2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese nasılsınız umarım herkes iyidir...eymende grip oldu sanırım hava değişiminden...denizliye gitmiştik eve gelince burnu akmaya başladı.

geçmişi fazla okuyamadım eymen mouseyi bozdu yine biri geçmişi özetlerse sevinirim..

selam kızlar...
inanna geçmiş olsun çok hızla uzanıp atlıyolar valla ben korkudan çay içemiyorum kızımın yanında kafamçokkarıştı
deniz valla sende ne sabırlıymışsın canım az kalmış kurtuluyosun gerçi kaynanadan:jeyyar::jeyyarğlunu iş için yada birileri için ağlatma yazık lmaz:
yeşim patlıcanları delmezsen patlarmış geçen tv ahçı söylüyodu :bbo:
ben daha blendır kullanmıyorum patates ezicisi ile ufaltıyorum 1 yaşından sonra kullanıcam kaydirigubbakcemile2
chealnadle ben düşünüyorum doğru ve bilinçli davranmak için uzman kişilerden yardım almak lazım ablam kızını götürüyo 4 yaşında yeğenim okadar faydasını gördüki

aslında evet ya bende düşünüyorum şu pedegog işini
götürmekte fayda var zararı olurmu? hiç tabiki götürmek lazım...

günaydınlar hanımlar umaım keyifler yerindedir
iyi dilekleriniz için teşekkürler nihayet gittiler gittiler ama kocişte bir surat onlar gidince pek üzüldü sanki ben yollamışım gibi neyse bu sabah düzeldi üzüldü gidişlerine
buarada çağanı sağlık ocağına götürüp tartırdım yine kilo almamış ya canım sıkıldı yine birde hapsuruyor işallah hasta falan olmaz

kıslar çağan gece üstünü çok açıyor acaba uyku tulumumu alsak işe yararmı siz napıyosunuz valla gece sürekli ayaktayım o yüzden

neyse bende kaçtım eymen uyumuşken işlerimi halledeyim...bir özet geçende olmadı :çok üzgünüm:

biri sormuş pütürlü nasıl yicek diye valla benimkide yemiyor pütürlü nasıl olcak çözemedim görümcenin kızı 3 yaşına kadar blendırda yemiş çağanda öle olucak galiba ki oda iştahsız genetik bizimkiler kesin
bugün sağlık ocağındaki ebe artık makarna pilav yesin dedi ay dedim ben çorba içiremiyorum sen makarna yesin diyosun ay ben bu çocuğun iştahsızlığınıkimseye anlatamıyordum bir bizi görenler anlıyor valla kaynana diyorki babasıda iştahsızda ama bunun kdar değildi bu hiç yemiyor ağzını açmıyor diyor bide önceden çalışırsan bakarız biz diyordu şimdi buna kimse bakamz diyor üç günde gözü korktu
ay bide çağana gel yavrum diyor çağan hemen kucağıma kaçıyor bir görseniz sevmedi beni deyip duruyor içimden sen eli boş gel birde semesini bekle dedim tabi yüzüne söleyemdim sölesem hadi kocişle kavga yine

kıslar çağan gece üstünü çok açıyor acaba uyku tulumumu alsak işe yararmı siz napıyosunuz valla gece sürekli ayaktayım o yüzden

bende almayı düşünüyorum ama bu mevsimde çok sıcak olur diye almadım kışa düşünüyorum...ben geceleri kalın giydiriyorum birde çorap giydiriyorum..eymenin üzerinde örtü hiç durmuyor.

balımcım geçmişi yeni okumaya başladım canım
yeşimi in yazısı nı bulalım o özet gibi maşallah ben yeşimin tüm dileklerina katılıyorum sende katıl :))

Selam millet nerdesiniz.Bütün bebeklere ve annelere sağlıklı ve neşeli günler dilerim.
gözün aydın canımzemuszemusbu iştahsızlık çok zor cidden.Allah iştahsız bebek annelerinin yardımcısı olsun.doktor iştah açıcı bieyler vermedi mi chef inkine vermişti yalnış hatırlamıyosam kilo almaya başlamıştı.inşallah severek yemeye başlar.

yeşim dün doktora götürdüm yusuf emreyi.hafif kızarıklık var boğazda peditüs şurup verdi.bakalım bu sabah iyiydi maşallah neşesi yerinde.iştahı da açıldı kuzumun çok şükür.bişey sorcam siz aynı gün içinde hem kıyma hem tavuk verdininz mi.öğlen kıymalı tarhana çorbası yaptım.akşama da tavuklu çorba yapçaktım ağır gelir diye vermedim.:ecrin_bebek:

slm arkadaslar umarım iyisinizdir
birkaç güne kadar işe baslıcam ama huzursuzum metiş den ayrılcagım için sabahta oturdum hüngür hüngür agladı ay biz wc ye bile beraber gidiyoruz

slm arkadaslar umarım iyisinizdir
birkaç güne kadar işe baslıcam ama huzursuzum metiş den ayrılcagım için sabahta oturdum hüngür hüngür agladı ay biz wc ye bile beraber gidiyoruz

canım hayırlı olsun işin evet başlarda zor olur ama zamnla alışırsın ilk bir hafta zor olur ondan sonra alışırsınız çalışma saatleri nekadar, allh yardımcınız olsun inş zorluk çekmezsiniz.

sabahcı mı öglenci mi olucam bilmiyorum inş sabahcı olurum semra bakalım nasıl gecicek ilk haftamm sen nasılsın miroş napıyo

sabahcı mı öglenci mi olucam bilmiyorum inş sabahcı olurum semra bakalım nasıl gecicek ilk haftamm sen nasılsın miroş napıyo

inş sabahcı olursun daha rahat olur, ilk haftanın iyi gecmesi dileğiyle, buarada metine kim bakıcak ayarladınmı birisini.

bizde iyiyiz miroş hanım sürünmeye yeni yenii başladı ama ortada diş falan yok onun dışında herşey gayet iyi gidiyor.

ay bacaklarim koptu hala uyumadi ya
tutunca tutuyor inadi uykusuzluktan mahvoldu halada uyumuyor ya
offf offff
telledim haaaa

gecmis olsun pembecim
ben gunde birtek yemek yaptigim icin kiyma isini bilemeyecgim. oglen yapiyorum oglen
ve aksam yediriyorum bitiyor.
bende ayni gun vermezdim herhalde

filizcim ins sabhci olursun

ay ben 2 saattir yani abartmadan sallaiyorum niye uyumuyrki anlamiyorum ya
misafirlerde geldi onlara sofrayi kurdum ben odada defneyi salliyorum
onlar yemek yiyor ayipta oluyor ama napayim offf offf
hanfendi kimseyi dinlemiyor
aciktim da ya ben de yemek istiyorum
sabah beri zaten dogru durust hic birsey yemedim

herkese merhabalar hasta olanlara geçmiş olsun
inci gözün aydın gitmişler...bende tulum var ama daha erken bence..ben üstünü örtüyorum biraz büyük pikesi var onu ikye katlıyrm yanlardan da sıkıştıyorum üstüne tek kat poları var onu aıtıyorum ayaklarını da sıkıştıyrm hiç açılmıoo..dönsede yanlar sıkışık olduğu için açılmıo..
filizcim bizde de durum aynı wcde bile beraberiz dünden beri kucağımdan indiiği an çığlığı basıoo sıkıntıdan yüzümde sivilceler patladı rahat nefes almak istiyrm artık..işin hayırlı olsun zamanla alışırsın mecburen..çok zor ayrılmak ama çalışmak kendi paranı kazanmakta çok güzel..
herkese sevgileerrrr..çok fazla okuyamadım...

yeşimcim uykusu yoktur belki uyumucaktır bırak sallama o kadar...ben öle yapıyrm iice yoruluoo sallamdan mememde uyuoo ayağımda nadirdir artık salladığım..
patlıcanı delmediğin için patlamıştır..

duygucum geçmiş olsun ne sürdünüz eline??ne yapmak gerekio aklımızda bulunsuz bari

slm kızlar.... nasılsınız görüşmeyeli. Biz iki gündür giremiyoruz. Malum aybüke hasta ve yalnız bırakmaya gelmiyor. Biz aybükeye oda yapmamıştık. Genç odası almaya karar verdik. Dün bütün mağazalara baktık. Çilek ve bellonada beğendik. Sanırım bugün bellonada beğendiğimiz odayı alacağız:) Aybükeye göre biraz olgun kaçıyor ama olsun uzun süre kullanacak. Öenmli olab işlevselliği değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…