2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler kıslar şu zirefgent müzik terapisini dinledim
güzel gerçekten dinlemek isteyenler varsa özelden gönderebilirim linkini....

kimmsecikler kalmamış hazır şahap uyumuşken gidim yatım
iyi geceler tüm bebişlere deliksiz uykular...

günaydın hanımlar turşu gibiyim çok uykum var bizimki gece çok uyandı en son 5te dikildi ayağa yeni uyudu sayılır öksürüğüm azaldı gibi ama hala var ya c.tesiyi beklemeyip bugün götürcem yada c.tesiyi bekliycem bugün babamız gelemez çok yoğun bilmiyorum karar veremedim
gece ateşi var gibiydi ama yataktan alınca çok sıcak olur ya öle iki dakkada bir ateş ölçtük yataktan alıyorum 38 sonra bakıyorum 37 ama kıllandık bi kere eşimle bide şaşırtıcı bi şekilde gece kaka yapmıştı hiç huyu deildir aslında

günaydın kızlar

nazocum bende çok uykusuzum gece kaç kere kalkıyoruz, valla yanımda yatırıyorum iki gecedir, zaten uykusuzum birde yataktan kalk çocuğu al otur emzir tekrar yatır bunu böyle sabaha kadar 6-7 kez tekrarlayacak gücüm kalmadı o yüzden yatsın yanımda ık mık dedimi yattığım yerden veriyorum memişini içip uyuyor yattığı yerde
geçmiş olsun bu arada inşallah bir şeyi yoktur bizimkide öksürüyor arada ama bir şey yok dedi dr

slm arakadaşlar,

talya tekrardan geçmişolsun allah acil şifalar versin inş. sizlerede sabır güç kuvvet.

balım üzülme akıllı çocuk hareketli bi oğlun var bence tabiki senin için zor ama yapacak bişey yok en güzeli gittiğin yerlerde sadece oğluşunkla ilgilenmek tabi öylede gittiğin yerden tat alamazsın, ablamın oğlu var yok böyle bi hareketli cocuk yemin ederim ablam bana bile gelmiyordu onun peşinde dönmekden yoruluyorum gittiğimede geldiğimede pişman oluyorum derdi vede elinden geldiğince
gitmiyordu ev oturmalarına, allahdan sıpa 4 yaşın ageldide rahatladık biraz. allah yardımcın olsun.

nazlıcan dişiniz hayırlı olsun darısı bize inş. benim kızımda yapıyor bide miray çok dedikoducu olcak gibi geliyor sessizce gel gel diyorum oda sessizce deh deh diyor :)) ben sesiz konuşunca ağzıma bakıp taklit etmeye çalışıyor çok tatlılar ya allahım hepsini bizlere bağışlasın sağlık hıuzur versin inş.

nazo ihmal etme bence bugün götürr öksürüğü ilerlemesin evde varsa aferim ver ateşide sınırda sayılır mirayda gecen hafta öyleydi 3 gün atşlendi ve geceleri saat kurup ateş,ine bakıyordum sürekli ılk suyla yıkadık şuara biraz iyi gibi doktorumuz antipiyotik verdi inş iyi gelirde ilerlemez. şimdiden geçmiş olsun .

marsg kızına maşşallah

bebişleri hasta olan tüm annelere geçmiş olsun.

ayçacım hediyeni aldım,teşekkür ederiz, kızım ve ben seni çokkkkkkkkkkkkkk öpüyoruz..opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum,kız okuldan dönmeden eve gelirim artık,herkese güzel bir diliyorum:)))

saolun kızlar yaaa götürcektim ama doktorumuz bugün yokmuş yarın öğlen götürcem başka doktora götürmek istemedim bide dün gözü akıyodu bu sabahta çapaklanma yapmış hepten nezle oldu sanırım şimdi zorla sıktığım göğsümden bikaç damla süt geldi onu sürdüm bide çay pansuman yapim gidene kadar ilerlemesn bare

günaydın hanımlar
nazo geçmişolosun
semra çok güldüm yaramaza demek şimdiden fısfıs ha?gossip gırl olacak bu cimcime

ay okuyamıorum hepisini,hasta bebişlerimize geçmiş olsun,bi naz kızamıkçık mı oldu anlamadım,çok çok geçmiş olsu ayşegülcüm
saatlerdir net açık ama ben yokum neys bayyyopuyorumnanaktan

tünaydın herkerse,
daha hiçbişey okumadım, hiçbi iş de yapmadım :)) çayımı içeyim, kalkacam inşallah..
nazocum geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin cimcimen,
talyacım ne demek rica ederim, yoğurdunu yedikten sonra giysin prenses kaydirigubbakcemile3

Bende daha hiçbir iş yapamayanlardanım... Eşim geldi bişeyler yedi gitti. Masa toplanacak, tuvalet banyo yıkanacak... Aybükede birazdan uyanır...

sepetçi gerçekten nerelerdeydin..yeşim de yok ne zamandır, sen de..bebişlerimiz ne yedi topiği ıssız kaldı..iyisinizdir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…