basak teyzesi ilk gece burun tıkanıklıgından uyuyamadı ememedi su içemedi yemedi ikinci gece cok ateslendi şimdide burun akıntısı var şiddetli öksürügü var peditus verdi otrivine i önermiyorum ama cok tıkanıklık olursa sf acamazsa burnunu otrivin kullanabilirsin dedi zaten cok hareketli bir bebek doktorun sacını cekti steteskopuna daldı bişeyleri devirdi muayene odasını savas alanına cekirdik ve cıktık:)) kilosu az ama bu hareketine göre cok cok iyi dedi...metin herseyi yiyo masallah da cok az porsiyonlarda yiyoo napalım buna şükür....
en güzeli bence canım herşeyden yiyor olması az az herşeyden akıllı velet sağlıklı besleniyo çabucak geöer umarım bence atlatmak üzere gibi geldi zaten yarına bişi kalmaz umarımbasak teyzesi ilk gece burun tıkanıklıgından uyuyamadı ememedi su içemedi yemedi ikinci gece cok ateslendi şimdide burun akıntısı var şiddetli öksürügü var peditus verdi otrivine i önermiyorum ama cok tıkanıklık olursa sf acamazsa burnunu otrivin kullanabilirsin dedi zaten cok hareketli bir bebek doktorun sacını cekti steteskopuna daldı bişeyleri devirdi muayene odasını savas alanına cekirdik ve cıktık:)) kilosu az ama bu hareketine göre cok cok iyi dedi...metin herseyi yiyo masallah da cok az porsiyonlarda yiyoo napalım buna şükür....
selam kıslar aylık kontrolumüzden ancak geldik
çok yorgunum geçmişe pek bakamadım...
drumuz bize artık büyük insanın yediği herşeyden yiyebilir dedi
inek sütüde dahil mi buna dedim. gayet tabi dedi
vermeyi pek düşünmüyodum ama bir seferliğine deniyeceğim
eğer dokunursa vermem daha....
bu ay hiç kilo almamış birde üzerine 50 gr vermiş kızlar
delirdim yaa....10450 gr olmuş boyu 80cm gene aynı...
çok hareketli maşallah dedi ondan almamıştır diyo dr
birde dişleri zorluyo olabilir dedi...
en güzeli bence canım herşeyden yiyor olması az az herşeyden akıllı velet sağlıklı besleniyo çabucak geöer umarım bence atlatmak üzere gibi geldi zaten yarına bişi kalmaz umarım
ya deniz 80 cm nası bi boy ya maşallah
ama bir yaş boyu bile 75 ken nası yani oluyorum açıkcası
biz bıraz bodur olunca:)
normal miymiş peki yani ben 80 cm i 9 aylık bebekte canlandıramıyorum da:ecrin_bebek:
canım dr zaten boyunun 17 aylık bebek boyu kilosununda aynı öyle
olduunu söylüyo normalin üzeriymiş boyuda kilosununda normal
dedi ha birazda ırsi olabilir dedi dayısı pek boyulu poslu maşallah
ona benzemiş diorum ben...
merhaba herkese
hasta bebişlerimize geçmiş olsun...
sizin bebeklerdede varmı merak ettim ben ya da eşim tuvalete gireyim eymen kapıya dayanıp biryerine birşey olmuş gibi ağlıyor ama ciddi ciddi gözlerinden yaşlar geliyor..her seferinde böyle yapıyor sizin bebeklerdede varmı ya merak ettim yoksa benim oğlanmı bir tuhafkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?