ne hediyesi aldın nazo?
ayy ben geçen cumartesi dip bucak yaptım temizliği,ne çabukta kirlenıo ew,yarın benımde yine temizlik yapmam gerek,bu hafta kayınwalidem bakıcak berrağa,pazar günü gelicek,o bizde kalıcağı zaman heryerı didik didik temizliom içinden bişey geçirmesin die:lepi:
balığı bi kaç defa parça parça vermiştim az yiyince sebze pürelerinin içine parçalayıp koyuyorum daha çok yiyo öle
bugunde ilk defa ton balığını yine sebze püresinin içine 2 kaşık koyup karıştırdım
ben balık olarak iki kez levrek verdim fırında pişiriyorum küçük küçük parçalaayıp verdim bir kez bir kezde un kavurup üzerine su kaynattım içinede levrek parçalarını attım 2 damlada limon sıktım koyu kıvamlı bol taneli balık çorba oldu öyle yedirdim daha çok yedi, dr bana dip balığı verme dedi küçük balık olacakmış küçük balıkda daha yok sayılır levreklerde çiftlik nasıl olsa öyle verdim
günlük menümüzde sabah 7 de kalkıyoruz emiyoruz 8.30 gibi kahvaltı ediyoruz 10 gibi emiyoruz 11.30 gibi meyve yiyoruz 13 gibi emiyoruz 14-15 arası çorba sonra yine meme sonra yoğurt sonra yine meme sonra akşam 7 gibi muhallebi yada bizim yediklerimizden ne varsa yine meme vede 8.30 gibi uyuyoruz sabaha kadar 6-7 kere emiyoruz :)) ama her gün aynı olmuyor tabi bazen yoğurt bazen meyve bazen çorbayı atlıyoruz dikkat ettiğim şey haftada en fazla 3 gün yumurta veriyorum vede çorbalarına et-tavuk koyuyorum
selam kızlar...
ben pazar balıkesire annemlerin yanına gidiyorum :dance::dance:
ben duruya dil balığı veriyorum ay tadı çok güzelcokacimcoook
sabah 7 de uyanıyo emziriyorum 8:30 da kahvaltı veriyorum
st.11 de meyve veriyorum
st.13 de sebze yemeği
st 15 de baybmix yoğurt ama çok az yiyo
st:18 de sebze yemeği
stde mama veriyorum sabaha kadar emziriyorum tabi gün içinde nezaman isterse meme veriyorum duru nun yemekle arası yok ço az yiyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ben hergün protein alması için et yemeğine koyuyorum haftada 2 gün balık veriyorum dil-levrek yumurta haftada 3 gün yiyo
birgün severek yediğini başka zaman yemiyo ayylmaz:
selam anneler ve cicişleri egeciğimin dişini tebrik edenlere teşekkür ederim.hepimiz evlatlarımızdan yana hep güleriz umarım:Saruboceq:
ya bu diş çok ilginç kızlar sabah ucu çıkmıştı akşamüstüne baya belliydi şimdide onun yanındaki patlamak üzere çok huysuzlandı akşam
bebeler ne yiyor bahsetmişiniz bende benim minik adamı anlatayım size
sabah 6-7gibi uyanıp emiyor babası işe gidip tıkırtı bitene kadar fıkırdayıp geri uyuyor.
9:30 da uyanıyor ve birkase kahvaltı yiyoruz:
(90 ml devam sütüne bir tatlı kaşığı pekmez
bir talı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı labne
2 yemek kaşığı milupa 8 tahıllı kahvaltı maması
bir ölçek fantomalt kalori takviyesi)tam yediği tek öğün bu
saat 11 gibi emiyor 12-13 de uyuyor
2-3 gibi uyanıyor bazen emiyor bazen direk bi çorba yapıyorum onu içiyor hiç bir zaman tam bitirmiyor(sebze yoğurt kıymalı çorba veya tavuk çorbası)
saat 5e kadar arada bi kez daha emiyor 5-6 gibi yoğurt öğünü vermeye çalışıyorum içine 1 kaşık milupa tahıllı kaşık maması ve meyve koymaya çalışıyorum ama bu ara güzel meyva yok 3-4 gündür meyvesiveriyorum.bazen yoğurt olmayınca bebelac yoğurtlu kavanoz mamalarından veriyorum
8 gibi de geceiçin olan kaşık maması veya arı mama veriyorum ama 2 gündür akşam muhallebisi yemeden uyuyor sabaha kadar açlıktan bağırıyor uyanıp da yemiyor emmek istiyor yani bu gecede uyku yok bana.bu arada asla biberon almıyor 2 aydır falan
bugün güzel ama çok yorucu birgün geçirdik sayılır bir kaç pürüz haricinde...ayrıca arkadaşımın 4 aylık bebeği var ilk dişleri çıkmış hemde üstten bugün görmüşler.