2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de vermek istemiyorum zorda kalmadıkça.ama gece çığlıkla uyanıyo ve ne kadar sallarsam sallayım uyumuyoben de veriyorum mecburen son 3 gecedir

selamlar kıslar hasta olan bebeklere geçmiş olsun
çağana kurabiye yaptım ama pek olmadı ya haur çok cıvık ldu unumda yoktu öle attım fırına bakalım pişiyor olmassa atarım napi artık deneme olmuş olur
kaynanaarda bugün gidiyolar çok şükür gitsinlerde kurtulim yaa birde demezlermi çağanın doğum güüe gelcez diye ay şididen başıma ağrlar giriyor valla

denizim işallah bir an önce geçersin kendi evine yaa ay çok sinir oldum valla seninkinede bana öle dicek paralarım onu hergün yaparken iyi oh ne güzel sen ona hizmet et sürekli bizimkide kıçını yayıp oturuyor sürekli düzn temizlik yaptım yoruldum birde çağanla uğraş eşime dedimki akşama emek falan yapmam sofrayı kurun çağırın eşim yaptı yediler

ay üstüne çay demlendi bari çay bardaklarını götür mutfağa yok içip koltuğa yayıldılar ay birde ayınpeder uzanmış yatıyor ay ömrümde görmedim ben böle insan bizim evde abimler bile yanımızda uzanmaz kalk git bir sürü oda var yatçaksan yat adamların görgüden falan haberi yok

neyse kıslar kafanızı şşridim gene ama kimle konuşayım kime derdimi anlatayım bir tek szi varsınız işte iyiki varsınız öpüyorum hepinizi

saol teyzesi abla oldular artık...resimden herhalde ben onu toplu resimden kesip tek yaptım da ondan öle oldu..iiiz cnm siz naslsınız??

hmmm anladım canım öle olsunda amann zayıflamasın bebişlerr.

denizcim sen kayınvalidenle mi yaşıyosun Allah sabır versin inşallah en kısa zamandaevinize çıkarsınız ev ev içinde olmuyo.
seda hamileymişsin nasıl gidiyo yardımcın var mı canım

saol canım bulantı dışında hamilelikle ilgili bir belirtim yok pek daha yeni yaa.

ben de vermek istemiyorum zorda kalmadıkça.ama gece çığlıkla uyanıyo ve ne kadar sallarsam sallayım uyumuyoben de veriyorum mecburen son 3 gecedir

anladım canım haklısın ama çok devam edersen sonra sen sıkıntı çekersin ondan daha ileri hastalık hallerinde (Allah yaşatmasında) ilaç işlev görmemeye başlar.geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyleşir.

bu olaya bende hasta oluyorum ya salonda yatma işine kardeşim evde oda var yatak var kiii gece o yatakta yatıyon ee koltukta uyuyunca kalkmıycanda ne diye insanları tetikte bırakıyosun dimi ay ses olmasın rahatsız olmasın ya get yatağında zıbar...
bizimkinin anasıyla kardeşide böle mütemadiyen her koltukta her saat uyuya kalan tiplerr tabi bende sinir hatsafadaa.

görgülü olanda aynı oluyo be canım bizimkiler maşallah pek bi görgülü her konuda ama bazı konularda böle bu işlerine geldiği gibi ve mıçlarını kaldıramamaktan kaynaklanan bişi.

ay kimsecikler kalmamış esra dışında esra naber
bugün gene kaynanazedeler var burda
sen pek ilgili deilsin ama bu konuyla Allah ağzınızın tadını bozmasın da amannnn

selam sedacımm
walla işten geldim berrak ta yuvarlanıo yerde 2 dkka bakayım dedim
sende iyisin okuduğuma göre
walla canım şu an iiz allah bozmasın ama bende de yara war,bizimde düğüne gelmediler 1 seneye yakın eşimde konuşmadı,bende semra gibi eşime dedim büyüklük sende kalsın,konuş die,şimdi kızım annecim die hitap edio bana,berrakta el üstünde ama işte unutulmuo hiçbizaman semranın dediği gibi

merhaba:))
sadece bu sayfayı okudum,öncelikle incicim geçmiş olsun,Allah büyük artık doom gününe!!
ben de bu hafta verdim minoset bayaa yanlış ama işte??
umarım herşey yolundadır..
benim canım sıkkın ,kendimi sıkışmış hissediorum
opuyorumnanaktan

onlarda baya etmişler zamanında haklısın ama napcan şimdi iiler en azından sana inşallah hep böle devam ederr.

hayırdır canım bişimi oldu yoksa bunalımmı takılıyosun.

inci doğum gününe daha çok var sen dışarda olcaz şehir dışına gitcez falan de zaten bişide aldıkları yok doğum gününde ne işleri var boşverrr

ya nerdesiniz bugun fırsat bulup bakayım dedim kimsecikler yok
başka yere takılıonuzda benim mi haberim yokkafamçokkarıştı

ya nerdesiniz bugun fırsat bulup bakayım dedim kimsecikler yok
başka yere takılıonuzda benim mi haberim yokkafamçokkarıştı

hemşom oturamıyoz ki mıçımızın üstğüne gelelim anca çıktım mutfaktan çağanı yedir oynat uyut akşam yemeği hazırla aha şimdide masa kurulcak kaynana hala sabah beri aynı koltukta oturuyor arada yana doğru uzanıyor okadar bir tuvlte kalkıyor kıçına yapıştı koltuk herhalde ay ben kaçim gelirim gene

Merhaba kızlar, hasta bebekler inşallah bir an önce iyileşir.Zor bebişlerin hastalığı.Önümüz kış, dişler bir taraftan havanın değişmesi bir taraftan bende hasta olmasın diye üstüne titriyorum ama ben sanki biraz üşütmüş gibiyim.Burnum akıyor, sürekli nane limon, ıhlamur içip duruyorum.Çabucak atlatayım da oğluşuma geçmesin.

Esra, inci nasılsınız_?
İnci geçmiş olsun güzelim, kaynananlar gidiyorlarmış.Sevindim.Rahatlarsın artık.Sıkma canını, d. gününde yokuz burda, bütün ocak anneleri bir arad doğum günü yapacağız de:)))))))

Duygucum ne oldu niye sıkıldın hayatım yine_?

iiz meral walla işe başlayınca bakamaz oldum artık berrakta durmuo artık sürekli peşindeyiz
bizimkinin hala dişi yok emeklemıoruzda geri geri giderek sürünuo,ayağa kalkmaya başladı tutunarak

sen nasılsın egede gelişmeler ne??

aynen canım öle walla,benimkide bugun sessiz kendi kendine oynuo maşallah diiim
yemeğimde hazır ondan oturabildim
canım walla yardım etmesin sana girmesin mutfağına öle misafir gibi otursun gitsin boşver
karışırsa daha kötü olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…