2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım
hareketli die üzülmüorum ben artık nerde hareket orda bereket:))

selam kıslar aylık kontrolumüzden ancak geldik
çok yorgunum geçmişe pek bakamadım...
drumuz bize artık büyük insanın yediği herşeyden yiyebilir dedi
inek sütüde dahil mi buna dedim. gayet tabi dedi
vermeyi pek düşünmüyodum ama bir seferliğine deniyeceğim
eğer dokunursa vermem daha....
bu ay hiç kilo almamış birde üzerine 50 gr vermiş kızlar
delirdim yaa....10450 gr olmuş boyu 80cm gene aynı...
çok hareketli maşallah dedi ondan almamıştır diyo dr
birde dişleri zorluyo olabilir dedi...

filizcim geçmiş olsun inş düzelir...
denizcim sende sıkma canını maşşallaj kilosu iiii...zayıf olsa tmm dicem ama kilosu yerinde zaten illa alıcak die bi kural yok kii...çokta vermemiş...

ne bilim ya ç canım sıkıldı bir anda bi bakarım artıya
hani 200 gr felan almıştır die bakarken bi bakarım ki 50 gr da vermiş delirdim
bir anda...

selam kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun ceylin de hasta burnu akıyor ve öksürüyor yavrum doktora da haftasonu gidecektik hastalığı artarsa götürürüz artık
denizcim kafana takma kilosu gayet iyi tabi ki hareketliliğinden almamıştır

en güzeli bence canım herşeyden yiyor olması az az herşeyden akıllı velet sağlıklı besleniyo çabucak geöer umarım bence atlatmak üzere gibi geldi zaten yarına bişi kalmaz umarım

ya deniz 80 cm nası bi boy ya maşallah
ama bir yaş boyu bile 75 ken nası yani oluyorum açıkcası
biz bıraz bodur olunca:)
normal miymiş peki yani ben 80 cm i 9 aylık bebekte canlandıramıyorum da:ecrin_bebek:

canım dr zaten boyunun 17 aylık bebek boyu kilosununda aynı öyle
olduunu söylüyo normalin üzeriymiş boyuda kilosununda normal
dedi ha birazda ırsi olabilir dedi dayısı pek boyulu poslu maşallah
ona benzemiş diorum ben...

herkese merhaba.uzun zamandır giremiyordum.ben tonsillit oldum zor geçirdim.ben iyileştikten sonra kızım hastalandı.antibiyotik kullanıyoruz.geçmedi galiba boğazınada baktırmıyorki bakiyim.geceleri uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor.sağa dönüyor sola dönüyor,yüzü koyun yatıyor,hiç sabit durmuyor sanki uyku tutmuyor.saçlarını çekiştiriyor.ya boğazından dolayı kulakları ağrıyor yada diş çıkacak diye düşünüyorum ama hiç kabarıklık bile yok daha.
bbu arada hasta olan bebeklere geçmiş olsun.deniz bebeğinin kilosu maşallah iyi,almasada sorun değil.biz doktora gittiğimizde kıyafetiyle tarttı ordaki kız 8750 dedi ama ben ede tartıyorum 9000 geliyor,anlamadım gitti,artık takılmıyorum bu kilo işine.

maşallah
hakikaten boylu poslu olacak şahap efend.kaydirigubbakcemile3

saol canım teşekkür ederim ama bu ay hiç almadı kilo ona canım sıkıldı birazcık...

sedaaaaaaaaaaaa ben sana 2478690412579543kaydirigubbakcemile3kere nrb naber filan dedim ama sen bişiy demedinlmaz:bende küstüm sana:dilcikar:
ooooooooooo deniz masallah sahaba boy kilo artık hareketliler kilo cok az alcaklar yada almıcaklar takılma bunlara güzelim hasta olmasınlar yeter
irem gecmiş olsun ama o tonsilit ne demek ilk defa dudum

merhaba herkese

hasta bebişlerimize geçmiş olsun...

sizin bebeklerdede varmı merak ettim ben ya da eşim tuvalete gireyim eymen kapıya dayanıp biryerine birşey olmuş gibi ağlıyor ama ciddi ciddi gözlerinden yaşlar geliyor..her seferinde böyle yapıyor sizin bebeklerdede varmı ya merak ettim yoksa benim oğlanmı bir tuhafkafamçokkarıştı

canım bebeğinin kilosuda boyuda gayet iyi zaten düzenli besleniyorsada sorun yok bence artık yerlkerinde durmuyorlarki eskisi gibi kilo alsınklar kilo vermeleri bile doğal bence

canım bebeklerde 0-2 yas ayrılık anksiyetesi diye bişiy oluyo anneyi babayı hep aynı ortamda görmek istiyo bu cok dogal metin ben yanındayken yürüteçde duruyo oynuyo emekliyo ben kapıya yaklastıgımda kıyamet kopuyo wc ye artık birlikte gidiyoruz:kedi:

kızlar halkbankası uzman yardımcısı alacak sınavına girmeyii düşünüyorum
çalışmak gerek maliye iktisat hukuk ama ben kimya müh biliyosunuz bunlar bana uzak dersler ama
bu pozisyonu mühendis alacaklarmış yani sınava girecek herkes benim konumumda
biraz okumam lazım ama nerden okuyacağım daha bulamadım araaştırıyorum
birde gişe memuru alacakmış ona mı başvursam acaba bilemiyorum kararsızım şuana
ama onada daha çok kişi başvurur mühendis şartı yok ama soruları sadece genel kültür genel yetenek
maaşı 900-1000
ama uzmanlığın 1600-1700 müş napsam ki
çalışabilirmiym acaba gişeyi daha kolay kazanırım diye düşünüyorum ama ona başvuran uzm yard başvuramıyor
bilgisi uzm yard tanıdığı fikri olan varmı kafam karıştı

sağol canım ,tonsillit bademcik iltihabı demek.şimdide kızımın bademcikleri iltihaplanmış,dr boğazı bembeyaz olmuş çok kötü dedi.4-5 gündü ilaç kullanıyoruz,inşallah geçer.benimki penisilinle geçmedi,tekrar gittim dra iğnelerimi değiştirdi.kegire döndüm

doğru söylüyosunuz aslında evet
bize dr herşeyi verebilirsin artık senin yediklerinin hepsini yer dedi
inek sütüde dahil mi dedim evet dedi ben yaşına kadar vermeyi
düşünmüyodum ama deneyeceğim dokunmazsa veririm artık...

başak benim kardeşim de girecek o sınava ama o gişe memurluğu için girecek pazarlama mezunu kendisi
uzman yardımcılığını bilemiyorum zordur tabi sınavı ama mühendisken de ona girmen daha mantıklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…