buyrun benimmm:)))))))
nbr sedacım geçen gün de sordum görmedin bebişler ne alemde???kıpırdamaya başlaı mı??
naber seda göbişin çıktımı diycem ama eskisi inmişmiydiki
: )))))))))
iğrencim diğil mi??
şAKA bi yana nasıl gidiyo canım hamişlik herşey yolundadır umarım
kaçıncı haftadasın
seda ne haber?hamilelik nasıl gidiyo? senin duru nasıl???
burcu hadi atlatmışsınız siz canım darısı gamzenin zeynep bademize
naptılar acaba ses çıkmadı daha umarım oda toparlamıştır
kızlar kereme az önce ninni yazdım uyuturken iğrenç ama paylaşmak istedim
bak şimdi
daldan dala atladım
kırk tilkiyi hakladım
yalancı çobanı akladım
ben keremi pakladım
eeeee:)))))))))))))))))
pembecim ya Allah sabir versin benimde bazen oyle zamnalarim oluyorofff bittim bittim çıldırmamak için zor dayanıyorum.bir bebek mütemadiyen mızmızmızmızzzlayabilir mi yaa(başım ağrıyo artık yeter diye çığlık atasım var attım da zaten yediriyorum ağlıyo uyutuyorum ağlıyo oynuyorum maymunlukm yapıyorum ağlıyo.ay şu diş çıksın artık benim dişler dökülcek yoksa sıkmaktan.evde yalnızım keşke annem gelseydi bir yarım saat dinlensem yeter.offf offf.
semra valla bravo büyük büyüklüğünü bilmezken sen çok güzel davranmışsın ama belliki bunlar anlamayan cinstten mesafeli ol sakın fazla yüz verme kötükedihüso
ben görüşmüyorum kızımıda yollamam çok beklerler :jeyyar:zaten sürekli seyahat halindeler para var huzur var:1closedeyes:[/QUOT
elacım sana katılıyorum ama ne yapcan işde sonuçda eşimin ailesi dedim gönderdim onalr utansıznlar, ilk başlarda eşim götürmek istedi ben katiyen olmaz dedim, madem ailen çok iyiydi neden haber vermedin doğumumda ve şimdi ne oldu da götürüyorsun dedim, benim kucağımda cocuğu çekiyor ben hayır diyip geri çekiyorum gözlerim yaaşrdı ağlıycka gibi oldum bu seferde eşim tamam sen üzülme dedi geri bırakdı 2 hafta sonrada kendi isteğimle al götür dedim oda eşim için o üzülmesin diye neyse fasa fiso dediğim gibi geçmişdekiler kapanmıyor
deniz inş bian önce kendi evinize geçersiniz allah yardımcın olsun
selam hanımlar ay korktuğum başıma geldi yusuf emre hastalandı.demek huysuzluğu ondanmış bebğiminhapşurup duruyo burnu da akıyo.kayınvalidemlerden mi bulaştı acaba off üşütmesi mümkün değil hava sıcaktı bayramda.acaba ayaklardan mı üşüdü.çorap durmuyo ayaklarında.ben giydiriyorum o çıkaıyo ıhlamur içirsem iyi gelir mi.dıktıra mı gitsem acaba.
canım bence en ufak şeydede doktora gitmemk lazım diye düşünüyorum mirayda aynısı oldu ben
3 4 gün aferim verdim şuan düzeldi gibi geçmiş olsun inş hemencik düzelir.
herkese merhabalar... semracım en dorusunu yapıyosun boşver...eşin gitsin çocuğu götürsün keşke benimde öle olsa...bende gitmesem ama olmuoo işte..
pembe geçmiş olsun bence onlardan bulaşmıştır..dr a götür derim..ateş falan olur allah korusun
günaydın bayanlarr nasılsınız bugun....
anlaşılan bugunki konu kaynanalarr... bu konuda yorum yapsammı diye düşündüm bi an...
ahhhhhh canlarım bilenleriniz vardır siz gene iyi eviniz ayrı yurdunuz ayrı gitmezsiniz olur biter
ya ben napayım evim ayrı diil odama girip kapımı kapatamam ya
bazen geliyoki çığlıklar atasım haykırasım geliyor sonra rabbim sabır veriyor susuyorum..
dün neymiş ailemle netten görüşüyodum die etmedii surat kalmadı kapadım kalktım
napıon anne dedim... bana sert bir tavırla
temizlik yapıyorum dio...
ne oldu dedim hiiç ev nie dağınık anladım dio... lan dedim tamam
birda konuşmam ne kadar zorunuza
gitmişş yaa helal etmicem hakkımı ben burda bayramdır temizlik için
3 gün uğraştım çocuğum zırlaya
zırlaya iş yaptım sesiniz çıkmıyodu şimdi ne oldu 1 gün yapmamışım die dırlanıyosun...
sinirden ağladım valla ahh ner olur dua edin bi ev bulduk bugun yarın kaporasını
verip tutucaz galiba.. yani inşallah....daha ailesine söylemedi bi söylesin suratlarını
görürüm ozaman...allah'ım yarıdm etsin bana...
incicim sıkma canını hiç bişey için değmez git yat dinlen azcık boşver....
pembecim rabbimyardımcın olsun.. götür bi dr a bi sıkıntısı olmasa ağlarmı yavrum yaa
bende çok şikayetçiydim...ara tara pipisindenmiş zoru yavrumun sıyrılmıyod ondan
yaparmış okadar huzursuzluğu...
valla semracım elaya katılıyorum.. bu kaynanalara senin gibisi makbull... devam yolunu bozma...
off ne çok yazdım yeter susuyorum... öpüyorum hepinizi
selam hanımla ay korktuğum başıma geldi yusuf emre hastalandı.demek huysuzluğu ondanmış bebğiminhapşurup duruyo burnu da akıyo.kayınvalidemlerden mi bulaştı acaba off üşütmesi mümkün değil hava sıcaktı bayramda.acaba ayaklardan mı üşüdü.çorap durmuyo ayaklarında.ben giydiriyorum o çıkaıyo ıhlamur içirsem iyi gelir mi.dıktıra mı gitsem acaba.
saol sedacım inşallah iyi gelir ıhlamur.zaten her gece yatarken ağrı kesci ateş düşürücü içiriyorum malum dişlerden sıkıntılı uyuyamıyo yoksa yavrum.burnunu da sildirmiyo ki sıpa birinin başını tutmasını lazım birinin silmesi:)çoraplarda ağzında sürekli:))arkamı dönüyorum çorabı çıkarmış ağzına almış oyuncağın müziğinde oynuyo maymun:=)
burcu,ayça naberrr
burcu elvini resmi çok güzel çıkmış maşallahh genç kız gibi olmuş kuzunn :) ama zayıflamışmı yavrum yoksa resimdemi öle görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?