hayır canım süt değil spiraktin diye bir şurup iştah açıcı aslında böcek ısırıkları içinmişte yan etkisi iştah açıcıymış o ndan bahsettim sütten değil
kızı doyurdum geldim kızlar,brokoli ve brüksel lahanasını hiç sevmiyor benimki yedsiricem diye göbeğim çatlıyor vallahi...
benim kızında dişleri 6 oldu ama sıralamada sorun yaşadık alt 2 dişten sonra köpek dişlerini çıkardı ,bu haftada üst 2 dişi birden çıktı ve çok zor çıktı çok hastalandı yavrum..
sağolasın gamzecim:))hayırlı olsun ve geçmiş osun
bizim dr.dişin erken yada geç çıkması problem değil dediydi,benim iki kızımda erken çıkardılar dişlerini ırsiymiş sanırım,sen yada eşin dişlerinizi geç çıkardınız belkide incicim...talya maşallah 6lamışssınız dişleri işallah diğerleri acısız sısızıs çıkar canım ay bizde hala yok iki aydır yerler bembeyz kar yağmış gibi ama hala çıkmadı galiba yaşında çıkarcak bu gidişle
arkadaşlar biriniz cd den bahsetmişsiniz kimdi şimdi hatırlayamıyorum özür dilerim zirefkend makamı acaba piyasada bulabilrimiyim bunu
komşularım hu huuu huuu, nasılsınız
derya baykalda dr var/ .ocuk evde ayakkabi g'ym'ycek yerle ayagi temas ed'cek d'yor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?