günaydın kızlar
yürüme çalışmalarınız nasıl gidiyo yürüyen ocak bebişi varmı, benimki tay tay durmaya başladı 1aya yürür diyo herkes, duvara kapıya nereye denk gelirse tutunup kalkıo çok yoruyo bizi
yürüyen yok bildiğim kadarıyla cnm..bizde de durum aynı kendi kendine tay tay duruyo..here yere kalkıp tutunup yürüyüo..bizede herkes 1aya yürür dio ama bakalım ne zaman yürücek..günaydın kızlar
yürüme çalışmalarınız nasıl gidiyo yürüyen ocak bebişi varmı, benimki tay tay durmaya başladı 1aya yürür diyo herkes, duvara kapıya nereye denk gelirse tutunup kalkıo çok yoruyo bizi
hoşgeldiniz cnm...aceleci naz valla..çok geçmiş olsun..dişinizde hayrlı olsunslm kızlar biz geldiikkkk
kızamıkçık geçirdik bi de 3. dişimiz çıktı yokken, ne var ne yok sizlerde
güle güle kullanın.çok geçmiş olsun ılık ılık limonlu ıhlamur falan ii gelebilir.günaydınlar
defnenin hapşırığı ve burun akıntısı geçti ama öksürüğe çevirdi çok fena napıcamı şaşırdım
h.sn mama sandalyemii aldık
sizede geçmiş olsun semracım..inş iileşir uzun sürmezgünaydın arkadaşlar, inş herkes iyidir, işlerden dolayı geçmişe dönüp bakamıyorum,
dişi çıkan ve çıkmaya devam edenlere bebişlerimize hayırlı olsun darısı bize inş,
bebişleri hasta olan annelerede geçmiş olsun, benim kızımda hasta kaç günden beri ateşleniyor , mirayda başlarda grıpdi ve burun akıntısı vardı daha sonrada ateşe çevirdi şimdide doktorumuz antipiyotik verdi vede aferin kullanıyorum, inş öksürükde başlamaz.
nazo geçmiş olsun
bizde böleyiz deli oluyrm bazen ne varsa mutfakta koyuyrm önüne tepsi tava leğen..oynasın die..yoksa yapamıyom hiçbişine güzel tuğba rahat rahat iş yaparsın benimki nereye gitsem peşimde hemen bacağıma tutunup kalkıp vuruyo pat pat dizlerime kucağıma alıcakmışım:)domates konservesi yapıyım dedim kışlık yapmadıını bırakmadı çekmece kapak açabiliyo, tencerelere tutunup kalkmaya çalışıyo aklım gitti ne yemek yapsam pratik, uzun uzun mutfakta kalamam artık
slm kızlar biz geldiikkkk
kızamıkçık geçirdik bi de 3. dişimiz çıktı yokken, ne var ne yok sizlerde
günaydınlar
defnenin hapşırığı ve burun akıntısı geçti ama öksürüğe çevirdi çok fena napıcamı şaşırdım
h.sn mama sandalyemii aldık
hepinize geçmiş olsun kızlargünaydın arkadaşlar, inş herkes iyidir, işlerden dolayı geçmişe dönüp bakamıyorum,
dişi çıkan ve çıkmaya devam edenlere bebişlerimize hayırlı olsun darısı bize inş,
bebişleri hasta olan annelerede geçmiş olsun, benim kızımda hasta kaç günden beri ateşleniyor , mirayda başlarda grıpdi ve burun akıntısı vardı daha sonrada ateşe çevirdi şimdide doktorumuz antipiyotik verdi vede aferin kullanıyorum, inş öksürükde başlamaz.
nazo geçmiş olsun
yapar canım ben doğumdan sonra kaç ay hiç süt içmedimkıslar buarada oğluma kutu süt almıştım pınarın 612 ay arası devam sütü diye mamsına karıştırdım yarı yarıya ay çocuğumda bir gaz yaptı sıkıntı yaptı uyuyamadı ağladı sürekli sonra gazını alttan pırtlattıda rahatlattı bu sütler gaz yaparmı bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?