sordu getirmene gerek yok dedi
Çok şükür dün gece biraz daha fazla uyudu,önceki gece hiç uyumadık desek yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?