2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama ne obur ocak anneleri varmış hee kazandibi çay simit oh yarasın ama benim hayalim tektaşımı kendim alıcam

merhaba herkese

eymende artık ellerini bırakıp adım atmaya çalışıyor:lepi:tabi düşüyor ama adım atmazsa uzun süre ayakta kalabiliyor...görenler yakındır yütümesi diyolar...

bu arada geçenlerde esranın fırında mücver tarifini nereye kaydettiğimi bulamıyorum tarifi hatırlayan varsa yazabilirmi_?

balımcım geç olmadıysa tarif edeyim
kabak havuç veya patetes istediğin sebzeleri rendele 1 yumurta kıvama göre un tuz isteğe göre baharat ,dere otu veya taze soğan borcamı yağlayıp karışımı döküyorsun doğru fırına

çok sağol chefcim..şimdi fırına sürdüm yanınada pilav gider herhalde.

Simdi geldik 9. Ay kontrolumuzden 12 .180 olmus kilomuz 75,5 boy Sorunn yok cok sukur 12. Ayda asiya gidicez artik

bugun konustuk daha dr gordu ustten 2 dis patlamis dislerimizz 5 oldu-

sut- yumurta beyazi 1 yasina kadar yasak balikk 10. Ayda verebiliriz beyaz etli balik verin dedi palamut falan verme dedi

Kiymali bezelyeden dolma icinden makarnadan pilavdan ver dedi

Son düzenleme:
ben nazın eline zaytinyağlı sarma dolma ne varsa veriorum içinin hepsini yiyo kabuklarını püskürtüyo:)

canım maşşşaaaalllahhh kuzuma biz geçen ay 10500 dük
yarın birdaha gidicez bakalım aldıkmı kilo bana biraz aldı gibi geldi ama
inşallah almıştır...

maşallah eymeneee....ilk yürüyen ocak bebişi olcak bencede...

burcucum sağolasın tatlım...opuyorumnanaktan
babam aynı kızlar,bizde yavaş yavaş alıştık durumuna,görmediğim zaman iyi ama gördüğüm zaman o günüm çok kötü geçiyor.gerçi 2 günde bir gidiyorum artık malum okullar açıldı 2-3 saat görüp geliyorum tekrar...
bende aldım bu mücver tarifini yarın yapıyım bari,kızımla recimdeyizde az yağlı az kalorili yemek tarifleri bekliyorum kızlar..:lepi:
Marg maşallah kızımıza,boyuda kilosuda yerinde maşallah...
eymene bakın hele maşallah ona
benim kızı biraz yürüteyim dedim az önce ,eymenin gazına geldim,bizim kız valla tembel 2 adım atıyo hopppp salıyo kendini,yuvarlanmayı seviyo benimki...:ecrin_bebek:

zeynepcim tekrar geçmiş olsun
marsg maşallah bebişine nerdeyse bizim 2 katımızsınız:))
balım rica ederim afiyet olsun
ceylin bu kadar hareketlilikle zor kilo alır yerinde duramıyor tepeme tırmanıyor bugün yine kıymalı kabağı yemedi onun yerine birazcık yoğurt çorbası yedi

yine diş muhabb€ti olmuş benim yeğenimde ilk azı dişlerini çıkarmış... neyse ben kaçar...

bizde bugün 9.ay kontrolümüzü olduk oğluş artık herşeyi yiyebilirmiş süt, yumurta beyazı, tuz,şeker hariç, eline verin birşeyler artık kendi kendine yesin dedi dr

sağol canım, dr da yazmış orda çok zorda kalmadıkça kullanma diye..bizden daha iyi durumdakilere kullanın demişti, hayret yani..neyse ya, vazgeçtim ben de, zaten gelen giden de yok bu ara..belki diştendir şu sıralar diyeyim geçeyim. ceviz, fındık, tereyağ karıştırıyorum yemeklerine, inşallah toparlar..bi de son zamanlarda hep sıvı şeyler almak istiyo, gece muhallebisini bile sütle açıp içiriyorum, süte dayandım valla, bari ondan alsın..

selam kızlar
nasılsınız umarım herkes iyidir
bebilerin bazıları hastaymış çooook geçmişolsun a.s.
yeni dişleri olanların da hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun inşallah
haftasonu giremedim gezmelerdeydik cumartesi sarıkamışa gittik pazar da burda alışveriş falan yaptık benim oğlan gezme hastası kızlar.bütün gün gezdi ve gıkı çıkmadı maması nerden baksan 2 saat geçikdi ıh demedi ya.bugünde oğluşumunalkışları arasında ev temizledim.önceden yumruklarıyla alkış yapmaya çabalıyordu.bu sabahdan beri becerdi alkış yapmayı.kendi öle seviniyorki.benimki elinden tutunca koşturuyorda öle daha kendi kendine bişi yaptığı yok.
bu arada dişimiz hala tek yandaki çıkacak gibi ama bekliyor bakalım.tek dişli canavarım diye seviyorum kuzumu
ya sizinkilerde yapıyormu benimki akşama kadar cık cık yapıyor diliyle damağıyla heralde dişten sanırım

iyi geceler herkese

eymen ilk yürüyenmi olacak bilmiyorum ama ilk çıldıran ocak annesi ben olucağım..sinirimden ağlamak üzereyim zaten..misafirliğe gittik bugün eymenin peşinde koşturmaktan oturamadım bir ara kadına yardım edeyim diye kalktım babasına emanet ettim güya gitmiş saksının toprağını eşelemiş..birazda babasına kızdım..yemiyor 12 den önce uyumuyor bir dakika durmuyor...yeni biir doktor buldum birkaç güne gideceğiz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…