2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aybükede bay bay ediyor, alkış yapıyor, hayır deyince kafasını sallıyor.. Son zamanlarda babası öğretti saçını tarıyor. Sanki saçı varmış gibi...

Dün açıköğretim türk dili ve edebiyatına kayıt yaptırdım. ıyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ...

başakçım bende giricem gişe memuru için ama herkesten sınav için 50 tl almalarına takıldım..ne gerek var kii..kimbilir kaç bin kişi giricek...girip girmemk konusunda kararsızım..hep çalışmak istiyrm hemde çalışmamak...karışığım anlaşılan..maaşta iimiş..ne istiyolar giriş sen biiyomusun?

hasta olnlara geçmiş olsun
elvinde koltuğun arkasına saklanıo çıkınca aaaa die bağırıoo..şarkı çalınca oynuoo..gel babası gel yapıyodu ama artık kendi isterse yapıoo..dede baba dio..bay bay yapamıyoz bizde daha

selam kızlar yazdıklarınızı az cok okudum moralım bozuldu ya
kaan henuz desteksız oturamıyor arkasında ılla yastık olaak ya yana ya arkaya devrılıyr yarım saat sonra
emeklemek için gayretı var ama henuz ellerını one atmayı beremıyor tam pozısyon alıyo ay gıdeecek dıyorum kendı kendıme tavsan gıbı one zıplaım dumduz yatıyor
bırakın yuvalansın beım böcüğüm onu istiyor
bırde sadece alkıs yapabılıyor onu da bıraktı bır haftadır
ben hayırı ogretmedım dur oglum dıyorm bende normal degılım he

canım benimki de 11:15 te doğdu cuma selasından 10 dk sonra....
ekinsununda aynı hemi??? o kaçta doğum yaptı acaba...
benim ki normal oldu sinizki...

benim oğluş 09:42 de doğdu biz sezaryan olduk monteyle birde blooms vardı aynı gün doğum yapan ama o girmiyor çook uzun süredir

iyi yapmışsın bence hayırlısı olsun

benim tontişimde el çırpıyor , gel gel falan yok ama hayır deyince anlıyor artık

özlemcim üzülme canım olabilir her bebeğin gelişimi farklıdır, belki çok pratik yaptırmamışsınızdır ondandır

neyse kızlar hepinize iyi geceler

özlemcim bencede sen tekrarla dur sürekli ben hep konuşuyrm şarkı sölyrm elvinin çok hoşuna gidio rahatlıyo sanki..yemek yerken bile sölyrm ağzını hemen açıoo..
tuğbacım hayırlısı olsun...
damadıma bakın hele alkış yapıyomuş yerim ben onun alkış yapan ellerini

iyi akşamlar kızlar
ceylin gel gel yapıyor yaparken de söylüyor bay bay yapıyor
biz öksürdüğümüzde öksürük taklidi yapıyor
bir bir deyince parmaklarını tek tek gösteriyor
bir de pis diyor altını her açtığımda pis diyor
doktorun dediğine göre motor gelişimleri olması gerekenin üzerinde ama fiziksel gelişimi yerlerdeymiş:))

maşşallaj ceylineee...elvinde öksürünce öksürüyoo çok tatlı oluyolar o zaman yaa

gunaydin kizlar
nasil keyifler ??
alkislara mi baslandi masallah
bizimki arada eserse alkis yapiyor
bide bilincsizce bababa diyor baska numara yok

bu arada giremedim birkac gundur , zaman o kadar hizli akiyorki yetisemiyorum
resmen, hafta sonu esimle gezdik biraz, onlara 4 gun tatildi
o evde olunca fazlada giremiyorum.
birde ders calismaya basladim sinav icin , hayatimi proglamaya calisiyorum
kk yada vakit kalmiyor, sizinle sohbeti cok ozledim opuyorumnanaktan
ama buldugum her firsatta soru cozmeye calisiyorum
esimde yardim ediyor cozemedikleirmi ona yaptiryorum
su adamin bir faydasini gorebildim nihayet, elimin altinda hoca varmis gibi oluyor :))

bide su 1 yas asisi cok aklima takiliyor , burdan da sorduramadim
nasil olucak bilmiyorum? burda hersey cok farkli

bide ben kan tahlili yapirmistim Defneye kansizlik varmi diye ? sonucu esim gitti
almaya dr minimum olcude demis , yumurta sarisi et yesin demis ben zaten veriyorum onlari, damla versemmi vermesemmi karasiz kaldim? -tatlicadiarzu- dr ilacta vermemis o konudada oldukca karisigim yani
bizde haberler boyle
gecmise bakamayacagim maalesef , hazir defne uyuyorken soru cozeyim biraz.
hepinizi opyorum , bebisleride kaydirigubbakcemile5 Şeniz Şeniz

günaydın kızlar:)))
nazo geçmiş olsun caım,benim dr.umda göz çapaklanması için çay pansumanı önermişti,inşallah iyi gelir sizede..
özlemcim gitme damadımın üzerine bu kadar yaf,gelininde ağır ama emin adımlarla ilerliyor ciciannesi accık tembel olucek bizimkiler belli:)))bu arada bilinçsizce tabiki naz dün gece bana ilk defa anne dedi,ama bunu duymak çok güzeldihihoyyyt
yeşim kolay gelsin canım,bende bu sene gireyim istiyorum sınavlara ,bir defa selin doğduğu zaman girmiştim ,kazanmıştım ama puanım azdı o yüzden kaydımı yaptırmadım bende, belki bu sene şansım döner..ben bi ara belki bi 10 yıllık öss sınav soru ve cevaplarını indirmiştim bilg.eğer cd.mi bulabilirsem oradan başlıycam artık...şakkıdı

günaydın herkese

bugün gece eymen hiç uyumadı en sonunda saat 5 te eşimde bende yeter dedik kalktık...niye uyumadı anlamadım ilk defa balık yağı verdim o mu rahatsız etti acabaCADIARZU

tuğba bencede iyi yapmışsın...bende sizden heves ettim bu yıl bendemi girsem öss ye_?

özlem yakında emekler merak etme ..her bebeğin gelişimi farklı

günaydına.s. betül adda ve gel gel diyo ancak,biraz taytay duruyor,halının bir ucundayken biraz sonra öbür ucunda olabiliyor ama hala bunu nasıl yaptığını çözemedim,bazende bay bay yapıyor,kızlar birde biz kan tahlili yaptırmıştık doktor sarılıklar tutmamış yeniden yaptırın demiş sonuçları bir doktora daha gösterip yeniden yaptıracağız herhalde.

herkese günaydın...gece her saat başı uyandık..en sonda 6.30da kalktık..mahvoldum sersem gibiyim off...

günaydın hanımlar inş herkez iyirdir. herkese güzel sağlıklı huzurlu bi gün dilerim,

tünaydıınlar herkeşe:)
bende yazıyım bari, naz baybay gelgel yapmıyo ne kadar uğraşsakta, ağlarken alkış yapıo sadece sinirlenince protesto ediyo heralde:)
yatağına bayılıyo hemen parmaklıra tutunup ayağa kalkıyo ellerini parmaklıkların arasından çıkarıp bana dokunmaya çalışıyo, tırmanmayı çok seviyo yaramaz toplardan aldık onun üstüne çıkmaya çalışıyo sonra devriliyo kahkaha atıyo:)yastıklara kendini atıyo yumuşak koltuklara falan bayılıyo üstüne atıyo hemen kendini
ama en çok sevilmeyi seviyo mesela dün eşimin bi arkı geldi adam ölesine boynunu okşadı bizimki mest oldu ağzını açıp duruyo öle kendini hemen salıyo ensesini öpünnce falan daha çok öpelim die arkaya atıyo kendini kafa atıyo resmen:)sırtını kaşıyalım saçıyla oynayalım hemen mıyışıyo öle uyutuoruz artık geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…