2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır canım süt değil spiraktin diye bir şurup iştah açıcı aslında böcek ısırıkları içinmişte yan etkisi iştah açıcıymış o ndan bahsettim sütten değil

saol canım benim:) pardon yanlış nalşılmıştır:)
Bu arada yazdığın bilgilendirme çok güzeldi.
benimki kitap okumayı çok seviyor ama hala emeklemiyor yerde sürünüyr önüyor dönerek heryere gidiyor yürüteçte yürüyüp geziyor her yeri birde iki elinden tutlunca yürüyor hatta koşuyor bir adım ble sekmiyor:)

kızı doyurdum geldim kızlar,brokoli ve brüksel lahanasını hiç sevmiyor benimki yedsiricem diye göbeğim çatlıyor vallahi...
benim kızında dişleri 6 oldu ama sıralamada sorun yaşadık alt 2 dişten sonra köpek dişlerini çıkardı ,bu haftada üst 2 dişi birden çıktı ve çok zor çıktı çok hastalandı yavrum..

kızlar benim kızda oturmayı hiç sevmiyor ya yatacak yada yerde yuvarlanacak,ama oyun parkında buna imkan yok o yüzdende en fazla yarım saat duruyor parkta...

hayırlı olsun ve geçmiş osun

talya maşallah 6lamışssınız dişleri işallah diğerleri acısız sısızıs çıkar canım ay bizde hala yok iki aydır yerler bembeyz kar yağmış gibi ama hala çıkmadı galiba yaşında çıkarcak bu gidişle

benimki yine sıkıldı oyun parkında,ben yine salona battaniyeleri yayayımda yuvarlansın benim kız.sonra uğrarım bir ara.
hepinize opuyorumnanaktanmuckkkkkssssssss

hayırlı olsun ve geçmiş osun
sağolasın gamzecim:))

bizim dr.dişin erken yada geç çıkması problem değil dediydi,benim iki kızımda erken çıkardılar dişlerini ırsiymiş sanırım,sen yada eşin dişlerinizi geç çıkardınız belkide incicim...

arkadaşlar biriniz cd den bahsetmişsiniz kimdi şimdi hatırlayamıyorum özür dilerim zirefkend makamı acaba piyasada bulabilrimiyim bunu

Merhaba kızlar..herkese iyi bir hafta olsun..

hastalar çok geçmiş olsun..

ayşegül naz nasıl oldu geçtimi kızamıkçığı..

Talya babacın nasıl oldu ?

arkadaşlar biriniz cd den bahsetmişsiniz kimdi şimdi hatırlayamıyorum özür dilerim zirefkend makamı acaba piyasada bulabilrimiyim bunu

ben bahsettim canım, piyasada varmı bilmiyorum ben edirneden müzeden almıştım, internettende satışını yapıyorlar sana özel msj atarım

canlarım şahap durmadığı için bakamadım geçmişe...

hastalar varmış geçmiş olsun hepsine....

ayşegül kızamıkçık olmuş naz çok geçmiş olsun canım...

talyacım babacınada geçmiş olsun canım...

ekinsu canım bende istesem şu cd nin linkini canım ya mümkün mü?...

geçirdi aylincim ya bitti çok şükür 4gün ateş yaptı biz diş sandık geçen diil ondan önceki cuma da döküntü oldu vücutta su çiçeği gibi, dr a götürdük, en son aşaması dedi, 4hafta önce mikrobu almış,kan tahlili falan yaptı bitmiş hastalık değerleri normal çıktı atlatttı yani
bana da sürekli evde ayakkabı giydir kız çocuğu ilerde sorun yaratır flan diolar, ben giydirmeyi düşünmüorum valla zaten yolluk aldım koridora mutfağa gezsin rahat rahat
buarada naz hayırdan anlıyo yüksek sesle hayır diyince bütün gücüyle ağlıyo:))millete göstericez diye sürekli ağlatıoruz çocuu:))

bütün paramı ipoda verdim:çok üzgünüm: açlıktan öliciim:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…