2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
defnede 1 aydır sürekli sıralıyo emekleken ayağa kalkmıyo çalışıyo bakalım banada yaşını rahat rahat karşılar gibi geliyo aslında ananem bişey söyledi onu yapıcaktım ama uyudu cuma günleri sela vakti çocuğun kollarından tutup önce sallıyosun sonra yürütüyosun kıbleye doğru ve salladım selaya yolladım mevlaya yürüsün gelecek cumaya diyosun 3 kere ve 3 cuma tekrarlıysun

anneannen haklı olabilir ama bence hazır olunca o da yürür..sıralaması bile ayrı dert yürümesi çook zor oluomuş öle diolar!!

ay sorma bazen dengesini kaybedip düşüveriyo veya koltuktan sehpaya geçicekken aha diorum şimdi gidicek kafa göz diorum emeklyerek bütün evvi geziyo sesi çıkmıyosa bi dolabı çekmeceyi açmaya çalışıyodur hele yürüse içlarinide boşaltıcak

heheh:)çekmeceye gelince karıştırıo,nilin en büyük zevki tek tek dışarı fırlatmak:)
neys acayip bi karışım yemiştik az önce çıkardı nil,nefes alamıorum,biz banyoya gidiorus,yemeden:))hahahaha:)

kızlar yarın bir yoğunumki anlatamam sıralama yapamıyorum anneme gidip defneyi bırakmam lazım market yapmamız lazım saraçhaneye gidip mama sandalyesini halletmemiz lazım eminönüne gidp defnoşa oyuncak almamız lazım akşama kuzenimin kızının d.günü var

selamlaar,
nq da yapmadım, ne kaldıki aklımda :)))
ismiye,talya,ekinsu..teşekkür ederim kızlar, daha güzeli kızlarımız gelinlerimiz olsun inşallah..:)
nazlıcan dişiniz hayırlı olsun, belki biraz da ondandı iştahsızlığı..o da açılır inşallah tez vakitte..
cheff benimki de sabah yaptıgım omleti yemedi,mamayı yemedi,peyniri yemedi..portakal suyu içip kalktı,alıştım artık güne böyle başlamaya..k.tugcu diyo ya, bu sizin probleminiz değil, onun problemi kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum ben bu adamın cevaplarına..
valla sıralamada artık bizimki de bırakıyo elleri falan, taytaylara başladı, pek azimli..ama yine de belli olmaz bu yürüme işi, bazen hiç emeklemeyenler daha çabuk yürürmüş..zamanı geldiğinde yürür.

cumartesileri genelde hep bir yogunluk olur nedense, kolaylıkla halledersiniz inşallah..hele bu hediye alma işi, insanı iyice strese sokar, begenebileceği birşeyi hemencik bulursunuz umarım..

AYÇA kadir tuğcuya bakarsak çok fazla stres yapıyoruz kendimize..
onu dinlersek çok daha rahat büyütebiliriz bence..
aklımda kalan bir cevabı, biri yoğurt mu süt ürünlerimi ne yemiyormuş yemesin tibette yaşayanlar süt ürünlerinden uzakmış onlara bişey olmamış..bu tür cevaplar veriyor biraz rahat olmak lazım :)

EMEL hadi gel maniküre gidelim..
ataşehirde SLıM MED diye bir yerden mesaj geldi 5 liraya manikür yapıyorlarmış :))

geçmiş olsun ezgiye de ,yavrular ya ufacık bedenleri kaldıramıo..
nil temmuz başından beri ayakta kasıma yürür gibi gelio..ama bu bile zor!!

maşallah nile bizimki tombik ya buna bile şükür :)) çok komik o koca poposunu sallaya sallaya tutunup kalkıyor heryere koltuktan koltuga bir de hızlı hızlı gidiyor kovolayan var gibi hop yerde sonra tabi

ezgi nasıl oldu deryacım,iyileştimi biraz..

yok guzelim ya carsamba başladı cekeriz 1-2 hafta kesin. peditusa başladım onunda işe yaradığını düşünmüyorum. antibiyotik iyi geliyor hemen ama onu da vermiyor doktor bakalım artık veririm gecmezse

SELAMLAR kızlar
marsg geçmiş olsun canım
ayça Allah bağışlasın yiğenini çok şeker:)
biz ne imekliyoz ne de tay tay duruyoz anca tutunduğu yerde durakalıyo tembel nolcak
ay yürümesse yürümesin ama yesin yaaa
keremde kahvaltıdan nefret ediyo
kızlar kaç öğün veriyorsunuz siz bebeklere
acaba ben acıkmadan mı sunuyorum yemekleri
ve ne sıklıkla emziriyorsunuz
emdiği için mi doyuyor acaba

nazlıcan dişiniz hayırlı olsun sizinde
darısı diğerlerineeee
nazo sizinde tv niz güle güle kullanın

başak ben genelde 4 veya 5 öğün veriyorum
gündüz çok emzirmiyorum başka şeyler yesin diye 1 yada 2 kez ama akşam 10 dan itibaren 4-5 kez emiyor
marsg geçmişolsun kuzuna ve maşallah yaptıklarına
esra dün sen cevap vermişin ben çıkmışım iyiyiz valla benim okul daha rahat sana göre 4 gün öğleye kadar benimde okul değişikliği sıkıntım var biraz eşimle aynı okulda olmaya alışmıştık bu sene ayrıldık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…