Canım egemizin dişleri hayırlı olsun.İncileriniz arkası arkasına kolaycacık patlasın inşallah.selam anneler ve cicişleri egeciğimin dişini tebrik edenlere teşekkür ederim.hepimiz evlatlarımızdan yana hep güleriz umarım:Saruboceq:
ya bu diş çok ilginç kızlar sabah ucu çıkmıştı akşamüstüne baya belliydi şimdide onun yanındaki patlamak üzere çok huysuzlandı akşam
bebeler ne yiyor bahsetmişiniz bende benim minik adamı anlatayım size
sabah 6-7gibi uyanıp emiyor babası işe gidip tıkırtı bitene kadar fıkırdayıp geri uyuyor.
9:30 da uyanıyor ve birkase kahvaltı yiyoruz:
(90 ml devam sütüne bir tatlı kaşığı pekmez
bir talı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı labne
2 yemek kaşığı milupa 8 tahıllı kahvaltı maması
bir ölçek fantomalt kalori takviyesi)tam yediği tek öğün bu
saat 11 gibi emiyor 12-13 de uyuyor
2-3 gibi uyanıyor bazen emiyor bazen direk bi çorba yapıyorum onu içiyor hiç bir zaman tam bitirmiyor(sebze yoğurt kıymalı çorba veya tavuk çorbası)
saat 5e kadar arada bi kez daha emiyor 5-6 gibi yoğurt öğünü vermeye çalışıyorum içine 1 kaşık milupa tahıllı kaşık maması ve meyve koymaya çalışıyorum ama bu ara güzel meyva yok 3-4 gündür meyvesiveriyorum.bazen yoğurt olmayınca bebelac yoğurtlu kavanoz mamalarından veriyorum
8 gibi de geceiçin olan kaşık maması veya arı mama veriyorum ama 2 gündür akşam muhallebisi yemeden uyuyor sabaha kadar açlıktan bağırıyor uyanıp da yemiyor emmek istiyor yani bu gecede uyku yok bana.bu arada asla biberon almıyor 2 aydır falan
canım diş hediğiniz hayırlı olsun.Ne oldu _* Takma kafana boşver, sıkılam sana zarar verir.iyi geceler herkese
bugün güzel ama çok yorucu birgün geçirdik sayılır bir kaç pürüz haricinde...ayrıca arkadaşımın 4 aylık bebeği var ilk dişleri çıkmış hemde üstten bugün görmüşler.
Canım benim allah kolaylık versin sana.Gerçekten çok zor böyle yemediğini görmek.Ama yapacak birşey yok , senin oğlunun kusuru bu olacak.İnşallah büyüdüğünde düzelir.herkese selamlar ay bir gün giremedim ne çok yazmışssınız bugünde herkes uyurken bakim dedim günün onsu ne yedikleriydi galiba bebeklerin valla maşallah bebekleinize ne güzel yiyolar zira iştahsız bbeek çok zor çeken bilir önceki gece çağan 12 de yattı 1de uyandı hadibaalım salla uyut 2ydihop 3te bide daha kalktı 5te uyudu 8de kalktı ay bende uyku falan kalmadı birde huysuz tabi dünde koca güne sabah 100 akşam 100 cc mmaayı zor içirdim koca güne aç aç huysuzluk yapıyor ama yemiyor valla kafayı yedim sonunda ne yaptığımı ne yapıcağımı iyicene şaşaırdım aman sağlıklı olsunda yemesin diyorum ama böyle yemeyerek iyicene süzülüp hasta olcak diye korkuyorum ay dün kızdım artık yeter oğlum ye diye dudaklarını büzüpte ağladı ay içim gidiyor öyle yapıncada ama birde babasına bakıyor o ne diyecek diye babasıda anne ne derse o hiç bana bakma ye ozaman dedi baktı yüz bulamyor ağlamaya devam yanpıcamı şaşırdım artık neyse sabah sabah kafanızı şişrdim herkese günaydın hayılı haftasonları öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi
Özlemcim bebek kıyafetleri isteyebilirsin. Şöyle bir yabancı alışveriş sitelerini dolaş, aklına gelir farklı şeyler.Böyle düşününce insanın aklına gelmiyor.gunaydın arkadaslar
kızlar esım yurt dısına cıkıyor istek listesi hazırlıyorum bırz kabarık olsun istediğimden yardımıza ihtiyacım var
neler getırtbılırım onerılerınızı belıyorum elımde kagıt kalem :)))
tum bebişlere guzel bı gun olsun bugun aksama kadar yesın yesın doymasılarrr inşallahhhhhhhh
Emelcim sağol bilgiler için.Bana da verebilir misin sitenin adresini_?Kızlar geçen hafta Edirne'ye gezmek için gitmiştik orada yıldırım beyazıt külliyesi sağlık müzesini gezdik çok beğendim yolu düşenler mutlaka gitmelisiniz. Eskiden hastaneymiş ve orada hastaları şadırvandan akan su sesi ve hoş kokular ve müzikle tedavi ederlermiş, bu müziklerin cdlerini satıyorlardı bende bir tanesini aldım. Zirefgend Makamı , uyku vakti etkiliymiş dinliyorum gerçekten insanı rahatlatıyor vede uykusunu getiriyor dünden beri Onatı uyuturken dinletiyorum hemen uyuyor yavrum, bu cdlerin satıldığı sitenin adresi var özelden isteyene veririm tanıtım için 1 dklık dinleme olanağıda var sitede, tavsiye ediyorum.
İkinci Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi
Edirne'de, İkinci Beyazıt Külliyesi içinde bulunan müze. Külliye içinde 1488'den beri yer alan darüşşifa (hastane), 1886-1887 Osmanlı Rus Savaşı'na kadar aralıksız 400 yıl hastalara hizmet vermişti. Ruh ve akıl hastalarının müzik, su sesi ve güzel kokularla tedavi edildikleri bu tarihi mekân 1997 yılından bu yana Trakya Üniversitesi tarafından müze olarak kullanılmaktadır. Türkiye'nin tek sağlık müzesidir. Müzede, hekimliğin gelişmesi ve değişik sağlık hizmetleri hakkında geniş bilgiler içeren pavyonlar bulunur. Selimiye Camii’nin ardından Erdine’de en çok ziyaret edilen ikinci mekândır. 2004 yılında Avrupa konseyi Avrupa müze ödülünü almıştır.Alıntıdır.
selamlar kimseler yok galiba yine tabi hafta sonu herkes gezmelerde galiba
oğluma az önce çorba içirdim hepsini çıkardıya pütürlüde vermedim ama su vermiştim arada ondanmı rahatsız oldu acaba of aç aç uyudu işallah uyanınca yer
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sedaaaaaaaaaaaa ben sana küstüm
beni doktor uyutcak öyle tatkcak canın tatlı senin ugrasamam ben dedi:))))))))))
seni uyuttu mu birde acıyo mu
bize de mont lazım zara da benetton da var da tuzlu biraz lcw de uygundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?