2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filiz çok sağol hiç duymmıştım..şimdi internetten biraz araştıdım.

basak bence hangisini kolay kazanırsan ona gir sonra geciş filan yaparsın ....calısmak bana cok iyi geldi süslen püslen işe git kosa kosa metişe kavus kendime geldim valla yarım gün saat 12 de cıkıyorum maasda 1800 filan ....

ay kızlar ben yeniden okullu olyorum. lisans tamamlama hakkı vermişler hemde açıköğretim. yakında kayıtlar başlıyor ıyy çalışabilirmiyimki çağanla..

deniz sıkma canını kız nazarmı ettik ne ama valla maşallah diye diye bi kalmıştım. hem böyle devam ederse ilerde boyuna posuna uygun kız bulamıycanız bak..r annesi sünneti yaptırdın mı ben bayadır bakamadım da..

geçmişe bakamadım malum. ayça yemek tairflerine inşallah devam edicem. sıpadan fırsat bulursam. geceleri 15 dk.da bi kalkıyo

ay bişey anlatcam çok duygulandımda.

bizim oğlan benim kucağımdan hiç inmez. babası gelir akşam benim kucağımda oturup babasına gülücük atar o kadar babasıda çocuk seni istiyo hayatım npalım gel otur dedi hep. hiç iş yapamazdım. perşembe günü eşim işten 9 gibi geldi. çağanda yerde yorganın üstünde uyuyodu. birden ağlayarak uyandı ben kucağıma aldım sakinleştirmeye çalışıyorum derken kapı açıldı babamız. birden kucağımdan inip hızlı hızlı bi gitti babaşına bacaklarına tırmandı. ayy kocamdaki mutluluğu görcektiniz. ogün bugündür çağan babasına nerdeyse koşarak gidiyor bizim kide sigara içmeye falan çıkamiyor. ver bana git diyorum bırakmıyo ki diyor. meğer ne kadar üzülürmüşte söyleyemezmiş dün itiraf etti. adam baba olduğunu yeni yeni hissediyor çağanla oynarken şimdi çok daha mutlu onu mutlu geörünce ben daha mutlu ehh çok sevildiği için çağan zaten mutlu. allah ağzımızın tadını bozmasın..

serpil..

kızlar ben kıyma alıyorum içine havuc kabak patates domates rendeliyorum minik minik toplar yapıp buzluga atıyorum corba yapıcagım zaman onları cözdürüp pişiriyorum eklicegim sebze varsa ekliyorum blendırdan gecşrşyorum cok pratik oluyo aklınızda bulunsun:ecrin_bebek:

amam aman masallahmetin babasını az görüyo ablamız hala yogunbakımda senağlamakarsılasma anları cok güzel oluyo ben duygulanıyorum gözlerim doluyo allah ne onu bizsiz nede bizi onsuz:Saruboceq:

canım yarın hem kabızlığı için hemde pipisi için dr a gidiyoruz daha belli diil ne zaman olacağı bakalım hayırlısı olsun inş..boyuna göre kıs kolay bakarız artık... yeşimin defnesine talibiz biz:)))),
hakkaten yeşim nerelerde kıslar meraklandım ne zamandır...

monte zor günler geçiriyorsunuz ama mevlam inş. mükafatını verecek. dediğin gibi allah yavrulamızla bizi ayırlmasın..

deniz eeh haber verirsin artık..

kızlar bebekleriniz gel gel yapıyo mu yada el şıklatıyo mu bizimkinde tık yok işi gücü yaramazlıkta doktor yapması lazım dedi bize ödev verdi bu ay baybay gelgel calıscaz:roflol:

biz sünneti 5. ayda olmustuk iyiki de olmusuz sizde ertelemeyin derim
sepetci sagol canım inş. atlatıcagız da zaman gerekli

metin tam ne kadar oldu. bizimki 16 ocaklı.çağanda yapmıyo ay ilgilenm
yo bile. dediğin gibi yaramazlık peşinde.

bugün koltuğun arkasında sessizce gidip tv nin fişiyle oynamış fişi çıkarmış daha ne yaptıysa artık uyduyu açamıyorum. ve bunları 1-2 dk içinde yapmış.
canının istediğini yapıyo baybay filan yok..

2 ocak dogumlu metin hala yapmıyo aman yapar bir o eksik kalsın bizimki de cicege gitmiş topraklarıyla oynamıs tam yerken yakaladım zaten cicegi kopara kopara canına okumus

tabi ki canım hemen eve girer girmez yazarım...
bizimki 2 ocaklı metiş le aynı kıs saat kaçta doğdu
ama bizimkinin de aklı fikri yaramazlıkta valla ne bay bay
nede gel gel hiç bişiy yapmıyo ya neden acaba...

eymen biz şarkı söylemeye başlayınca alkış yapıyodu şimdi başını sallıyor.alkışı unuttu..

bay bay yapıyoruz şimdi öpücüklü yapmayı öğrendik..değişik insanlar gördümü onlara yapıyor o hali çok komik oluyor ya..

birde yatağına saklanmayı öğrendi hani eymen dedimmi hemen eğiliyor sonra kalkıyor bende ce ee diyorum tekrar eğiliyor sonra kalkıyor..biz işte bunları yapıyoruz şimdilik...

maşallah canım ya bizimki sadece canı istedii zaman,
ben çığlık atınca oda atıyo... oda çok çok canı isterse...

umarım hakkımızda hayırlısı olur canım :Saruboceq:

oooooooo masallah balım
deniz saat 10:15 de dogdu ekinsu nun bebegi ile aynı gün birde sen varmıssın bak

eymende geçenlerde bizim uydunun kumandasını bozmuş...kilitlemiş şifresinide bilmiyoruz kullanma kılavuzunuda atmışım yeni kumanda aldık..bir kaç gün kumandalık görevini ben aldım..eşim yatıyor hadi kanalı değiştiriver diyo bende en sonunda kızdım kim bozduysa o değiştirsin dedim ya da git yeni kumanda al.. teknolojiye iyi alışmışız heee

oooooooo masallah balım
deniz saat 10:15 de dogdu ekinsu nun bebegi ile aynı gün birde sen varmıssın bak

canım benimki de 11:15 te doğdu cuma selasından 10 dk sonra....
ekinsununda aynı hemi??? o kaçta doğum yaptı acaba...
benim ki normal oldu sinizki...

çalışmak artık bende istiyorum filiz
dediğin gibi deşarja ihtiyaç var
senin iş süper valla:hulya:
ah koca kafam ki ah çocukluk işte toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı
idealisttik yapcam diye yazmadım öğretmenlik şimdi kafamı taşlara vuruyorum ne rahat iş
ozamnlar öyle diyenlere ben rahatlık istemiyorum çalışıp üretmek istyrm derdimkaydirigubbakcemile3
gözünü sevdiğim memleket nasılda köreltiyo bizleri
odtü okulöncesi öğretm. bari yaz diyee az çırpınamamıştı ablam keşke dinleyeydim:sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…