2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine kimse görünmüyor,bizim kız biraz sakinken gelsenizde sohbet etsek birazdan betül hanım azar ben çıkarım burası dolarlmaz:

Son düzenleme:
yine kimse görünmüyor,bizim kız biraz sakinken gelsenizde sohbet etsek birazdan betül hanım azar ben çıkarım burası dolarlmaz:

Son düzenleme:
ıYı geceler kızlar bugün giremedim hiç
annemlerde kaldık dün keremle eşim nöbetçiydi
şu dişler bi çıksada kurtulsak herkesi bezdirdi yavrum
dede annenne teyze off offf
yarın dışarı çıkcaz
ohhh çok bunaldım çok yorucu ama oğlum o kadar tatlıki:)))
olmasa insan dayanamaz sanırım

selam kızlar..
idil 3 diş birden çıkardı geçende yüzüstü yataktan düştü hastane vs baya yıprandık.
şimdi herşey yolunda çok şükür fakat en derin uykusu 1 saat oluyor.
devamlı sinir ve agresif haller içinde kafayı yicem doktora götürcem uyku şurubu falan yazsın çok bunaldım
sizlerdede varmı bu sorun

gunaydın herkesee
ıyııı pazarlarrr
benım kocıs yok bu hafta dulum yanlız oglumla takılıaz ay az daha buyusede aynı dılı konusssakk
elıfcım eger etkılı olacak bı ılac bulursan yaz benımde senden bı farkım yok bugun 2.5 saat uyuyabıldım sadece

merhaba:))
ben dünü pazar sanıodum meğer bugünmüş:))
umarım herşey yolundadır:))opuyorumnanaktan

Kimsecikler yok... Herkes nerelerde aceba... Aybüke sandalyenin dibinde tekerleklerşin arasına parmak okmakla meşgul. Zaten hazırladığım kahvaltıyıda yemedi...

Babamız sabaha kadar çalıptı sabah yattığı için uyuyor. bende gidip bişeyler yicem ne yapayım:)

Günaydın kızlar, ancak girebildim.Nasılsınız_?Bugün çok fazla kimse yok, herkes pazar gezmesinde ya da pazar rehavetinde:))))))

Gece uyku düzensizliği hepimizin sorunu, emzik gibi kullanıyorlar bizi.Ama bıraktırmaya da kıyamıyorum daha.Geçen gün internette, 1-1,5 yaşlarında kendisi bırakır, diş çıkarırken, hasta olduğunda filan bıraktırmayın diyordu.Dişler çıkıncaya kadar zaten herhalde en az 1,5 yaşına girecek:))))

selamlar herkese iyi pazarlar umarım keyifler yerindedir aslında sabah 7de açtım siteyi ama anca azabiliyorum çağan öğlen yine çorbasını çıkardıya üşütmedide bugün suda vermeim anlamdım gitti

emelcım allah senden razı olsun oyle bı hayra gectıkı cd önerılerın
kendım dınlıyorum içim boşaldı yahu

selam herkese,
geçmiş öyle birikmiş ki ben yokken, şööle bir atlayacağım içine, ne kadar okuyabilirsem artık..
inşallah hayırlı haberler alırım, herkes iyidir.
ben sizden ayrıyken kayınvalidemleri ağırladım, uğurladım.
grip oldum, iyileşmeye çalışıyorum.
elif şafak'ın aşk kitabını okumaya başladım, bayıldım bittim..
çarşıya çıktım, indirim vardı, kendime babet, çanta, pantolon ve gömlek aldım. bkz. ekol, on, arow, mca, optimum.
kutsal gün pazarrr, ah hiç bitmese.. yatsak yuvarlansak.delikafadulden

merhaba..
ay bi kasvet çöktü havaya ,içim daraldı..
meral ben dayanamam 1,5 a kadar ,1 de biter bu iş,işallah..
demetçim geçmiş olsun canım..
cicilerini de güle güle giy:))
ah çağan ah..ama nil de dün çorbayı çıkarttı.bugün de yumurtayı ben ağzına verdim o çıkardı(eliyle)yani ister kusarım ister elimle ama yemem dio!!
neys öpüorum ve kaçıorum:)

gecmıs olsun demetcım hayırlı olsun yenilerın gule gule gıy ınsallah
caganla kaanı aynı odaya kapamak lazım ıyı anlasılar he
duyguuuu içini daraltmaa gel ıkı laflayalımm

herkese iyi pazarlar nasılsınız kızlar bugun...bugun bursa yağışlı yaa
havada bayağı basıkk....
ya özlemcim şu cd ne cd si yaa merak ettim...bende istiyorum...

selamlar gene kimsler kalmamış iki ayrı pazar apıp geldik briinden oğluma evde giymeye bişiler aldım valla marklara 10 basar ay benim kocişin pazar olayına bakışı kötü kaliteli olmaz diye pek uğramıyoz ama vallla aldıklarım kanza manza 10 basar birde ucuz 5 tlye üst aldım
özlemim valla haklısın çağanla kağanı aynı odaya kaptsak odayı düşünemiyorum çağan zaten çok yaramaz kağanda yarmassa o oda ne hale gelir kimbilir
nilim neden yememiş bakim yumurtasını bıkmışmı acaba annesi ya çağanda önceden çıkarma huyu yoktu bu iki gündür baskalım yarın nasıl oluck yemek hazırmış kociş seslendi ben gidim akşamada abimlere gidcez belki gece uğrarım herkese iyi akşamlar

meral iyiyim sen
bende regl oldum hamile degilim:)))))))hemen spiral taktırcam bu hafta

Luks hayata devam eden bir ben mi kaldim yaa bir arkadasim 2 yill emzirdi olmadi benimde oyle olcak heralde. Birde montecim ben cok sancili olurum sende oyleydin demistin benim dr spiral sanciyi arttirir dedi sende sorr

slm kızlar biz geldiikkkk
kızamıkçık geçirdik bi de 3. dişimiz çıktı yokken, ne var ne yok sizlerde

Naza geçmiş olsun.. 3. dişinizde hayırlı olsun cnm...

Derya bende de lüküs hayat devam ediyor:) Zaten normaldede aklına esince olurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…