2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buyrun benimmm:)))))))

:)))) ozaman naberrr
kerem nasılll?

nbr sedacım geçen gün de sordum görmedin bebişler ne alemde???kıpırdamaya başlaı mı??

ii canım ne olsun durunun 4 diş geliyo bugün pek huysuz inş gece sorun çıkmazzzz
diğer bebişte henüz hareket yok 2,5 aylık falan açıkçası çok gün sayamıyorum bu kez çünkü buna zaman bulamıyorum :)) 15 günde bir kontrole gidiyorum dr şukadar haftalık diyor bende sorana sölüyorum sonra unutuyom.duruda ne kadar rahatmışım beklemekten başka işim yokmuş meğer şimdi duru var .)
elvin düzeldimi grip nezle yanii?

naber seda göbişin çıktımı diycem ama eskisi inmişmiydiki
: )))))))))
iğrencim diğil mi??
şAKA bi yana nasıl gidiyo canım hamişlik herşey yolundadır umarım
kaçıncı haftadasın

yok canım daha deil benim duru göbeğim dışardan yok denecek hale gelmişti zaten,şimdi de artık yavaş yavaş büyümeye başlar

seda ne haber?hamilelik nasıl gidiyo? senin duru nasıl???

ii canım bulantı dışında herşey yolunda.duru huysuzzz diş geliyoo
senin duru nasıll canım oda huysuz sanırım Allah sabır versin valla

çokkk iii alkışşşşşşşşşşşşşşalkisalkisalkis

incii naberr
canımmm yay kendini salla evdekileri hastayım de yat valla zaten yeteri kadar yüz göz olmuşunus daha fazla hırpalama kendini onlar için kendinle ilgilende ilerlemesin hastalığın

Gunaydin hanimlar
hasta bebislere acil sifa diliyorum
kiziminda eli agzinda kendini ogutene kadar iceri sokuyor
ins biran once kurtulurlar su dis acisindan, jel suruyorum gecen gunde fitil verdim
cok huzursudu. normalde cok uslu bebek ama mahvediyro su dis boncugumu

incicim ya inanamiyorum kendilerimi getirmisler yuh ya valla
neyse canimya takma , cagan saglikli olsunda bosver gerisini hic umruna gelmesin
sende mesafeli davraniyorsun belki anlarlar dicem ama zaten anlayacak insan olsalar
boyle yapmazlar. yani ben dusunuyorum benim torunum olsa elde avucta ne varsa dokerdim
yani bana oyle geliyor ben bu insanlari cozemedim bosver

pembecim ya Allah sabir versin benimde bazen oyle zamnalarim oluyor
fitil filan verseydin agrisi olmasa mizmizlanmaz, ne yapsin oda annecine geciyor nazi
ins duzelir canim benimde disler sizliyor oyle anlarda bende cok skyorum dislerimi
vede yansitmamaya calissamda anliyor agliyor o halimi gorunce dhaa cok

slm anneler inş herkes iyidir.

bebişleri hasta olanlara geçiş olsun diliyorum ölzellikle burnu tıkalı olanlara tavsiyem aspiratör kullanın burnunu açın öbür türlü rahatlayamıyorlar,

benim kızımın dişi falan yok ortalıkta cmt günü emeklemeye başladı sayırlır azcık poposunu kaldırıp itiyor kendisini ama gücü yetmiyor geri yatıyor, ama istediği yere döne döne gidip emeline ulaşmayı başarıyor :)))

şu kaynanalrdan bahsedilmiş benim aram h,iç olmamışdı görüşmüyorduk kayınvalideyle neyse doğumdan önce gittim ve benimle hiç ilgilenmedi, doğumdada eşim ailesine haber vermedi, annemler dfalan oğlum aileni ara dediklerinde gerek yok demişdi, semra gittiği halde ilgilenmediler bende o yüzden doğumunu haber verme gereği duymuyorum dedi neysee doğum yapdım aradan 4 ay geçdi gelmediler hergün sinir oluyoru m ortada gercekden bişey de yok ne bi namussuzluğum olmuşdur nede bi yalanım annesinin vijdansızlığından başka birşey yokdu. neyse canlarım ben artık dayanamadım eşime dedimki çocuğu al ve git anen gördsün belki utanırlar, ben gönderdikden 1 ay sonra gelip ziaret ettiler ziareti iade yani şuan haftada bir gidiyorum bazende iki haftada sırf geçmişdeki gibi kimse birbirinden kopuk kalmasın diye haa yapılanlar unutuldumu hayır kayınvalide ne kadar gülsede samimi davranmaya çalışsada ben ısınamıyorum, dünde eşim çocukla gitti işde haftada bir getiriyorsunuz işde semra niye gelmedi falan demiş, yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama çok sık gitmek istemiyorum dediğim gibi yapmacık yapmacık hareketler samimi olmayan gülücükler bana hiçde hoş gelmiyor hem ben çalışıyorum bi pazar günleri işlerimi yapabiliyorum eşimde demiş zaten evi temizliyor o yüzden gelemez diye neyse herşey geride kaldı,

fil,iz senin adınada sevindim inş hayırlı olur ataşehir çıkmış gerçekden şanslısın snaırım kadıköyde oturuyordun yakında sayılır tektrardan hayırlı olsun.

buarada kızlar kızım sürekli kabız gecen baya zorlandı bende hakiki zeytinyağı içirdim işe yaradı sayılır ama cmt gününden beri yine tık yok ne yapcağımı şaşırdıms bende

semra valla bravo büyük büyüklüğünü bilmezken sen çok güzel davranmışsın ama belliki bunlar anlamayan cinstten mesafeli ol sakın fazla yüz verme kötükedihüso
ben görüşmüyorum kızımıda yollamam çok beklerler :jeyyar:zaten sürekli seyahat halindeler para var huzur var:1closedeyes:

günaydın bayanlarr nasılsınız bugun....
anlaşılan bugunki konu kaynanalarr... bu konuda yorum yapsammı diye düşündüm bi an...
ahhhhhh canlarım bilenleriniz vardır siz gene iyi eviniz ayrı yurdunuz ayrı gitmezsiniz olur biter
ya ben napayım evim ayrı diil odama girip kapımı kapatamam ya
bazen geliyoki çığlıklar atasım haykırasım geliyor sonra rabbim sabır veriyor susuyorum..
dün neymiş ailemle netten görüşüyodum die etmedii surat kalmadı kapadım kalktım
napıon anne dedim... bana sert bir tavırla
temizlik yapıyorum dio...
ne oldu dedim hiiç ev nie dağınık anladım dio... lan dedim tamam
birda konuşmam ne kadar zorunuza
gitmişş yaa helal etmicem hakkımı ben burda bayramdır temizlik için
3 gün uğraştım çocuğum zırlaya
zırlaya iş yaptım sesiniz çıkmıyodu şimdi ne oldu 1 gün yapmamışım die dırlanıyosun...
sinirden ağladım valla ahh ner olur dua edin bi ev bulduk bugun yarın kaporasını
verip tutucaz galiba.. yani inşallah....daha ailesine söylemedi bi söylesin suratlarını
görürüm ozaman...allah'ım yarıdm etsin bana...

incicim sıkma canını hiç bişey için değmez git yat dinlen azcık boşver....
pembecim rabbimyardımcın olsun.. götür bi dr a bi sıkıntısı olmasa ağlarmı yavrum yaa
bende çok şikayetçiydim...ara tara pipisindenmiş zoru yavrumun sıyrılmıyod ondan
yaparmış okadar huzursuzluğu...

valla semracım elaya katılıyorum.. bu kaynanalara senin gibisi makbull... devam yolunu bozma...
off ne çok yazdım yeter susuyorum... öpüyorum hepinizi

herkese günaydın çokkkkkkkkkk güzel bır gun olur ınsallahbügun ben artık yedıklerıme dıkkat etmeye basladım ınsallah bu sefer ıradelı olurum ve vazgecmem cunku hep ıkı gun sonra bırakıyorum

Son düzenleme:

selam hanımlar ay korktuğum başıma geldi yusuf emre hastalandı.demek huysuzluğu ondanmış bebğiminhapşurup duruyo burnu da akıyo.kayınvalidemlerden mi bulaştı acaba offüşütmesi mümkün değil hava sıcaktı bayramda.acaba ayaklardan mı üşüdü.çorap durmuyo ayaklarında.ben giydiriyorum o çıkaıyoıhlamur içirsem iyi gelir mi.dıktıra mı gitsem acaba.

canım bence en ufak şeydede doktora gitmemk lazım diye düşünüyorum mirayda aynısı oldu ben
3 4 gün aferim verdim şuan düzeldi gibi geçmiş olsun inş hemencik düzelir.

herkese merhabalar... semracım en dorusunu yapıyosun boşver...eşin gitsin çocuğu götürsün keşke benimde öle olsa...bende gitmesem ama olmuoo işte..

pembe geçmiş olsun bence onlardan bulaşmıştır..dr a götür derim..ateş falan olur allah korusun

deniz allah sabır versin cnm sanada...in en kısa zamanda çıkarsınız evden...

geçmiş olsun dilekleriniz için herkse ayrı ayrı tşk ederim..saolun

Son düzenleme:
canım bence en ufak şeydede doktora gitmemk lazım diye düşünüyorum mirayda aynısı oldu ben
3 4 gün aferim verdim şuan düzeldi gibi geçmiş olsun inş hemencik düzelir.

saol canım bence de büyütülecek bişey yok sadece burun akıntısı hapşuruk.ama daha fazla ilerler mi acaba diye korkuyorum.ıhlamur da yok evde.bugün eşime aldırcam inşallah o iyi gelir.:sinifsinif:

onlarınki grip değildi gerçi soğukalgınlığıydı ateş yoktu ama benim kuzum zaten diş çıkartıyo ateş oluyo offf.korktuğum başıma geldi ben üşümesin diye titredim üstüne.2 günde hapşura hapşura kuzumu hem korkuttular hem de hasta ettiler.kendileri burda iyileşti yattı bütün gün.olan kuşuma oldumafoldumben

Valla hep diyorum zaten kıs sende büyük bir sabır var ben hayatımın beş ayını onlarla geçirdimde nerdeyse kocayı boşıycaktım delikafadulden gelemiyorum valla ayy inşallah biran önce çıkın canm evinizede kurtul yaa öle zamanlar oluyorki oğulları ile bile anlaşamayıp problem yaşıyorlar ama biz kendi anamız babamız olmamasına rağmen tahammül etmeye çalışıyoruss zor iş gerçektenn.

ıhlamır içir canım içine iki üç damlada limon sık ve devamlı ver arada çok kötü olursa,burnunu tıkalı bırakmamaya çalış özellikle uyku önceleri mutlaka önce damla sıkıp sonra içini çek rahat nefes alsın yoksa uyumass çok sıkıntı yaparsa ağrı kesici bişiler verirsin son çaare ..geçmiş olsun canım

burcu,ayça naberrr
burcu elvini resmi çok güzel çıkmış maşallahh genç kız gibi olmuş kuzunn :) ama zayıflamışmı yavrum yoksa resimdemi öle görünüyo

saol sedacım inşallah iyi gelir ıhlamur.zaten her gece yatarken ağrı kesci ateş düşürücü içiriyorum malum dişlerden sıkıntılı uyuyamıyo yoksa yavrum.burnunu da sildirmiyo ki sıpa birinin başını tutmasını lazım birinin silmesi:)çoraplarda ağzında sürekli:))arkamı dönüyorum çorabı çıkarmış ağzına almış oyuncağın müziğinde oynuyo maymun:=)

inşallah ii gelir canım.ama hergece ağrı kesici pek doğru deil sanki canım sen annesisin daha ii bilirsin ama kısa bi zaman sonra hiç faydasını görememe ihtimalin yüksek çünkü alışkanlık haline gelir canım.

burcu,ayça naberrr
burcu elvini resmi çok güzel çıkmış maşallahh genç kız gibi olmuş kuzunn :) ama zayıflamışmı yavrum yoksa resimdemi öle görünüyo

saol teyzesi abla oldular artık...resimden herhalde ben onu toplu resimden kesip tek yaptım da ondan öle oldu..iiiz cnm siz naslsınız??

denizcim sen kayınvalidenle mi yaşıyosun Allah sabır versin inşallah en kısa zamandaevinize çıkarsınız ev ev içinde olmuyo.
seda hamileymişsin nasıl gidiyo yardımcın var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…