2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başak berrak sabah 8-9 arası kahvaltı maması içine labne pekmez ceviz 2 cici bisküvüsi,gün aşırı yumurta sarısı yiyo

12 gibi babası meyve falan vermeye çalışıo bazen yemıomuş ama,ben gelınce 13.30 gibi azcık emzırıorum

1 saat sonra 14.30 gbi çorba yada sebze yemeğini yio

1 saat sonra yine emıo uyuyo falan

16-17 arası babymıx verıorum 1 tane

19-20 arası akşam yemeğini yiyo

-21-22 gibi muhallebi verıorum az yemişsse akşam yemeğini,

sonrasında uyku

artık gece uyandığında 24.30 -01 00 gibi 200-250 cc 0-6 sütünden verıorum daha uzun uyuyo 2 saat kadar
sonrakı uyandıklarında emıo,ama artık çok süt geldiğini sanmıorum sadece uykuya dalması için emıo

sabah

sagolasın calemity, Allah hepimizin yavrularını esirgesin..
canım benimki ancak 4 öğünü buluyo, o da yemeden geçtiği de oluyo malesef..uyandı ve emdi şimdi, bu çocugun ne yapacagı hiç belli olmuyo, emer emmez, yer yemez..:bbo:
marsg kısa sürede atlatır inşallah ezgi, bu çocuklar hasta oldu mu çok üzülüyorum ya biz olalım onlar olmasın..

esracım tşk ederim canım ben sabah 9.30da kahvaltı veriyorum peynir dometes kuru kayısı cici bebe ekmek yumurta gün aşırı portakal suyu,çünkü karışım yediremiyorum ne yaptımsa
11,30 da meyve tabağı hazırlıyorum onu veriyrum 5.5 a kadar sadece emziriyorum çorbasını içsin diye yoksa içmiyo 5.5 da çorba 7de bizle yemekte ne yerse onlada yatıyo muhallebiyi hiç yemedi sevmedi yoğurttan bıktı önceden çok seviyodu bu ara vermiyorum özlesin diye babymixi çok seviyordu bıktı danonenin meyvelisine geçtim şimdi ondan da sıkıldı bende bi müddet vermiycem
nasıl sence 11,5 dan 5.5 a kadar çok mu bekliyo acaba ama iki göğsümüde boşaltıyo açlık belirtiside olmuyo ama o arayı bende doldurayım ya

başak 5 e kadar bişey yemediği içinmı emıo,yoksa emdiği içinmi yemıo
5 ile 7 arasıda çok az vakıt var acıkmıodur bence,5 tekı corbayı daha öne çek bence

kızlar bende duruya saat 11-12 gibi(o saatte uyanıyo) devam sütü yada yarı süt yarı su karışımına 4-5 adet bebe büsküvisi,pekmez,labne,tereyağ,domates suyunu kahvaltı mamasıyla karıştırıp yediriyorum.bunu tatlı kasesine yapıorum.

saat 2-3 gibi çorba yedirmee çalışıyorum (bu konuda biraz sorunluyus bazen 10 kaşık bazende daha az yiyebiliyo)

az yediği için yarım saat sonra babymix yoğurdunu yediriyorum 1 adet

5-6 gibi arı muhalebi yediriyorum(duru bu muhalebiye bayılıyo)

8-9 gibi elma suyu,elma püresi,şeftali suyu,seftali püresi üzüm suyu,gibi bi meyve yediriyorum yada içiriyorum.

bu arada açıkırsa kurabiyeli bi karışım daha yapıyorum bazen

11-12 gibide gece muhalebisini yedirip uyutuyorum gecede 1 yada iki kez devam sütü içiriyorum 150 cc olarak

ama devam sütünü bir haftadır içmek istemiyo pek her diş çıkma aşamasına geldiğinde ne yazıkk 1 hafta on gün içmiyo diş patlayınca içmeye devam ediyo nedense artık.

sizce nasıl kızlar beslenmemis buna rağmen cılızız ama

canım maşallah çok ta kötü sayılmaz bünyeden bünyeye değişiyo demekki
kaç kilo ki bebiş canım...

maşallah yine herkes ezgiden çok yiyor :))) ama ezgi tombik...

esracım ben normal balık veriyorum lüfer levrek çok severek yiyor ben ton balığı hiç sevmem ezgiye vermek istemiyorum sanırım o yuzden :))

iyi akşamlar bayanlar... Sizler iki saatte bir yediriyorsunuz.. Benimki hem az yiyor hemde dört saatte bir yiyor:)

ya canım sağlıklı olsunlar yeter
her bünye bir deil,demekki senınkine yetıo yediği

bi gün daha bitti ama ben hala evde dört dönüyorum çamaşır topla katla yarın yokum diye çorbasını şimdiden koydum
bu arada kızıma nazar ettim heralde bugün hiçbişey yemedi bu iştahsızlık bulaşıcı heralde okuyorumda geneli böle diş sıkıntısı sanırım
hediyede bulamadım kızıma bi eşofman takım aldım evde giycek eşofmanları hep küçüldü kışın rahat oluyo kıyafet sıkıyo pijamayıda gündüz vakti sevmiyorum 3 aylıkten beri gece pijaması ayrı gündüz kıyafeti ayrı neyse sonra pişman oldum aynısını almadııma güzeldi yarın onu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…