2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hanımlar... benim kızda bugün hiç kahvaltı yapmadı..Emdi ama olmayan sütü... bizimkide aç aç uyudu

merhaba kızlar bugün burası baya boş bebişler geziyor galiba,emel bende istiyorum sitenin adresini

ıı hafta sonları,
bizde çarşıdan az önce geldik,erkenden çıktık sabah,kayınwalidemın doğumgünü yarın bizede gelicek ya bu hafta kalıcak berrağa bakmak için ,babamız hepimizi hediyeledikaydirigubbakcemile2

üstüne bide regl oldum bugun,temizlik yapıcam daha,az kendıme geleyım ,hiç te iş yapasım yok

filizzzzz nbr,aradım kaç kere ulaşamadım sana

Canım egemizin dişleri hayırlı olsun.İncileriniz arkası arkasına kolaycacık patlasın inşallah.
Benim egede biberon almıyor canım, uyku arasında vereyim dedim dün akşam, memeyi verirken gözlerini açmadan ağzıyla ve elleriyle bulan çocuk, biberonu verdiğimde kokusundan mı neden anlıyor anlayamadım, cin gibi gözlerini açıp iteliyor biberonu.Mecburen bende yine memeyi veriyorum:)))))
canım diş hediğiniz hayırlı olsun.Ne oldu _* Takma kafana boşver, sıkılam sana zarar verir.
Geçen şöyle bir geçmişe bakıyordum, senin yazdığını gördüm, eymen egehandan saç çekmesini öğrenmiş.Çok güldüm, işiniz zor bundan sonra desene:))))))

Canım benim allah kolaylık versin sana.Gerçekten çok zor böyle yemediğini görmek.Ama yapacak birşey yok , senin oğlunun kusuru bu olacak.İnşallah büyüdüğünde düzelir.

Özlemcim bebek kıyafetleri isteyebilirsin. Şöyle bir yabancı alışveriş sitelerini dolaş, aklına gelir farklı şeyler.Böyle düşününce insanın aklına gelmiyor.

Emelcim sağol bilgiler için.Bana da verebilir misin sitenin adresini_?

Fazla mı geldi acaba_?Yemeğinin hemen arkasından mı verdin suyu_?Zaten yemeyeceğim diyen bir bebek, birde çıkartması olmasaklava:

Ay geçmişe şöyle bir bakıp size bir merhaba diyeyim dedim.Daha ilk cevapla sayfasına girdim, bizim oğlanın sesi geldi odasından.Neyse oynuyor diye yazabildim bunları.Ama sıkılmaya başladı sanırım, ses tonu değişmeye başladı.

Bu arada, filizcim az önce online idin.Hala açıksan, nasılsın, ne zamandır görüşemiyoruz.Nasıl gidiyor_?

Esracım sende çarşıya gitmişsin, alışveriş yapmışsınız.aldıklarınızı güle güle kullanın.

Şimdilik bu kadar.Tekrar girmeye çalışırım.

saol canım tşk ederim,sen nasısın egehan nasıl
alışverişimiz artık hiç bitmez
sürekli birşeyler küçülüo şimdi yeniden kışa hazırlık ynıden herşey alınacak
uyku tulumu baktım un ufağı 1 yaş içnmiş ,kolu bacağı içinde kalır aslında ama rahat edermı bilemıorum yaa,hiç örtmuo ben örtuncede hemen uyannıo

Bizde iy iyiz canım, ege uyandı kucağımda : J)))jjjm
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<zzzzzzzz
benddne faa
egeyi attım halının üstüne diğer bilg. ın klavyesini verdim kucağına:))))
evet kışlık bir şeyi yok bizimkininde.yeni birşeyler alıyorum her çarşı tarafına indiğimde.
egede üstünü örttürmüyor, örtünce uyanıyor.şimdilik hava sıcak uzun kollularını giydirip yatırıyorum, ama 15-20 gün sonra elektrik sobasını yakmaya başlarım sanırım.ben daha burada bulamadım uyku tulumu, bence 1 yaş için olanlar uygun olur güzelim.

meral iyiyim sen
bende regl oldum hamile degilim:)))))))hemen spiral taktırcam bu hafta

arkadas bebeginin küçülmüşlerini verdi evde onları giydiriyorum dısarı cıkmaya da panco dan alısveriş yapmıstım yeter bizimkine bu kıs bunlar

bende geçen salı taktırdım, aklımda kalacağına, sürekli hamilemiyim değil miyim diye sorun yaşayacağıma taktırayım dedim:)))))

Panço burada yok yaaa, güzel şeyler var mıydı_?metin de güle güle giysin güzelim herşeyini.:))
egeye bayramlık almıştım, onu kışlık gibi aldım, ama uzun kollu ve yarım kollu badileri yok fazla, onlardan almam lazım özellikle.Birde mont almam lazım.
Ufff ne çok şey gerekiyor.

beni doktor uyutcak öyle tatkcak canın tatlı senin ugrasamam ben dedi:))))))))))
seni uyuttu mu birde acıyo mu
bize de mont lazım zara da benetton da var da tuzlu biraz lcw de uygundur

beni doktor uyutcak öyle tatkcak canın tatlı senin ugrasamam ben dedi:))))))))))
seni uyuttu mu birde acıyo mu
bize de mont lazım zara da benetton da var da tuzlu biraz lcw de uygundur

Takarken acı vermiyor canım, sadece takmak için bir aletle açıyorlar, o zaman biraz acıyor ama az.tabii acı herkese karşı farklıdır:))))))Canın tatlı ise dr. güvenememiştir, kalkar kaçarsın diye:)))))

selam kıslar nasılsınız biz gezmeden ancak geldik kollarım uyustu walla bu çocuk dışarı çıkınca yabanileşiyo valla yaa kucağımdan inmiyo...
deli ediyo beni valla...
walla kıslar geçmişi okayacak dermanım bile kalmamış özür diliyorum. azıcık dinlenmek istiyorum. hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…