2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde iyi sayılırız işte, ben biraz üşütmüşüm sanırım hem belim ağrıyor hemde burnum akıyor.Onu atlatmaya çalışıyorum:))

Ege 2 aydır emekliyor, artık tutunup kalkıyor, koltuk kenarlarından tutunup yürüyor.4 tanede dişimiz var.Diğer dişlerde bir hareket yok şimdilik hafif beyazlamış ve kabarmış yerleri ama diğerlerinde böyle olduktan neredeyse 1 ay sonra çıkmıştı dişler.
4 dişle eline verdiğim şeyleri kemirip duruyor.Az önce eline yarım slatalık vermiş anneannesi, onu kemirmiş.Bizim rendelelemime gerek yok egeye verelim o rendelesin diyordu annemdelikafadulden
Sana da kolay gelsin, çalışmak iyi aslında, biz yaşın başında ofisi kapatıp eve aldık herşeyi.Çizim falan evde yaparım diye, ama nerdeeee_? Beni gördüğü anda kucağıma gelmek istiyor.O yüzden egeden başka işim yok anlayacağuın:))))

geçmiş olsun canım

walla ii yapmışsınız iş için ama müsade etmeyıncede zor tabı,berrakta öle bazen sürekli benim üstümde olmak istıo,ağlıo ,işe gittiğimden beri böle oldu sankı,bırakıcam die mi korkuo yoksa bu aylardamı böle oluo anlamadım

Bende acaba beni sürekli görüyor ondan mı diyordum:))
Bana aşırı düşkün oldu, görür görmez atlıyor bana, almazsam ağlıyor.

iyi akşamlar herkese,ecenin iştahı iice gitti :sinifsinif: sanırım dişler zorluyo önce üstten çıkarıcak iki diş gözüküyo şimdilik
emel naber,bitirdinişzmi tülleri?

huhu kimse kalmamş gaiba sonunda gittiler çok şükür oh rahatım 2 ay kadar gelmezler bugün laf arasında doğum gününde belki çağanı şehir dışına çıkarırız edim demelzermi ozaman biz 1 hafta sonra geliriz anacım illa gelcekler yani e gelirler tabi ye iç yat oh ne rahat dünya şimdi evi toparlıcam gene her yer heryerde kaynana giderken diyorki oturmaktan bacaklarım tutulmuş ekalk be kadın dimi benmi sölücem sana kalk diye alemler valla kayı pederde dışarı çıkmış bugün üşütüp gelmiş hapsıra hapsıra bir hal oldu allahtan çağanı uyuttum hemen bulaşmamıştır işallah öptürmedim hatta yaklaştırmadım ama yinede korkuyorum zaten hvalar soğudu iyice neysene ben kaçtım kıslar iyi gecler hepinize artıkın yarın görüşürüz rahatçana :))

ıncicim gözünaydın canım, kaynananda bir alemmiş yani oturmaktan bacakları tutulmuş ha ay çok güldüm valla

haticecim bitti tüller astık ama oğluşum bakmadı hiç valla

Merhaba kizlar gununuz aydin olsun :)

Denizcim bir daha damadimi aglatip is yapma
gelip sopalarim seni klava: kayananada pat pat ver cevabini inanamiyorum ya
nasil anne bunlar hayret bisiy cocugu telef etme bence ben islerimi kizimi aglatmamaya
ozen gostererek yapiyorum baktim huzursuz birakiyorum yarida Defneden daha onemli
degil hicbirsey.

pembecim bencede bir doktora gotur, icin rahat etsin. cunku ne ldugunu insan kestiremiyor
bogazlari filan sis oluyor,ust sol yolu enf oluyor, idrar yolu enf oluyor
yani yazik bir derdi var muhakkak bosuna aci cekmesin canim cok gecmis olsun

inci sizinkilerde tam yuz surat haci murat mis hee
yuh diyorum valla , oturmaktan uyumus bide ay ben cildiririm dayanamam agzima
geleni derim sen iyi sabrediyon arkadasim ama zaten gitmislerdir simdiye , gozun aydin
olsun
gerci desende ne degisecek ayiptir ya vala kiniyorum :umursamaz:

duygucum bende oyle oluyorum arada icim daraliyor, herkesten uzak cok ozluyorum herkesi
iyiki siz varsiniz valla yerdim buralarda kafayi ama sonra geciyor ruh halim duzeliyorum
Allaha sukur diyorum , cocugum saglikli olsun, agiz tadimiz bozulmasin dyorum
bu gunlerde gecer diyorum

meralcim cok gecmis olsun canim
masallah ben bu aralar iyiyim grip filan olmadim gecen benimde bogazlarim yandi eyvh dedim
esimden kaptim galiba ama gecti sonra ben vitamin kullaniyorum dr vermisti belki onun
sayesinde ??

bu arada az once bir patlama oldu firinda ay cok korktum ya
koz patlican yapacaktim, patlican patladi ya acaba niye :uhm: cizik mi atmaliydim
birgun havaya ucacam da bakalim ne zaman ??
bu arada dun yogurt yapmistim ama tutmamis kizlar ya sut sicakti sanirim (((
bugun yogurdumuz yok maalesef yani

günaydın:))
ay bu kız beni sınıo arkadaşlar dün gece 12 de uyandı 2 ye kadar emdi..
ilk defa bööle bişi oldu,yatağına koyuyorum ağlıo valla başım çatlıo şimdik(
umarım sizler ve kuzular iidir:))
artık sohbete katılmak istiorum ama bi türlü denk gelemiorus(çookk ösledim..

günaydın arakadşalr gününüz aydın olsun.

meral sana çok geçmiş olsun inş atlatırsın hemen.

inanna bazen miryada yapıyor öyle ama ne yapcaksın arada olur böyle, allhdan başka sorunalrı olmasın.

yeşim patlıcanları n gazabına uğramışsın geçmiş olsun :))

emel sen nasılsın perdeleriniziz iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

inci seninde gözünaydın bugün bi güzel uzan dinlen evinin keyfini çıkart valla bilmiyorumda oğlunun evi yaa insan gelinini kızının yerine koyupda bi el aatamazmı bişeyede valla allah vijdan versin,

mrb ark benimde 8,5 aylık kızım var bu yedirdiklerinizin bölümüne baktımda bebekler baya katı gıdalara başlatmışınız bizim kıza deniyorum buyuk parçalardan midesi bulanıyo tekrar bledrdan geçiriyorum ne zaman başladınız katılara biz en fazla şehriye çorbası içebiliyoruz

canım öncelikle hoşgeldin ben ablamın sayesinde püre şeklinde yedirmeye alışdırmadım yoğurdun dışında herşeyi ufak taneli oluyor hatda çorbayı falan blendırdan çekdiğimizde yemiyor ama taneli verirsek yiyiyor. ben ek gıdalara 6 , aydan sonra başladım, sabah kahvaltılarındada püre şeklinde değil taneli olarak veriyoruz, domates salatalık yumurta ufak ufak doğranmış şekilde ama elle verirsek daha rahat yiyiyor. inş yakın zamnda alışır senin bebişinde, :içelim:

ya arkadaşlar bana ticker yaparmısınızben bi türlü başaramadım

doğum tarihi 21/01/2009

miray

normal sıradan bişey olabilir sırf kaç aylık kaç günlük onu takip edebilmek için istiyorum

tünaydın kıslar nasılsınız bugun bakalım...dilekleriniz ve dualarınıza teşekkür ederim...
inşallah bu akşam eşim konuşacak babasıyla ve gidip evi tutucaz galiba...
ne olur? dua edin bana....
bende çok bunalıyorum inci başta olmak üzere beni hepiniz anlarsınız....

yeni katılan arkadaşım hoşgeldin aramıza evet bizler katı gıdalara başladık
yani ben 4 aylıkken kahvaltılıklardan ufak ufak veriyodum düşün geç kalmış diilsin
alıştırmaya çalış yoksa çok çekersin...

yeşimcim geçmiş olsun patlıcan patlamasına uğramışsın dünürüm...
tamam birdaha üzmem damadını canım indir şu oklavayı korkmaya başladım haa...

incicim gözün aydım kıs gitmiş kaynana takımı...
ilahi kaynanan yani patladım gülmekten
demek tutulmuş bacakları oturmaktan hahahaha iyi güldüm yaniii...

meralcim geçmiş olsun canım...

canlarım sesim çok fenaydı 3 gündür sivri sinek gibi geziyodum ortalıkta yeni düzeldi...
şahabıda uyutmuşken bakayım bi dedim.şimdi kalkıp evi toparlıcam...

merhaba:)
denizcim olayın başını bilmiorum ama işallah sizin eviniz olur..
ebru usta ilk zamanlar midesi bulanıo gibi olması normal,aslınmda bulanmıo sadece dili alışkın diil,bence zorla soona çekersin..
ay ben dün nil'i yaktım bilio musunuz,kaynar çay döküldü üzerine ama kalındı üstü eli yandı kuzumun,masamızda 2 doktor yanımızda da eczane vardı da hemen ilk yardım yapıldı.bileniniz vardır ama benim gibi bilmeyenler için yazıorum hemen yanığı suya ya da buza tutarsanız su toplarmış..

ya arkadaşlar bana ticker yaparmısınızben bi türlü başaramadım

doğum tarihi 21/01/2009

miray

normal sıradan bişey olabilir sırf kaç aylık kaç günlük onu takip edebilmek için istiyorum

tickers.TickerFactory.com/ezt/d/5;51;29/st/20090121/e/MIRAY/k/85b2/event.png

CANIM ıNŞALLAH OLMUŞTUR OLMAMIŞSA TEKRAR BAŞKA Bı LıNK DAHA VAR ONU YOLLARIM... BUNU PROFıLıNE EKLEMEYı BıLıYON DıMı...
BıR DENE BAKALIM YOKSA BEN TARıF EDERıM SEN YAPARSIN EKLERSıN OLURMU CANIM.

merhaba bayanlar,

ben aslında arallık annesiyim ama 31 aralık size daha yakın olduğundan arada sizi de takip ediyorum...aslında daha önce yazacaktım ama kızımdan fırsat bulamıyorum...

bir sorum olacak...bebişleri pedegoga götüren ya da götürmeyi düşünen var mı???bu konuda ne düşündüğünüzü merak ettim...tşk

deniz çok saol ama olmadı ya profilimi düzenleden kilo - doğum takip çizelgesine yapışdırıyorum ama yok

SıTEYı YOLLIYAYIM SANADA ORDAN BAK SEN ÇOK KOLAYDA BEN KODU BECEREMEDıM..

google yaztickerfactory gir buna o yönlendiriyo zaten canım bi bak bakalım orda bhirtday ticker diye yazıyo tıkla ona çıkıyo zaten... bak bakalım benim ki ni eşime yaptırdım ben ondan pek beceremiyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…