2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kıslar bugun bizim ay dönümümüz biliyomusunuz....
tam dolu dolu 9 aylık olduk bugun biz...
11 di uyuttum uyandı şimdi yarım saat felan yice uyukusu bitti yaa
hiç uyumuyo bu çocuk varya deliricem...

Canım ay dönümünüz kutlu olsun.. 3 ayı kalmış yaşına... valla nasıl çabuk geçmiş diyorum geriye bakınca:)

sağol denizcim bende herseyi denedim ama bulamadım tatlı mı sever ekşi mi anladım ki benim kızım yemek yemeyi sevmiyor
bende şimdi kahvaltımı yapıyorum acılı kısır:)))
kocişi bekledim kahvaltı için gelemedi bir türlü
ne güzel duygu nilin damak zevkine hayranım:)))

nazlıcan hayırlı olsun canım dişiniz..32 dişinizi görün inşallah :)

limon fazla yemesin midesine ağır gelebilir asitli..

pişttt hanımağa sesi çıkmıyor hiç :) para var huzur var tabii :))

deniz sizinde 9.ayınız kutlu olsun..
şaka maka derken yaşlarına az kaldı..sağlıkla kutlayalım yaş günlerinide inşallah..

biz de kutlayalım 9.ayınızı:))
ya ben rüyamda doğum yaptım arkadaşlar,ilk önce aa bak diorum kocama nası gözüko eli ayağı soona foto çek diorum ne kadar gerçek..soona da aaa doğmuş??
var mı bi yorum,hastane bahçesiymiş apar topar içeri alıolar,soona kalan akıo ama çöpe??

ayyy geldim defneyi uyuttum şıpşak bi duş aldım koktum valla makinede de hanımın çamaşırları ve asılcak
denizcim 9.ayınız kutlu olsun
nazlııı kızzzz damadım dişmi çıkardı hadi gözümüzaydın :))) bende öğleden sonra dışarı çıkıcam biraz buğday alıp kaynatim bizimkide hepsini çabuk çıkarsın inşallah aslında daha ilk dişi çıktığında yapıcaktım unuttum hep bizim dişimizi ananesi ve yengesi gördü ananesi çok şık bi bileklik aldı kızıma nazar boncuklu yengeden bişey gelmedi henüz sanırım d.gününe

kızlar tv için teşekkürler neden almamıştık ben daha önce çatı katında küçük dairede oturuyodum evlenirken borç vardı eşim 70 ekran almak istedi bende lcd istiyorum bikaç idare edelim dedim 37 ekranla ay demez olaydım ha şu zaman ha bu zaman yok yılbaşı geçsin yok indirime girsin derken .5 senenin sonunda labildi kızdığım ödeyemeyecek durumda deilsin tamamen rahatlık normalde istediğim akabinde yapar ama nedense tvyi pek salladı darısı arabanın başına bu konuda da yeme çalışmalarım devam ediyuo :))))

bıdık bıdık as as bitmiyo ya ip yetmedi valla
uyuyo uyansın yedirim biraz dışarı çıkalım bugün çorba yapmadım domatesl pilav var onu vericem

Iyi dilekleriniz icin tsk ederim umarim bir Ann once iyilesir cok tikandi burnu yine uykusuzuz

Istahtiz bebek cok zor ya allah kolaylik versin hanimlar

Nazlican hayirli olsun disinizz canim bizimde 3 tane oldu hepsi altta yukarda yok daha

Birde siralamaya basladikk tutunup kalkiyor heryere tabi sonra dusuyor bayagi tutunup yuruyor bakalim nee zaman basliycak yurumeye

geçmiş olsun ezgiye de ,yavrular ya ufacık bedenleri kaldıramıo..
nil temmuz başından beri ayakta kasıma yürür gibi gelio..ama bu bile zor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…