2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum yemek yiyince çok mutlu oluyorum yaaa... Sizde öylesinizdir emimim.. Sabah saat 11 de çok az kahvaltılık yedi.. Sonra 5 e kadar sadece emdi. 5 te de yoğurt, elma, şeftali ve bebe bskvisini karıştırdım. Az da olsa yedi.. Dışarı çıktık dolaştık geldik. 7 gibi bizimle beraber mercimek çorbasını (ıçerisine dün yaptığım ama yediremediğim kıymalı makarnayıda katıp robotltan geçirdim) içti çok şükür... Ben içmez sanıyodum ama çok güzel içti. Normalde sevmediği şeyleri ağzında biriktiriyor, yutmuyor. Sonrada hapşırıp hepsini boşaltıyor üzerimize:) Şimdi uyuyor birazdan uyanır. ınş ozamanda muhallebisini yerse gece iyi uyur...

iyi akşamlar kızlar
ayşegül geçmiş olsun hoşgeldiniz
tuba ceylinde aynı ağzında 10 dakika tutabiliyor bir de dışarıda gezip geldikten sonra daha iyi yiyorlar
bizde bugün piknikteydik komsum kazan yakıp kuşburnu marmelatı yaptı aklı erip de ceylin çay istediğinde kuşburnu verecem kızıma
o da bir içer ki:))

iyi geceler,
ayşegül hoşgeldin nazada geçmiş olsun 3.dişinizde hayırlı olsun
tubacım aynen valla yemek yediği zaman çağan dünyalar benim oluyor
ahucum haklısın caım dışarı çıkıp gelince daha iyi yiyorlar ama havalar soğudu sürekli dışarı çıkarmak zor srtık buarada kuşburnu marmelatı eşimin orda yapılır bizde alırız sürekli ben sevmem ama arada çağanın emziğini batırıyorum alışssın diye acaip vitamin var onda birde soğuk algınlığına falan iyi geliyor

günaydınlar
defnenin hapşırığı ve burun akıntısı geçti ama öksürüğe çevirdi çok fena napıcamı şaşırdım
h.sn mama sandalyemii aldık

günaydın kızlar
yürüme çalışmalarınız nasıl gidiyo yürüyen ocak bebişi varmı, benimki tay tay durmaya başladı 1aya yürür diyo herkes, duvara kapıya nereye denk gelirse tutunup kalkıo çok yoruyo bizi

günaydın arkadaşlar, inş herkes iyidir, işlerden dolayı geçmişe dönüp bakamıyorum,

dişi çıkan ve çıkmaya devam edenlere bebişlerimize hayırlı olsun darısı bize inş,
bebişleri hasta olan annelerede geçmiş olsun, benim kızımda hasta kaç günden beri ateşleniyor , mirayda başlarda grıpdi ve burun akıntısı vardı daha sonrada ateşe çevirdi şimdide doktorumuz antipiyotik verdi vede aferin kullanıyorum, inş öksürükde başlamaz.

nazo geçmiş olsun

günaydın,hafta sonu buralar pek sakin oluyor,benimde dün akşam misafirim vardı gündüzde vaktim olmadı,nasılsınız görüşmeyeli.-tatlicadiarzu-

Naz'a maşaAllah diyorum annesi.. Biz hala yuvarlanarak geziyoruz evi.. Sadece bir kez yatartken oturur pozisyona geçti. Onda da kanepenin köşesine denk gelmiş nasıl olmuşsa kalkmış:)Bızimki bir yaşında anca yürü heralşde.

ne güzel tuğba rahat rahat iş yaparsın benimki nereye gitsem peşimde hemen bacağıma tutunup kalkıp vuruyo pat pat dizlerime kucağıma alıcakmışım:)domates konservesi yapıyım dedim kışlık yapmadıını bırakmadı çekmece kapak açabiliyo, tencerelere tutunup kalkmaya çalışıyo aklım gitti ne yemek yapsam pratik, uzun uzun mutfakta kalamam artık

hosgeldin canim kizamikcikta nerden cikti gecmisolsun nasil bir hastalikmis o anlatta bilim Merak ettim

Ezgide heryere tutunup kalkiyor fena oldu duzz duvara tirmaniyor hep ayakta durmak istiyor cumartesi fena dustu neyseki bisey olmadi cok yorucuymus boyle hic oturmak istemiyor yandik bunlar iyi gunlerimiz sanirim

yürüyen yok bildiğim kadarıyla cnm..bizde de durum aynı kendi kendine tay tay duruyo..here yere kalkıp tutunup yürüyüo..bizede herkes 1aya yürür dio ama bakalım ne zaman yürücek..
slm kızlar biz geldiikkkk
kızamıkçık geçirdik bi de 3. dişimiz çıktı yokken, ne var ne yok sizlerde
hoşgeldiniz cnm...aceleci naz valla..çok geçmiş olsun..dişinizde hayrlı olsun
günaydınlar
defnenin hapşırığı ve burun akıntısı geçti ama öksürüğe çevirdi çok fena napıcamı şaşırdım
güle güle kullanın.çok geçmiş olsun ılık ılık limonlu ıhlamur falan ii gelebilir.
sizede geçmiş olsun semracım..inş iileşir uzun sürmez
bizde böleyiz deli oluyrm bazen ne varsa mutfakta koyuyrm önüne tepsi tava leğen..oynasın die..yoksa yapamıyom hiçbişi

yeşim nerde acaba??CADIARZU

selamlar hanımlar nasılsınız
hsta olanalara geçmiş olsun
dişi çıkanlara hayırlı olsun bizdede hala diş yok ya

kıslar buarada oğluma kutu süt almıştım pınarın 612 ay arası devam sütü diye mamsına karıştırdım yarı yarıya ay çocuğumda bir gaz yaptı sıkıntı yaptı uyuyamadı ağladı sürekli sonra gazını alttan pırtlattıda rahatlattı bu sütler gaz yaparmı bilen varmı

inci abla belkide üşütmüştür..bi daha dene bakalım o zamanda gaz yapıcak mı...

slm kızlar biz geldiikkkk
kızamıkçık geçirdik bi de 3. dişimiz çıktı yokken, ne var ne yok sizlerde
günaydınlar
hepinize geçmiş olsun kızlar
yapar canım ben doğumdan sonra kaç ay hiç süt içmedim

bizimde altta iki diş kabarmıştı birinin ucu gözüktü ama hala tam çıkamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…