inşallah ii gelir canım.ama hergece ağrı kesici pek doğru deil sanki canım sen annesisin daha ii bilirsin ama kısa bi zaman sonra hiç faydasını görememe ihtimalin yüksek çünkü alışkanlık haline gelir canım.
saol teyzesi abla oldular artık...resimden herhalde ben onu toplu resimden kesip tek yaptım da ondan öle oldu..iiiz cnm siz naslsınız??
denizcim sen kayınvalidenle mi yaşıyosun Allah sabır versin inşallah en kısa zamandaevinize çıkarsınız ev ev içinde olmuyo.
seda hamileymişsin nasıl gidiyo yardımcın var mı canım
ben de vermek istemiyorum zorda kalmadıkça.ama gece çığlıkla uyanıyo ve ne kadar sallarsam sallayım uyumuyoben de veriyorum mecburen son 3 gecedir
ay üstüne çay demlendi bari çay bardaklarını götür mutfağa yok içip koltuğa yayıldılar ay birde ayınpeder uzanmış yatıyor ay ömrümde görmedim ben böle insan bizim evde abimler bile yanımızda uzanmaz kalk git bir sürü oda var yatçaksan yat adamların görgüden falan haberi yok
ay üstüne çay demlendi bari çay bardaklarını götür mutfağa yok içip koltuğa yayıldılar ay birde ayınpeder uzanmış yatıyor ay ömrümde görmedim ben böle insan bizim evde abimler bile yanımızda uzanmaz kalk git bir sürü oda var yatçaksan yat adamların görgüden falan haberi yok
selam sedacımm
walla işten geldim berrak ta yuvarlanıo yerde 2 dkka bakayım dedim
sende iyisin okuduğuma göre
walla canım şu an iiz allah bozmasın ama bende de yara war,bizimde düğüne gelmediler 1 seneye yakın eşimde konuşmadı,bende semra gibi eşime dedim büyüklük sende kalsın,konuş die,şimdi kızım annecim die hitap edio bana,berrakta el üstünde ama işte unutulmuo hiçbizaman semranın dediği gibi
merhaba:))
sadece bu sayfayı okudum,öncelikle incicim geçmiş olsun,Allah büyük artık doom gününe!!
ben de bu hafta verdim minoset bayaa yanlış ama işte??
umarım herşey yolundadır..
benim canım sıkkın ,kendimi sıkışmış hissediorum
opuyorumnanaktan
hemşom oturamıyoz ki mıçımızın üstğüne gelelim anca çıktım mutfaktan çağanı yedir oynat uyut akşam yemeği hazırla aha şimdide masa kurulcak kaynana hala sabah beri aynı koltukta oturuyor arada yana doğru uzanıyor okadar bir tuvlte kalkıyor kıçına yapıştı koltuk herhalde ay ben kaçim gelirim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?